Äntligen lite ledighet=)

Sådärja...efter att ha jobbar 6 dagar i streck så är det dags för ledighet. Och jisses vad det ska sitta fint! De senaste tre dagarna på jobbet har varit helt sjuka! Så jäkla mycket folk, och det har liksom tagit slut allt varenda dag.
Idag kom det gäster typ vid 5 tiden, jag bara..jaha, kom och köp, men jag har inget kvar att sälja. Typ !En kaka av varje sort=) Morsan är duktig som jobbar 70% av dygnet... hon kommer att få bli förtidspensionerad!

Jag fick trevlig besök idag! Mina fantasi hangs kom ut med syrran och hälsade på mig på mitt andra jobb! Hade varit skönt att ha dom där dagar som dessa, men vad gör man! Ska bli sjukt kul imårn (läs idag, efter midnatt)
Hoppas det bli lyckat party och att alla får trevligt! Jag är själv en sån som inte är så mycket för att gå ut, dom brukar ju säga att man ska sluta när man har som roligast. Och det brukar man ha precis innan man går ut!
Man gör mest av med pengar, köper lite mat och går hem. Eller ja, jag gör så iaf;)

Träffade kusse Sebastian och Elias på bussen på väg hem idag, mycket trevligt, bussfärden gick så mycket fortare! =)
Sen var det käk och chill när jag kom hem, somnade visst på soffan hos baby oxå, got to love it <3

Men nu är det dags för sängen (avslutar visst alla mina inlägg med det känns det som?) Hörs!
Kärlek//L

Onsdag!

Tiden bara flyger iväg när man jobbar känns det som... Chefen är ju på semester så då var det jag som steg in och lekte bagare. Iaf en dag;) Det är faktiskt ganska trivsamt att jobba i bageriet, man planerar själv, inga avbrott och försöker hinne med så mycket som möjligt.. Allt man bakar säljer ju som smör i solsken så det är ju uppskattat=)
Först kavlar jag....


Sen smider och rullar jag....

Sen delar jag, häpp, här har vi bullar!


Det har varit sjukt mycket att göra på jobbet nu, kul att jobba med morsan dock <3 Och Anna och Lovis är ju inte att förglömma, dom gör ju dagen mycket soligare! Men nu är det bara imårn kvar, sen är det jag som är ledig hela fre. lör, sön, och i vanlig ordning så har jag visst planerat in ngt varje dag. Men det är väl bara så att that's me=)
På fredag är det party på vasagatan, och lördag är det middag i deg, och på Söndag är det barnens dag med mitt hjärtegryn i Tivoliparken <3 Det ska bli så roligt!

Nu måste jag gå och skriva upp vad jag har ätit till middag. Jag och syrran har kommit överens om att vi ska göra som dom gör i "du är vad du äter" att vi ska skriva ner ALLT som vi äter denna veckan. Jisses, jag äter ju inte nyttigt om man säger så... Bara för att det ska kännas riktigt mycket så ska jag skriva ner hela veckans intag på söndag här på bloggen..haha..

Nu måste jag gå och väcka baby som har somnat så sött på soffan <3
Kärlek till er alla //Lelle

Måndag

Jag gillar att vara ledig ibland, det bästa är ju förstås att vara ledig två dagar i rad, men en dag går också bra. Jag började med att slå upp ögonen 9:00. Tände lampan och fortsatte läsa på min bok. Det är världens bästa böcker, iaf för mig just nu. Jag älskar Stephenie Meyers stil att skriva. Det är dom böckerna som dom gjort film på (Twilight)
Läste den första för ett par år sedan, blev sedan överlycklig när jag såg att dom skulle göra film om dom, och upptäckte att det finns fler böcker, 4 stycken!
Jag har precis läst ut den tredje... Jag blir alltid så intensiv när jag läser, man letar hela tiden efter en lucka i vardagen då man kan ha tid att "fly iväg" i fantasin i en bok och bli helt uppslukad. Men sen när man börjar närma sig slutet så känns det sorgligt på ngt sätt.. Det går inte att förklara, men nu efteråt så känner jag mig så tom, jag vill veta mer, känns ju som om att man lever i deras värld. Och sen när man upptäcker att det bara är på låtsas så känns det sorgligt.. Konstigt i know, men så är det.
Därför är det så skönt att det finns en sista bok, men efter den.....
                      


