Fullt ös!

Idag har det verklige varit fullt ös på jobbet! Jag somnade ganska sent igår, typ vid 2, var inte trött helt enkelt. Och det var jag faktiskt inte imårse heller, skönt säger jag!
Men men, fullt ös som sagt på jobbet, massor med projekt, mycket kunder, och ja, det är väl då jag trivs som bäst. Men hursom helst så måste jag säga att jag är sjukt trött på att hacka skinka, jag fick till och med blåsor på fingrarna efter en timmes hackande. Skulle ju ha ett par påsar med färdighackad skinka till pajer tänkte jag, men det var ett jobbigare projekt än vad jag hade tänkt.... Hehe.. Sjukt varmt har det oxå varit, men ändå så har alla gäster som kommit in på cafét idag sagt "ååååh, så svalt och skönt ni har det här inne" Hympf, jag vill ju inte låta som en mes när jag själv tycker att det är rena bastun så jag håller snällt med...

Iaf, även denna arbetsdag hade sitt slut, och klockan på jobbet som har hängt på samma ställe sen vi öppnade hade batteri problem, så jag låg efter i planeringen för att jag inte hade koll på klockan. Vet inte hur många gånger jag har kollat på den tomma fläcken på väggen där klockan brukar sitta idag. Det är precis som om att det sätter sig i märgen så att huvudet rör sig dit och tittar trots att jag mycket väl vet att där inte hänger ngt. Jaja.. Nog om det,
när jag satt och väntade på bussen så passade jag på att ringa missade samtal (svarar aldrig i mobilen på jobbet typ, ring till jobbet ist=) Så imårn ska jag träffa Melle en stund, kul det var längesedan, kul att höra hur hon har haft det på Peace & Love!

När jag kom hem var jag duktigt på hugget, klockan är nu ca 19:40 och jag snörar på mig mina joggingskor och beger mig till löp slingan. Rekord tid! 2 km, förra gången sprang jag på 11:54, och nu sprang jag på 11:04, så klar förbättrning. Tävlar ju mot mig själv, det blir bäst så. Imårn ska jag ge mig på 3,3 km slingan, håll tummarna för mig....!
Det är faktiskt riktigt roligt!

Sen stack jag till babys jobb igen (haha, hans jobbar kompis måste ju tycka jag är jobbig=) han bjöd på vatten till en törstig svettig Lelle, och så gjorde jag han sällskap på hans rast.
Väl hemma var det bruna bönor och bacon och Hell's Kitchen som gällde, mums! Och ett samtal med Johanna där jag fick veta att hon precis börjar läsa min blogg och att hon finner mitt liv mycket händelserikt, spännande och positivt. Kul säger jag, man tänker ju att varje dag är som den andra ibland, men kanske inte ändå...?
Jaja, vi kom fram till att vi oxå skulle försöka ses, saknar henne ganska ofta, vi var ju som peppar och salt ett tag, men ni vet hur det är när man blir vuxen.. Sad to say, men det ska väl finnas tid för en dajt ganska snart;)

Ha en bra kväll, nu kommer baby hem om........3 minuter;)
Kärlek //Lelle som är ledig imårn!

Jaha, då var det stranden igen=)

Idag var första lediga dagen nu på ett tag, skönt säger jag. Vi vaknade i lugnan ro och körde kaffe på balkongen, sköööönt!
Sen lagade baby veckans mat, rena lyxen ju <3
När posten kom så fick jag min sladd till datorn (för att koppla ihoo laptopen med PC-skärmen) jippie så lycklig jag blev!
Men ack nej, så lätt skulle det inte gå, jag hade fått fel sladd igen...jag blir så trött..!
Så jag trotsade min telefonskräck och ringde Apple (man vill ju inte vara en mes, hade det varit för ngt år sedan så hade jag behållt sladden som var fel och köpt en ny bara för att slippa ringa...=)
Men dom bad så hemskt mycket om ursäkt och skulle ge mig pengar till porto så jag kunde returnera och så skulle dom skicka den rätta sladden, denna gången fick jag ett direkt nummer till en säljare som garanterade attd et skulle bli rätt, och om det mot förmodan inte skulle bli det så lovade han att han skulle göra mig en stor tjänst.
Det är nästan så att jag hoppas på fel sladd bara för att få veta vad det kan vara....?

