Jag flyttar =0)

Jaha, då var det dags för mig att flytta blogg adress lite=)
Jag menar, varför inte....

Jag fortsätter på:

http://lovelust-lelle.blogspot.com/

Kärlek //Lelle

"Imårn behöver jag inte ens ställa klockan"

Det sa jag igår innan jag gick och lade mig.. Jag och baby vaknade lite innan 10, käka frulle i sängen, kaffe, Sopranos.
Jag älskar att ligga och dra på morgonkvisten! Vi somnade dock om igen, det var så skönt.. Oj då sa vi när vi vaknade igen och klockan stod på 15:30!!! Haha, jag antar att om man är uppe sent som tusan på veckorna, upp och jobba tidigt så blir man trött till slut;)
 Vi drog iaf iväg och kilade rundor på öB innan stack och bowlade. Och det var jätte roligt! Jag började mitt första kast med strike! Och vi var så jämna, spännande var det! Baby var nybörjade men lärde sig snabbt ;)
Han vann till sist iaf, med typ 20-30 poäng?






Väl hemma, middag, film och mys.. som Mie säger... FREDAGSMYYYYYS! ;0))
Och imårn är det springa, gym, jobb, fest, en fest till som gäller!
Så det var väl bara för väl att vi chillade idag!

Sov så gott alla nu, i will...kanske =)
Kärlek//L
















Helg...typ =)

Det känns iaf som att det är helg, eftersom min "vecka" är slut nu och jag är ledig fredag och typ lördag för att sen jobba på Söndag. Därför känns det som helg nu!

Igår så flängde jag rundor lite på stan, var inom Pink och hälsade på Johanna som gjorde sin klippdebut där=) Jag skulle ju hem och tvätta så jag hann inte stanna och kolla på resultatet, men det blev ju hur bra som helst! Hon är så fin så <3 Lugg klär henne!


Efter att ha skrivit upp vad jag käkade en hel vecka så kom jag på att jag nog behövde äta lite mer grönt, så efter min trip till Maxi häromdagen så såg min inhandling ut såhär...


Det blev väl ganska nice mat av detta va! Men jisses vilket jobb, fattar inte hur folk pallar att laga nyttig mat hela tiden, ibland föredrar jag bara ngt som du tar ur frysen, in i ugnen, KLART! =)

Igårkväll var vi hemma hos Lillchefen och mixtrade lite inför BG's kommande 20-års fest på Lördag. det kommer bli hur bra som helst... ;) Mie vet hur man ska göra!

Efter dagens arbetspass som slutade på 7:30 till 19:00 så var jag ganska mör i kroppen, och när jag landade hemma i soffan 20:00 så hade jag massor med planer om vad jag skulle göra, men det slutade med att jag kröp ner i soffan och satte på Twilight filmen (och nej, jag är inte besatt, bara väldigt förtjust). Så skönt det var, klockan bara tickade iväg och där låg jag orörlig. Inte för att jag inte tycker om människor! Det är inte det, men efter långa dagars trevlighet mot alla kunder är det ganska skönt att få vara ifred och bara stirra på en tv och vara helt tyst... haha, oroa er inte, jag är inte knäpp=)

Fick ett mysigt kort på mitt kära Gudbarn och hans fina Lillebror...


Kärlek... <3


Nu är det jag och baby som ska njuta av ledighet imårn, så Ciao!
Krams //L
















Tjoho=)

Jaha, då var det dop som gällde i lördags=) Mysigt!! Lille Olle var det som skulle döpas i guds namn, och gudstjänst samtidigt. Konstigt att man inte får välja att bara ha dop! Det är säkert för att "lura" folk att infinna sig på gudtjänster. Dom är väl inte lika populära som dom var FÖR 100 ÅR SEDAN! Men men, allt gick bra och Lille var så duktig där framme hos sig fina familj<3 Läste i psalmboken gjorde han oxå, duktig unge =)

Prällen var på mig att det var dags att skaffa kottar, jag menar jisses, det finns ju gränser för hur mycket man får lägga sig i, haha! Efteråt så var det käk i församlingshemmet, Lillen ville sitta bredvid Alec, gullunge =)
 
<3 <3 <3 MYYYYYS <3 <3 <3

Efter dopet så körde vi till Kivik för att hälsa på mor och far som hade låna stuga=) Ännu mer fika och lite snick snack så avrundades denna trevliga dagen!




Nu har vecka börjar rulla på igen och jag trivs=) Ledig imårn, skönt! Då blir det tvätt och chill på kapellgatan hemma hos lill chefen, och en liten löpar runda på det. Man får ju sysselsätta sig när min käraste vän jobbar sent  på kvällen...
På tal om honom så ligger han och väntar på mig i sängen, och Sopranos är i full gång på datorn, skönt.