Jaja, jag somnade till igen och vaknade först klockan 11 då skuttade jag upp och ner till fantasi och hämtade elins bil nycklar, det var dags för mig att köra lite=) Det begavs sig till Melle på Näsby, vi packade ihop hundarna och hon, jag, Lina å Eden körde till Degeberga och fikade på Ekströms (the place to be när man är ledig likxom=)
Sen körde vi till Forsakar och promenerade bort till vattenfallet, mysigt säger jag. Skönt att hänga lite med tjejerna <3

Tillbaka till stan och hem där baby var redo för att börja laga middag. Efter maten så var jag så trött så jag pallade inte springa som jag hade tänk...grrr.. men jag läste ju ut boken då iaf. Så nu vill jag bara vidare till nästa.....!!

Jaja, nu vill jag falla in i drömmarnas värld när all sience fiction blir verklighet ;)
Sov så gott, kärlek ifrån mig /L

.............längtar.................



Harry Potter!

Det blev lugg iaf, haha, faktiskt ganska coolt! Och man måste ju prova innan man vet;) Kul att titta i familjealbumet när man blir gammal. Lättare att komma ihåg "var man var" i livet om man byter frilla. "Jaha, luggen, det var ju då jag..."
Eller ngt;) Återkommer med bild iaf.... ;)


När jag kom hem efter att ha varit på apoteket (sista uttaget innan frikortet går ut 31/7) domus, fantasi så var det dags för fika med Babys syster m familj som var på besök. Lite kubb och kafferep nere på gården sen var man som ny igen!
Sedan serverades det falukorv och potatismos, supergott! Tänk att en sån grej som falukorv kan vara så gott..?

Ikväll så var det bio med syrran, Harry Potter stod det på menyn! Den var riktigt spännande, och jag gillar ju hela grejen med magi och sånt. Men Potter är ju överskattad, i filmen så ska han vara värsta hjälten och allt, men när det väl kommer till kritan så är det hans nära och kära som saves the day! Så han bara glider runt på en räk macka bara för att hans föräldrar was the shit. Men men, det är ju bara min åsikt (så förlåt alla H.P fans...)

Cykla hem  i ösregnet i mitt nyplattade hår..grr... måste lära mig att bära paraply jämt! Nu är det sängen som kallar...zzzzz....
Peace /L

Oj då, nu var det längsedan ;)

Jaha, tiden går fort när man har roligt=) Sist var vi väl hos Paul och Anita på överaskningsfest?
Anyway, vi fortsatte dagen efter med lite grill med morsans sida av släkten, hemma hos Moster B


Söndagen bjöd på ännu mer job på Fantasi, nice to be back säger jag=) När jag kom hem så hade jag och baby värsta slappdagen, men shit vad skönt det var! Vi låg bara i sängen och kollade på film, somnade lite, kollade lite på film, ingen tid att passa, det gillar jag. Men när klockan blev lite sent så kändes det som att vi var tvungna att iaf få lite friskluft. Så baby tog mig med på en tur med motorcykeln, vi körde till Bäckaskog slott. Mysigt, sån frihetskänsla att åka med och bara inte tänka på något... <3


Men men, måndagen var ju tvungen att komma någon gång=) Och herrejisses, jag och Katta hade värsta invasionen på jobbet och hela cafét kryllade av gäster, tur att allt var förberett, för det fanns nog inget kvar att sälja efter den dagen.. =)
Tisdag så var det ja som slutade 13:00 och åkte hem till baby, sen drog vi till Malmö! Me like, Suz och Ola bjöd på middag. Jätte gott, grillad filé (på elgrill på balkongen=) potatis, sallad och jättegod sås! Så lyxigt att bli så bortskämd.
Sen blev det mest chill, lite spel och en film. Jag somnade förstås, dessa arbetsdagar sög lite musten ur mig, och babys knä var hemsk skönt att vila huvudet på, och vips! Så sov jag=)

Vi trängdes i Suz skinnsoffa och är man trött så går allt, jag sov som ett spädbarn, baby hade dock lite mer problem med det.. Men såklart så höll frukosten lika hög klavité, haha, smoothie för hela slanten, shit, det ska jag helt klart göra hemma, jätte gott och hur enkelt som helst!
Vi gick iaf på stan hela dagen, det tog väl ca 45 minuter att gå igenom hela Gina, men det slutade med att jag kom ut med 5 nya plagg och hade endast betalt 345 kr. Det kallar jag rea fynd!
Vi strosade rundor ända till 6 på kvällen, då åt jag och baby en god middag på tu man hand. På thai thai, friterade jätteräkor med nudlar för min del, mums igen! Lyx låter det ju som nu...Men man får faktiskt lite undantags tillstånd när det är sommar! 