Sen gick vi ner till Fantasi och träffade upp farsan och Jokke. Lite chill i solskenet sen var det far och jag som åkte mot stranden...Först ett par stopp:
1. Domus/Posten för att skicka tillbaka kablarna
2. Ekströms i Degeberga för att inhandla proviant
3. Mjela för att köpa snus      (den var slut)
4. Macken för att köpa snus    (den var slut)
5. Konsum för att köpa snus (den var slut så jag fick testa en ny sort! kan inte affärerna i Deg ha olika leveransdagar?)
6. Hemma hos päronen för att hämta kylväska och brasse stolar

Seeeeen var det stranden som gällde! Klockan 13 landade vi där, skönt! Jag började med att gå ifrån olseröd till rigeleje i vattenbrynet, med iPoden i öronen så var det ganska skönt. Skönt att röra lite på sig iaf, i och med att jag har varit lite förkyld så har jag inte tränat på en vecka. Och jag som ska springa startskottet på fre...hur ska det gå!

Sen försvann solen och himlen fylldes av moln, jag höll på att ge upp.. Men far höll ut, och tur var väl det, för efter en halvtimme så försvann dom och vi hade sol ända till halv 6 då vi körde hem=)

Så nu har jag precis kommit hem efter att ha varit och hälsat på baby på jobbet, skönt att cykla en sväng varma sommarkvällar! Så nu sitter jag och virkar på mina dreads =)
Hoppas ni får en mysig dag imårn, själv är det jobb som gäller!
Kärlek ifrån Lelle <3

Carro, det är lugnt, jag är gald bara över att du köpt ngt <3
Alec, du vet hur dålig jag är på att komma ihåg sånt, siffror och länder, sport är inte lika prioriterat i min minnesbank ;)


Sweet (Sun)Day!

Det gick ju hur bra som helst att stiga upp i ottan, klockan 4 var jag pigg som en lärka! Det är så fridfullt på ngt sätt att ta bageri turen, man är själv och ska lixom fixa allt innan öppning och så, ja, jag gillar det. Men idag så började det med ett "bak"slag..=) Jag råkade ta grahamsmjöl ist för durum när jag skulle bulla upp med yoghurt bullar, men ja, vad gör man, det är ju bara att börja om igen.. Suck. Och sen kom Sofie 7:30 och så var jag sällskaps sjuk, efter frukosten så var det jag som stack till Konsum för att köpa mer yoghurt till min nya deg.
Fick undan allt som jag skulle och sen bar det av till havet! Där mötte jag upp Alec och killarna som var redo för en dag på beachen! Och det var riktigt varmt i vattnet! Sjukt störigt att jag inte kan doppa mina dreads, jag blir så avundsjuk på Alec när han dyker ner i vattnet, själv simmar jag bröstsim som di gamle tanterna, med huvuet ovanför ytan.. =)

Sen somnade jag i solstolen en stund och fick lite färg på framsidan, imårn är det ryggen som gäller. Då ska jag och farsan till våra gamla trakter, rigeleje (stavning...?) blir det nog. Elin ska kanske oxå följa med, hoppas vädret inte sviktar nu eftersom vi har planerat att åka dit, som sist jag och syrran planerade, så *peppar, peppar*...=)

Nu är det fotboll på tv, jag är kanske inte så intresserad eftersom inte sverige spelar. Men jag är däremot intresserad av killen som ligger i soffan, så jag ska nog gå och störa honom nu. Men jag hörde precis ifrån vardagsrummet att England gjorde mål, så då finns det en risk att han är för exalterad så att jag stör..haha..! Konstigt att de flesta killar verkar ha ett medfött fotbollsintresse, medans tjejer kan tycka det är kul att titta på, men inte alls i samma utsträckning.

Hoppas ni haft en mysig helg <3
Kramar Lelle


p.s kan fortf inte riktigt fatta att Michael Jackson är död, jag menar, han är ju...ja...jag vet inte vad, men konstigt är det. Han var en av mina första idoler, kommer ihåg när jag fick en av mina första cd skivor en gäng när jag fyllde år. Det var "blood on the dancefloor". men vem vet, kanske var det bäst såhär..?