Sov så gott alla fina!
Kärlek //Lelle

dom ska bort för att...

dels för att vi gjorde dom tillsammans. (Emma: dermal är ett slags piercing implantat om man vill ha dom på knepiga ställen, som typ i vårt fall nacken.=) Men Alecs fick ju för sig att rymma och kom på sné så han fick ta bort sin, och då blev det båda. Jag själv har alltid trott ändå att kroppen inte riktigt gillar dom för att dom läker inte riktigt som dom ska. Och är lite ivägen och omständiga, så det ska bli skönt att kunna svänga så mycket på nacken som man vill =0)

Jaja, idag var det Ekströms 7:30, Sofie kom 8:00. Lugn morgon, fick lite kakor och pajer gjorda i och med att vi var två, skönt säger jag. Dagen gick himla fort och rätt vad det var så fick jag sluta tidigare för att baby och Melle, Lotta å Viktor väntade på stranden. Nice, så vi solade och chillade lite i Åhus. Kaffe och bullar och eftermiddagen var som hittad!
Vi bestämde kräftskiva och så var det spikat!
Jag och baby körde hem, jag en runda på Maxi där jag började koka för många olika anledningar, ingen skönt sväng på maxi om man säger så..

Men men, duktigt taggad begav vi oss sen till björket där vi båda slog rekord på våra tider. Jag klarade äntligen att komma under 10 minuter på 2km (som är kravet om man vill in på poliskolan;) 9:57 blev tiden och jag är nöjd.

Duscha, fixa iordning och vi drog till Åhus där kräftskivan skulle gå i hamn. Vi garderade oss dock med potatis sallad och flintastek, jag litar inte riktigt på kräftor, som Alec säger..det är ngt läskigt med dom, och deras ögon... Men jag provade en iaf! Lottas mamma tog tag i vår flinta stek direkt och började marinera och grilla den innan jag ens hann säga "Hej jag heter Linnea" =) Men hon var trevlig! Mysigt hus oxå, typ tusen projekt på G med annorlunda, blir nog tufft när allt är på plats.

          
        
        
         '

Lite kubb i mörkret fick avrunda kvällen för vår del då jag ska upp snart igen för jag har bakturen på cafét =)
Så klockan ringer om 4.5 timmar, Lelle hoppar därför i säng...nuuuuu... =)

Sov så gott!

      

Fredag=)

 Igår slev det sol iaf! Melle kom och hämtade mig vid 11 sen göttade vi oss i solen på playan hela dagen <3
Efter två kom baby och gjorde och sällskap! Jag som trodde att det var kört, att det inte skulle bli fler soldagar, men tur nog så hade jag fel.
  När vi kom hem så kilade jag och darling ut på stan för att hitta nån som kunde vara villig att ta bort hans dermal anchor i nacken, till slut hittade vi en. Så hans är nu borta, och så fort jag har tid så ryker mina oxå!

Vi gick på dejt igår, bio såklart! Kollade på 1,2,3 kapad, sjukt dålig... Konstigt att två så bra skådespelare närvarade i en så dålig film! Men i vanlig ordning så hade vi ett par miffo precis bredvid oss. Ett ungt par som trodde att dom ägde stället! Pratade högt med varandra på någon utländska, sen flikade dom in ngt typ "hey mannen, vá fan asså lixom!!"
Hon skrattade högt, vred och vände sig och låg i hans knä... Jag höll på att explodera. Ist för att titta på filmen så satt jag bara och tänkte ut en massa repliker jag skulle säga till henne. Men när jag väl hade bestämt mig för en kaxig, fyndig replik så bjöd hon inte på fler tillfälle. För då var hon duktig och skrattade när alla andra skrattade osv....jisses, jag kokade.
Men men, hursom helst så var filmen inte bra! Med daten var mysig, fick ju med mig världens snyggaste kille hem ;)

Idag har det varit jobb som gällde igen, och åter igen imårn! =)

Idag inföll denna tiden och datumet:

12:34:56 7/8 09
Det är ganska konstigt, kommer det hända igen liksom? Man blir lite knäpp när man tänker på det! =)
Jaja, nu ska jag mysa med min kära, och njuta av att det är helg <3

Sov gott alla, kram och mys //L

staden sover....

då sitter man här mitt i natten och kan inte sova...ögonen vill liksom inte riktigt bli trötta, själv tycker jag att det hade varit underbart att få sova. Slippa allt som snurrar runt i huvudet, men men, ibland är det som det är.
Life is like a rolercoster, just ride it!

Kärlek ifrån nattugglan <3

Jag missade solen!

Jaha, då vaknade jag idag på min lediga dag och tittade på klockan 07:53, jisses! Och jag som var jätte pigg, men vad ska man göra. Så jag drog upp min skvaller blaska som jag köpte igår och läste lite. Upp och hoppade och upptäckte att det var strålande sol ute, jippi!