När vi kom tillbaka till K-town så var det gymmet som gällde, good to be back! Svettades på löpbandet och lyfte så gott jag kunde. En dusch och hoppade i min nya mjukis och nu är det soffan som gäller.. Skönt att vara ledig;)
Så baby ligger i sängen och kollar på Sopranos, känns såååååå lockande att lägga mig hos honom nu, så det ska jag göra <3

Imårn ska jag till Melinda, vi får väl se om det blir någon lugg klippt.....
Sov så gott! Kärlek //Lelle






























Ledig dag!

Denna dagen skulle egentligen börja med att jag skulle jobba en snabbis på ekströms från 9.30 till 11. Sen skulle jag jobba på fantasi 15-19. Men ist så blev det så att Ekströms klarade sig ändå och Fantasi klarade oxå sig ändå! Så det blev en helt ledig dag ist!!
Vi åkte till havet vi 10 och sen var vi där enda till typ 15, och jätte fint väder och varmt i vattnet, så äntligen fick ja lite sol. I am so happy! Jag körde Hondan och Alec turades om med att ta killarna på motorcykeln.
När vi väl var hemma så bytte jag och baby om och cyklade bort till björket, jag sprang 2 km och gjorde nytt rekord! Man har ju fått upp liiiiiite kondition nu iaf.. Sist sprang jag på 11:32, och idag sprang jag på 10:42! Det är ju ändå en klar förbättring=)

Hem duschade, sen var det vi som stack till Tollarp. Vi skulle smyg samlas hemma hos min faster för hennes man fyller 60 år och vi skulle ha överaskningsfest för honom. Så farbror och faster var ute och körde med honom och han visst inte att det vankades fest när han kom hem. Det var så kul att se hans blick när han kom och vi började sjunga!





Killarna hade förstås med sig en boll att trixa med, haha, när har dom inte det...?






Nej, nu är det dags för sängen, imårn är det Fantasi 6-15 som gäller, öppnar med lill chefen, nice =)
Sen är det ny släkt träff med "andra sidan" imårn, myyys<3
Sov gott, kärlek //Lelle

Transformers!

Jag måste bara säga... Vi var och kollade på den ikväll, vilken super bra film! Jag gillade den iaf verkligen, spännande som tusan!


Nu ska jag nana, busy day 2morrow!
Kärlek //Lelle

Ekenabben

Jaha, då har man hittat ett smultron ställe där man kan göra allt sånt natur kul trots att man bor i stan! När jag och Alec var där och cyklade här om dagen så sa vi direkt "här måste vi grilla nån kväll". Sagt och gjort!
Jag, Elin, Suz och Adam cyklade dit, far körde bil, Alec och Hampe körde mc. Sen samlades vi där!
    

Och alla var vrålhungriga! Grillen var redan igång när vi kom (pappi är snabb=). Och korvarna gick lätt som makaroner att grilla (fast man kokar ju makaroner...men men, ni fattar!) Lite majskolvar och potatisallad blandades gott i magen.
Sen var det dags för en omgång kubb (såklart) haha. Ekströms mot Golstrands..



Vi körde bäst av tre, och vi vann första, Golstrands vann andra, och sen vann vi tredje. På tur, dom hade en pinne och var tvungen att slå ner kungen men missade. Så kan det gå! Kvällens lirare var dock Pappi och Alec, men jag känner mig ändå nöjd med att ha slagit ner EN kubb under hela kvällen...


Pappi hade ju varit duktig och tagit med fiskespö så vi var ju tvungna att kolla läget i vattnet lite. Men det var helt dött, ingen som nallade på betet över huvudtaget. Kanske berodde det på att kroken var så stor så att knappt en gädda hade fått fått in den i munnen, men, det är ju själva kastandet som var det roliga. Jag fick lära dom hur dom skulle göra, Adam hade klart bäst talang <3


När sen solen började avvika så var det dags att cykla hem. Mysig kväll säger jag!
Väl hemma så hade jag bestämt mig för att det var gymmet som gällde, trots att jag egentligen inte pallade så fick jag stålsätta mig. Baby hänge med ofcourse, och det kändes faktiskt skönt att vara tillbaka. Har inte varit där på 3 veckor nu, så nu känns det som att jag kan komma igång igen. Man får inte ge efter för slacker djävulen som lever inne i bakhuvudet..