Mysig kväll=)

Då har man haft grillpremiär;) När boysen kom hem så packade vi korgen och gick bort till Tivoli parken och tände grillen. Så mysigt det var, ute i solen, men det var ändå så pass sent så att det inte är stekande varmt, då kan man verkligen njuta...!
Vi grillade en rolig mix ifrån Scan, rekomenderas, vem kunde tro att korvbollar kan vara så gott...? =)
Lite potatisgratäng till det och hungern var stillad.
    


Adam och HAmpe fick för sig att bygga ett metspö av vass, grillpinnar, tejp och en krok dom hittade på bryggan. Det gick väl sådär..haha, men det är kul att kolla på!

När vi satt och "metade" så rätt vad det var så hörde vi motorcyklar, "jäklar" det är ju MC-kortege idag! Så vi packade ihop och sprang mot vägen, vi hann väl se ett par snygga MC som susade förbi:)



Jaja, kvällen var inte över ännu, vi gick tillbaka till Tivoli parken där det skulle spelas kubb. Först böjade killarna med lite fotboll, jag kvalificerade nog inte att vara med där då jag hade sandaler och ville inte gå barfot (man vet ju hur mycket flaskor som förtärs in the park =) Sen hade jag nog inte orkat spring så mycket som dom, they are crazy! Jag fattar inte hur jag ska orka springa startskottet på fredag, 5 km, jisses...



Men men, nu har vi kollat på lite movie och käkat lördagsgodiset (och ja, jag köpte faktiskt oxå mig en påse, vaaad, det är gott=) Jag tittar på klockan och den står på 22:36 och det är dags för mig att börja tänka läggdags. Jag har bakturen på Ekströms imårn och klockan ringer 04:00, så jag behöver väl lite sömn. Folket är ju som tosiga i frallebullar, sen är det kakor som ska bakas... Jaja, men imårn ska jag ta mig f*n till playan, om jag så ska dit själv i ur och skur! Haha..

Jaja, sov så gott, hoppas ni haft en mysig dag!
Kärlek //Lelle

En dag på jobbet!

Jaha, då kom man inte i säng förrän 01:45 och upp 06:40..Jag är liiiiite trött eftersom jag jobbade hela dagen igår, men men, jag är ju ledig på måndag så man tar igen det igen ganska snabbt. Sen är det svårt att vara trött när det är så här fint väder, men vill ju bara vara ute!
Idag så jobbade jag ihop med Sofie, kuuuuuuul! Mysigare att jobba med henne än själv, såklart!

Alec och killarna är på stranden och jag har precis kommit hem. Jag trodde nästan att jag skulle hinna ner och ta ett dopp (svettig som attans) men det har ju varit där sen kl 11 så dom var på G att snart åka hem. Men men, imårn så slutar jag ju klockan 12 och hoppas att jag kanske hinner med ett dopp då iaf, för det ska ju bli kasst väder på Måndag, när jag är ledig förstås... Att man aldrig kan lita på vädret, det hade varit mycket bättre om det alltid varit fint väder på sommaren, så slipper man vara ledig på fel dagar. Jag har iaf hunnit få en dag med sol =0)

Nu är maten i ugnen och ikväll är det grill som gäller! Men jag måste nog hoppa in i duschen först för jisses vad jag är varm, längsedan man tog en kall dusch...

Ha en mysig dag! Kram /Lelle

Det blir en dag på stranden...Trodde vi!

Idag när jag vaknade vid 9 så var jag lite trött fortfarande. Ni vet så när man inte riktigt kan få ögonen att vakna och man är tung i huvudet. Men men, det var mycket moln på himlen så jag och syrran bestämde oss för att avvakta med vår strand dag. Men när klockan slog 12 så var Elin här och hämtade mig. Vill man så vill man. Men det är alltid så när man har planerat att man ska till stranden någon dag i förväg, då blir det alltid kasst väder!

Så vi stack typ dit, köpte varsen glass, var där i en halvtimme, sen så åkte vi hem.
Väl hemma så hade mina grejor ifrån Apple store kommit. Jag har köpt ett "griffin" stativ och och ett tangentbord till mig laptop, och oj så tjusigt det blev! Men min sladd som jag skulle ha till att koppla in laptopen i Alecs PC skärm, det var fel sladd, den funkade bara till MacBook Air. Så efter ett par samtal till Macsupport så är det en ny sladd på väg på posten...jag längtar!