Efter lite morgonchill så drog jag på mig träningskläderna och cyklade bort till björket. Sprang 3,4 km i solen, och gud vad jag blev svettig! Men skönt som attans! Hade dock glömt min vatten flaska så jag passade på att hälsa på baby på jobbet och dricka lite. Vi bestämde att vi skulle dra till playan när han slutat jobba kl 14.
Messade Melle och dom var redan på stranden, det var strålande sol där, så jag tänkte att då tar jag en powernap på soffan.
Sagt och gjort, jag vilade i 45 minuter på soffan, och när jag vaknade upp :DÅ FAN TA MIG REGNADE DET UTE!!

Jaha, då blev det ingen stranden då... =( Jag får hoppas på imårn ist, så åker jag dit tidigare!
Ikväll är det gymmet som gäller iaf, det ska bli skönt. Man märker att kroppen gillar det, man får bara blunda för soffan ibland när man kommer hem ifrån jobbet t ex.

Tjohej!
//Lelle

Vilken helg!

Jaha, jag tog visst ledig ifrån bloggandet oxå =) Men, tiden har bara sprungit iväg!
I Fredags så var det fest som gällde för hela slanten! Jag och baby pallade inte laga käk, så då var det han som bjöd mig på ute mat, jag gillar.. =)

Kvällen var som sagt jätte lyckad, alla hade kul och det var bra drag! Dock lite hög musik, granne som kom upp och bad oss skruva ner, tiden går ju så fort när man har roligt, så vem visste att klockan var 01:00 när vi dansade cancan i vardagsrummet till hög musik, haha....



En liten incident nere vid porten gjorde så att glasrutan i dörren klirrade. Dagen efter så var det vi som hade fått skulden för att vi hade haft fest (vi hade ju varit duktiga och lagt lappar i allas brevinkast..)
Grr...kvinnan på andra våningen hade skrivit en lapp som löd..."Hörrni Grannar som hade fest igår. Ni får omedlebart se till att fixa dörren där nere) Hon kunde ju kommit upp till oss och sagt det! Men hon förnekade att det var hon som skrivit lappen.. Hon hade nån historia om att hon hade hört att någon gick ner ifrån vår fest och sen hade det klirrat.
Grannen under oss berättade dock att hon och hennes söner hade hört ett gäng ungdomar som bråkade utanför och sen sparkat sönder rutan. Så vi var oskyldiga! Ha, där fick andra våningen lixom!

Lördag var chill med familjen Ekström, middag på Forsakar, det var farsan som bjöd, mysigt säger jag <3
Och sedan på Söndag så var det jag och Elin som körde och nappade älskade Gudbarnet och tog med honom till barnens dag i tivoli parken, så mysigt! Han tyckte allt var så roligt att han blev helt till sig, då smälter man... =)

Men nu har det bara varit jobb, jobb och jobb, ledig Ons och Tors dock, skönt!

Jag lovade att printa min lista på vad jag ätit förra veckan, så här kommer den.... Jisses...Jag har skrivit upp ALLT!

Måndag:
2 choklad bitar schweizernöt
1 1/2 mango smoothie
2 skivor lavain med philadelphia
-Fläskfilé, potatis, sås, grönsaker
1 glassbåt

Malmbergs, Kaffe, Mjölk, Vatten

Tisdag:
1 lantciabatta med ost
1 glas yoghurt med frö & linser
-Ost & Broccolisoppa med ciabatta lätt
En 70% chokladkaka (10 gram)
-150 g ostburgare
1 skogsbär smoothie

Malmbergs, Thé, Mjölk, Vatten

Onsdag:
3 råghalvor med leverpastej & gurka, 1 kokt ägg med kaviar
-1/2 tacopaj med sallad lätt
-1/2 pizza
2 choklad bitar schweizernöt

Malmbergs, Kaffe, Jordgubbsmjölk, Vatten

Torsdag:
2 halvor rågbulle med leverpastej & gurka, 1 kokt ägg med kaviar
-Grillmacka m sallad lätt
-Rösti & Bacon

Malmbergs, Mjölk, Vatten

Fredag:
1 skål rågkuddar med fil
-Kinabuffé
-Snax, gurka, morätter, dipp och öl... =)
-Chilli Chees, King Wings

Lördag:
1/2 fralla med ost
-Köttfärslimpa, sås, pommes, grönsaker
Cheescake
-Big Mac Hamburgaren

Vatten, Kaffe, Mjölk

Söndag:
1 fralla med leverpastej
1 korv i bröd
Lite kanelbulle av Lillen
1 tallrik hemlagad pizza

Mjölk, Fanta, Vatten


RSS 2.0