Men men, nu är det jobb imårn som gäller så jag borde väl hoppa i säng, så gonatt ifrån vasagatan// Lelle

Bright sunny day;)

Det som stod på agendan idag var, sjukhuset, sola och hmta paket. Äntligen så har min bok kommer! Den tredje i Twilight serien (Ljudet av ditt hjärta). Jag bara längtar efter att få läsa den!!
Ikväll är det grillning vid ekenabben som gäller, vi hoppas på fint väder! 

Back to work!

Sådär, då var denna arbetsdagen avklarad! Och vi hade fullt ös, massa turister som passerade och var sugna på luch och kaffe. Bra säger jag! Har en ny tjej på jobbet som jag skulle lära upp idag, och hon fick sina fiskar varma med ett par ruscher! Men det är ju så man lär sig bäst=)
Jag hade kunnat skriva en hel typ bok om alla roliga gäster vi har (alla som jobbar inom service yrket vet vad jag snackar om)
Haha, men man får sig iaf ett gott skratt ett par gånger om dagen...
 Jag stressade som en tok för att hinna bli klar så att jag skulle hinna med bussen som går 18:08, men nej nej, jävla Kiviks marknad orsakade ju att bussen var försenad...så jag fick vänta snällt, passade på att virka lite dreads.

När jag väl var hemma låg the whole family i vår säng och chillade. Men vi for igång allihopa och stack bort till löpar slingan där det skulle motioneras, har ju inte blivit så mcket av det dessa senaste två veckor...
Men hör och häpna, jag lyckades springa alla 3,3 km och jag fick ett nytt personbästa. 19min 46sek, det är inte helt fy skam!

Men nu så är det sena timmen och dags för sängen. Började kolla på en film ikväll, Watchman, den är faktiskt jätte bra. Annorlunda, men vi har inte kollat på hela än för den varar i typ tre timmar, så det är en bit kvar...

Dags och skingra tankarna och falla in i sömn.....

Underbara lediga dag!

Vaknade upp och kom på att jag var ledig idag oxå, shit, mysigt säger jag! Älskar ändå den känslan av att veta att man har hela dagen framför sig att bara göra vad man vill! Baby och killarna stack ner på gården och lekte lite och jag tog en svängom med dammsugaren=)

Sen stod det Kiviks marknad på agendan! Och egentligen, det finns inte så mycket att köpa på marknader längre tycker jag, eller är det bara så att man har blivit för gammal för alla prylar...? En fotlänk och en polka gris fick det bli, och en tröja till Lillen<3
    
Förra året och detta året, shit vad dom har växt! Men jag är visst inte en centimeter längre...grrr...

Efter marknaden så följde vi en impuls och bestämde oss för att köra till stenshuvud, trots att klockan var typ 7 på kvällen, men varför inte, inte varje dag man är i Kivik liksom. Så vi promenerade upp för "berget" och jisses vad fint där är!


Tyvärr så var där fullt av flugor högst upp som gärna surrade runt mitt hår och min vita tröja, så vi fick fly fältet och fika våra äppelmunkar lite längre ner! När vi kom ner till parkeringen så passade vi på att ändå gå ner till havet och kolla läget. Och där var så rogivande där nere.. Helt tyst och stilla, det enda man kunde höra var the breeze.. Underbart! Adam kastade av sig kläderna och hoppade i, tokunge! Haha, sen gick killarna och letade efter stenar, där fanns så många fina.

Jag satt i sanden och bara njöt av att vara.. Ibland har jag så höga krav på vem jag vill vara att det ibland krockar. Jag vill vara driftig, duktig, snäll, rolig, partytjej, hip och allt annat du kan komma på. Men det tar på krafterna ibland. Alla säger att man ska vara sig själv. Men det är inte alltid man vet vem man är. Och det är ju det fina med livet, du kan inte sätta en etikett på dig själv att "sån här är jag". Du kan alltid ändra dig och forma fram just den som du vill vara.
Om du lever för att behaga andra och sätter sig själv på andra plats så kommer du märka att livet känns svårare och tyngre att leva. Sån var jag, men jag har ändrat på det, jag tänker mer på mig själv för att jag vet att om inte jag är lycklig så kan jag inte heller berika någon annans liv fullt ut.
 Om man mår dåligt över något som hänt, något man gjort så ska man inte deppa ner i ångest och må dåligt över det. Utan peppa sig själv med vilka stora möjligheter det finns för att förändra sig! Det är bara att handla annorlunda, påminna dig själv om hur du vill vara och vad du vill stå för.

Även om det är fart i mig och jag gillar det, så trivs jag ändå bäst när det är lite mer lugnt, otvunget, tillsammans med dom som jag älskar..

Söndags chill

Jaha, då har hux plötsligt hela helgen gått! Baby kom och hämtade mig ifrån jobbet i Lördags. Jag blev så glad när han kom, han var så fin<3 Kul att man kan sakna varandra bara man är ifrån varann typ en natt. Men samtidigt är det ju alltid viktigt att man gör saker på egen hand så att man uppskattar den tid man har tillsammans mer. Och det är mysigt att sakna honom!

På kvällen så var det tivoli rock för hela slanten. Tyckte att medelåldern nog ändå har sjunkit där..eller? Inte lika många "gamlingar" som det var förra året. VI var där redan kl halv 5 och shit, det är svårt att hålla igång så länge. Jag kollade nog inte på ett enda band, förutom Dead By April. Precis som förra året..haha.. Vi får väl se om jag hänger med nästa år igen, känns lite dyrt ändå..? Men det är alltid kul för man träffar på en massa vänner som man inte brukar träffa och alla är glada och stämningen är på topp! Så det är ett plus;)

Men men, idag var jag och Elin på Degeberga marknad..myyyysigt! Det var faktiskt lite nostalgiskt att gå där och strosa. Fast det var ju typ "handgjorde smycken" i varannat stånd. Vi träffade upp mor och far och fikade på vårt gamla fik, där Ekströms var innan vi flyttade. Kändes konstigt, det var ju nån annan som hade fik där nu, typ delicato kakor och sånt. Men men, jag käkade en ostmacka och drack en Eldorado kolsyrat vatten (fint ska dé vá ;)

Nu ikväll så var jag och baby borta hos Mandel och hämtde hans motorcykel, vi ska ju "passa" den nu när han är på semester. Vi körde bort till tågstationen där killarna var på ingång och överaskade dom med nytt åk=)
Nu är det data spel som gäller här ikväll, haha, hade glömt hur kul det är!

Sov så gott nu //Kärlek Från Lelle

Myskväll <3

Jaha, dagen på jobbet gick fort. Jag och morsan fick ett ryck och satte igång och städade som tokar! Men det är skönt att fixa till sånt som kommer i skymundan när man har fullt upp med annat!
Men men, när jag väl slutat så ringde jag till pizzerian och beställde mat och begav mig till Vittskövle där Carro, Björn, Lillen och Olle väntade <3
Och shit vad det var gott med mat! Jag hade väntat hela dagen på att få välta i mig på kvälllen!

Åh det var så mysigt att vara hemma hos dom, just like back in the days' Carro =)
Jag gosade med Lillen som jag inte träffar lika mycket längre, och han upskattar det lika mycket som jag, det är mysigt.
Skönt att sitta och snacka lite skit så bara (haha, bokstavligen talat! =) Olle låg mest på golvet och tittade upp i taket och försökte spotta, käkade lite och sen somnade han <3
Till sist så somnade Lillen hos mig och jag bar upp han i sängen och stoppade om honom, finns det ngt mysigare!
Jaja, det var ju dags för mig att köra hem sen, klockan var ju 23:30 så jag begav mig ut i mörkret. Passade på att
slå baby en pling när jag körde hem. Han är i malmö och har det trevlig med sina kära systrar<3
Så nu sitter jag hemma i baby's favorit mysbyxor, och ska sova i lägenheten själv för första gången någonsinn. Känns lite konstigt faktiskt, här är så tyst... Måste nog sätta på en film, annars kommer jag nog bli lite skraj och nojja att det kommer in någon ifrån balkongen (ibland knäpper det till i vardagsrums golvet så att det låter som att någon går där..) spooooky!

Haha, jaja, men nu måste jag iaf sova om jag ska orka med morgon dagen. Då står det jobb och Tivoli rock på menyn, om det inte är dåligt väder förstås.. Sov så gott alla, kärlek ifrån lilla mig <3

i hate....

Pallar man inte springa så gör man inte, pallar man inte gå ner på gymmet så gör man inte. Man måste få chilla ibland! Jag tycker att man kan få lite "semster" ifrån det nu på sommaren. Jag får ju ingen semester ifrån jobbet eftersom jag är en sommarjobbare, så då rättfärdigar jag att mitt gymkort inte har dragits lika många gånger juli månad.
Så idag ska jag träna hjärta och själ ist...Kaffet håller på att rinna ner, frukostpuffarna är i magen och jag ska åka till jobbet vid lunch..

Ville bara säga det=)
Kärlek // Lelle

Rubrik...?

Haha, det är alltid lika svårt att komma på ngn bra rubrik, så jag improviserade=)
Idag när jag slog upp ögonen så var det egentligen meningen att jag skulle stick ner till gymmet, men det är något med sommaren alltså! Jag pallar fan ingenting känns det som, men kan man inte få lov att vara lite lat och passa på att njuta de dagar man väl är ledig? Jag menar, det är ju inte så att man inte rör på sig alls!
Anyway, vi vaknade långsamt och jag gillar att chilla i lugnt takt på morgonen måste jag säga.
13-19 var det dags för jobb på Fantasi! Mie slutade när jag kom och jag jobbade ihop med syrran fram till 15, mysigt säger jag! Det är väl så att man jobbar bra ihop automatiskt när man är familj, man behöver inte säga till varandra för man fattar ändå, visst? =)
Dagen gick iaf fort och när jag kom hem så var det dags för lite hemma-mys-middag med baby! Så nu har vi precis kollat på en film (fingerprints) den var faktiskt helt ok. Lite så B "skräck" film , men den fick ändå helt klart godkänt!
SÅ nu sitter jag är och bloggar medans baby kollar på ultimate fighting, hehe, det är faktiskt ganska kul att kolla på=)

Imårn så ska jag jobba, sen ska jag spendera min kväll hos min favorit extra familj. Carro, Lillen, Olle och jag ska ha fredagmys hemma hos dom och det ska bli såååååå mysigt <3

Nu ska jag virka lite dreads och kolla busstider. Later.... Kärlek //Lelle

Hej och Hå=)

Jaha, där ser man, vaknar upp ganska sent och tittar ut. Inget fint väder om man säger så! Men det var fint nog för att bege sig ut, kan ju inte sitta inne och dega när det är sommar! Jag och baby tog cyklarna och bestämde oss för att försöka utforska skogarna här kring K-stad trakterna. Och jisses vilka smultronställen vi hittade! Åh man blev så mysig i kroppen precis som när jag var liten och var ute och lekte i skogen, coola träd som man kunde klättra i, små stigar, bryggor, vatten. Vi hittade en hästhage mitt ute i allt oxå, and i love horses... Så jag var ju tvungen att klappa lite förstås!





Väl hemma så var det dags att göra sig i ordning för Malmö=) Idag var sista gången på salsan, so saaaad. Vi hade en kul grupp där, så vi får väl hoppas att det fortsätter! Baby följde med som moraliskt stöd <3 Efter det så gick vi ut och käkade på Thai Thai, mmmmmm jag tog förstås samma mat som Alec *kan visst aldrig ta så stora beslut själv... =)*
Inom och sa hej till Cicci oxå! Där vankades det party minsann!


När vi anlände till K-stad igen så blev jag väckt, hade visst slummrat till i bilen...men skönt var det!
Jag och baby gick ut på stan mot Taste där en kompis till Alec skulle spela (http://www.supreme-majesty.com/)
Två öl (118 kr!!) och mysig musik var ett schyst sätt att avrunda kvällen på. Så nu sitter man framför datorn här igen och klockan springer iväg som vanligt. Imårn är det Fantasi som gäller.
Förresten, köpte ny sort snus idag, lakris, mycket god, sitter och avnjuter en prilla as we speak.
Men men, vaska av paljetten borsta tänderna, sen är det sängen som gäller. Hade ju tänkt hinna med gymmet imårn innan jobbet, det var ju 1,5 vecka sen jag var där nu......
Sov så gott!
Kram //Lelle

Staden lever..

Idag bar det av till Degeberga, skulle bara jobba till klockan 13 sen var det jag som åkte hem och firade att resten av dagen var fri! Mysigt tycker jag att det är full rulle i staden och att det händer grejer varje dag. Jag undrar om det är så här det är att bo i en "storstad" ? Jag hade nog inte pallat trycket iaf, skönt att man ibland kan strosa rundor utan att det kryllar av folk.

Ikväll var det iaf jag och baby som hoppade upp på cyllen och trampade bort till kapellgatan där det vankades en slags form av tacos. Det var jätte gott och satt bra i magen! Fantasi gänget såklart som fixade och donade=) Vi fick höra allt om Mies och SJöbecks Gotlandsresa och som hade såklart massa skoj att berätta!

En omgång kubb blev det oxå, det verkar ha blivit en sån riktig svensson grej att göra. Nu säger man inte bara "ska vi grilla"?
Nu säger man "ska vi grilla och spela lite kubb?" Kul tycker jag=0) Mies kubb var lättare på ngt sätt för hennes kubbar var störra så det var lättare att pricka. 4 lag och vårt lag tog sig tgill semifinal och vann! Haha, yeah!!
Jag, Baby, Syrran och Sebbe, we rock!

 



Sov så gott, we will <3

Kärlek //Lelle

Så trött...

....som jag var idag har jag nog inte varit på länge! Kände mig som en levande zombie på jobbet och trodde att jag skulle somna stående. Kroppen värker fortf efter startskottet=) Haha, en liten lunchrusch på det så var eftermiddagen räddad..
Men dagen flöt på och till sist var det bussen hem som gällde! Baby fixade mat till mig när jag kom hem <3 och jag dök ner i soffan. Äntligen!
Lite slapp framför teven sen bar det ut en sväng på K-stad dagarna, det var ju trots allt Rix fm festivalen!
Vi träffade babys lilla systrar som var på G, sen lyssnade vi på Janet, fan vad hon är duktig!
Sen sprang vi på Mandel på artelleristen  (stavning..?) där inne var nog medelåldern 55 + och dom dansade och var lyckliga till "Får man ta hunden med sig in i himlen" efter ett tag så stack jag och baby...haha

När vi skulle runda stora torg så kom det en bil precis framför oss så vi fick stanna. Och vilka satt i den om inte E.M.D
ha, jaga bara "men det är ju Erik" bara en meter framför mig. Konstig känsla att se nån som man sett på tv, det känns nästan som man känner människan liksom. Förstår ni? Jaja, vi promenixa hem och slängde på en rulle.
En mycket ovanlig men ändå bra film,  Dolands Cadillac hette den!

Nu är det dags för sängen för 30 minuter sen egentligen, imårn slutar jag kl 13, jippi!
Sov så gott alla, puss å kram //Lelle

I made it!

Ja, jisses vilken helg det har varit.. =) Men kul som fan har jag haft=)
Om vi börjar med startskottet....Jag klarade det! Jag klarade actually att springa alla 5km,jag kom ju inte först, men jag sprang på 32 minuter ngt. Det tyckte jag iaf var en bra början!
Baby cyklade runt och fotade mig..Haha, han är så söt <3


Så då kände man sig som en y människa, vilken kick, jag ska helt klart vara med nästa år oxå! Direkt hem och duschade, fixade till sig lite och svidde om, sen bar det av mot förfest, K-stad dagarna i all ära.
Vi hamnade hos Thomas där vi hade muchu trevligt! Träffade lite nytt folk, det är alltid kul=) Och med en rolig förfest så är det ibland svårt att väl komma ut, men till sist så. Vi skulle till Harry's och kolla på Vladde som hade spelning där.
Baby gick hade en annan plan så vi gick på vars ett håll. Min nyfunna vän Lina och jag rockade loss som aldrig förr och hade skit skoj. Vi hade ett bord närmst scenen och dom spelade typisk sån musik som får igång en (mig)
Typ Bon Jovi, Ebba Grön, Robbie WIlliams och sånt, låtar man kan!
Jag begav mig därifrån iaf och mötte upp baby på stora torg, där hittade jag Melle å Lotta, kul säger jag=)


Denna kväll slutade 3:30 i sängen och 7:30 singde klockan och då var det dags för Fantasi, jobba 8-18..kul... =)
Haha, men det var faktiskt ganska OK, har ju inte varit där på ett tag nu så, men vi fick jobba på som tusan, för där var ju massor med saker att göra!

Jaja, jag kom hem, baby och hans lilla syster var tokhungriga, så det var diirekt in i duschen och svida om igen och ut på stan. ThaiKong är väl inget jag rekomenderar. Om man inte vill ha vitlöks sås så kan man bara välja på ostronsky, jag menar, vad är det! Plus att allt var ganska smaklöst! Singha'n smakade iaf precis som det skulle=)
Vi gick vidare till en förfest med samma folk som från gårdagen och några till.
Vi var ju inte dom enda som var bakis om man säger så... ;)


Men till sist blev det fest där oxå! Så en runda på stan och sen säng igen, 2:30 denna gången. Och ja, Fantasi idag igen!
Men vi har ju varit så lugna nu så länge så det på tiden att festa till det lite;)
Nu har Söndags kvällen passerat i vanlig ordning och pizzan och soffan har gjort sin del. LIte mys i babys famn och nu är helgen avslutad. Imårn bär det av till Ekströms café igen.

Sov så gott alla, kramar //Lelle

Ja hur ska det gå egentligen...

Jahupp, då var jag ute och sprang mina 3,3 km efter jobbet igår. Träffade syrran vid slingan 20:00 och hon sparng 2 km.
Jag trodde faktiskt att jag skulle lyckas springa hela utan att springa hela utan att stanna, men det gick alltså inte bara.
Jag fick håll efter ett tag och när jag hade sprungit halva så var jag tvungen att stanna och andas. Tiden blev 20,13 min.
Om man tänker på att när jag sprang den för första gången för ca 2 månader sen fick jag 23,08 så det är ju iaf en förbättring med många minuter, så det får jag ju vara nöjd med. Men ikväll är den 5 km som gäller, haha... jag har precis dragit ihop en spela lista som ska peppa mig, den innehåller b la:
1. La copa de la vida
2. Walking on sunshine
3. Bailando
4. Daddy dj
5. Ketchup song
6. Lambada
7. Heartache on the dancefloor
8. Samba de janeiro

Sen har jag inte kommit längre, vad tror ni, blir det bra?

Jaja, idag så har jag iaf spenderat min tid i tvättstugan, baby började, sen fortsatte jag när han stack till jobbet. Sen bar det ibäg till sjukhuset för att lämna prover. Vi får väl se om dom lyckas klura ut vad det är för tarminfektion jag har ? Vill ju inte gå och knapra medecin i resten av livet!
En sväng på stan sen är jag hemma igen! Sladden till min dator är nu på sin plats och jag har en "ny" stor skärm, sjukt skoj! Nu är det bara tvätten som ska bli klar, och så ska jag cykla till Alecs jobb med lite grejor. Kanske hinner jag med lite sol på balkongen oxå.. Jisses, sen gäller det..

Ha de gott! Krams //L

Jodåsåatt=)

Ledig idag! Morgonen är underbar när vi är lediga båda två och man kan ligga och dra sig lite extra länge med lite kaffe i sängen, det gillar jag. Kanske inte just en dag som denna, haha, för det första så trodde jag att vi skulle upp och tvätta, så jag var uppe och yrade vid 7 tiden, men insåg sen att jag var fel på det. Sen var det väl typ 30 grader varmt i sovrummet, och vi hade ändå fläkt på!

Jag sprang iaf ner på stan och fixade lite ärende, packade ihop en väska, åkte bussen ut till Melle. Mysigt att träffa henne lite, det känns som att det var så längesedan! Vi hann iaf shit chatta i nån timme innan syrran kom och hämtade upp mig. Nu bar det av mot Malmö, det var dags för salsa och cuba café.
Men utan något ont anat så körde vi rakt in i den värsta bilkö jag nog någonsin varit med om! Mellan Lund och Malmö tog det väl ca 1,5-2 timmar att komma fram! Det var så att folk stannade bilarna och gick ur och typ stod och sola och prata med varann (jag undrar vad alla pratade om?)

Men väl framme så mötte vi upp vår salsa grupp på cuba café, Moster U kom oxå dit och gjorde oss sälle, myyysigt!!
Jag käkade gratinerade tortilias med broccoli och spenat och couscous sallad, gräddfil och salsa (så passande... ;)
Funderade nästan på att ta kort på min mat, för det verkar som att alla "kända" bloggare alltid fotograferar sin mat. Märkligt tycker jag, vad vet dom som inte jag vet, tycker folk att det är kul att se mat el vad säger ni?

Iaf, efter ett par glas coca cola (jag skulle köra hem) så vågade vi oss upp på dansgolvet. Det var ändå så pass tidigt så alla proffsen hade inte kommit än. Och det gick väl bra, man måste ju träna för att bli duktig, så mer cuba café säger jag!
Sen stod vi och snackade och analyserade alla som dansade, det är kul att se på dom som är duktiga! Kanske en dag så kan jag svänga lika bra på mina lurviga;)





 


Sen när vi väl hade kommit hem så var jag nere och hämtade mitt energiknippe på gymmet, han var i full gång=)
Imårn är det jag som ska försöka mig på att springa 3,3km utan att dö... Fredagens startskott närmar sigmed stora steg...

Sov så gott!
Kram Lelle

RSS 2.0