Idag så var det första gången i hela mitt liv som jag åker sportmotorcykel!! Och shit vad kul det var! Jag är ju uppväxt med Harley Davidson och glidarstilen. Men Alec är ju en sporthojs-kille ändå ut i finger spetsarna. Så han lånade en motorcykel av Mandel, och sen bar det iväg. Första gången som han skulle göra en omkärning på motorvägen så höll jag på att döööööö, då var jag lite rädd, det känns verkligen som att man ska glida av. Men efter ett tag när jag blev varm i kläderna så var det riktigt mysigt. Jag kommer ihåg när man var liten och det var så kul att åka moped och det gav en sån härlig sommar känsla. Detta var helt sjukt kul! Vi körde förbi Åhus, Yngsjö och sen till Degeberga där vi stannade och drack en kopp kaffe med morsan och sa grattis på födelsedagen till Trazan.

Sen fortsatte det mot staden igen, och då satt jag bara och längtade efter omkörningar, det killar så skönt i magen! Och hela kroppen fylls av adrenalin, i love. Så nu längtar jag bara tills jag tar mitt eget mc-kort så att vi kan ut och köra tillsammans. Jag tror nog att vi kan bli ett nice MC-par ;)



Ha en bra kväll! Ikväll är det karré och fotboll som gäller, sen är det tillbaka till jobbet imårn igen. Skönt säger jag, hoppas att min halvdana förkylning är över då!
Kärlek ifrån Lelle

mysiga onsdag=)

Jaha, då vaknade jag imårse fort som attans och rusade iväg på en jobbintervju (det var det som ni skulle hålla tummarna för mig för, carro =) Det kändes som att det gick jätte bra, men hon skulle ringa i slutet på nästa vecka, så vi får väl se. Det är "bara" ett extra jobb, men man vet ju aldrig, får man väl in en fot så... =)

Sen efter det så var det en sväng inom fantasi, kaffe och kaka och sen kom baby och vi drog till stranden. Eftersom vi var där lite tidigare idag så var det riktigt varmt! Skööööönt! Nu är man ju tillochmed på väg att få lite färg ju ;)
Badade och solade och eftermiddag var underbart varm och skön. Väl hemma så svidde jag om och cyklade bort till stationen och tog tåget till malmö där syrran väntade med bil. Sen var det salsa för hela slanten!
Det är så kul där, en kul grupp med många duktiga. Nästa gång är på Onsdag och då ska vi till Cuba Café efteråt och dansa där, shit...det kommer bli lite nervöst, men va fan, det kan ju inte gå mer än åt skogen. Det är ju killen som för så man kan ju alltid skylla på honom.... ;)

Jag var hemma samtidigt som baby kom hem ifrån fotbollen, så då invigde vi vår sommar 2,8 % öl till middagen, kall och god=) Haha... Och fotbollen var ju riktigt spännande, tänk att USA skulle slå Spanien. Jag menar, jag är kanske inte så insatt, men det vet ju till och med jag att det är en riktig skräll!

Jaja, nu måste jag väcka nån som sover på soffan.... ;) Sen väntar sängen, gonatt alla, sov så gott!

Kärlek //Lelle

i love the sun!

Jaha, sjuk igår och halvfrisk idag=)
Det känns så ruttet att bli förkyld när det är sommar ute, det känns fel på något sätt, det ska man ju vara när det är kallt och ruskigt ute! Men men, igårkväll så var jag och syrran i Malmö igen och dansade salsa, skooooooj! Dax igen redan imårn..
 Idag så åkte jobbade jag med Lova 7:30 till 12:00, sen kom Sofie och löste av mig. Morsan tittade inom oxå och käkade frukost med oss, trevlig säger jag <3
Sen när baby kom hem så drog vi direkt till stranden (först inom Fantasi och skaffade kaffe=)
Sen somnade vi typ båda två i våra solstolar, haha, men det är ju lyx med en powernap på playan efter en jobbdag=)

Nu så har vi precis varit och hämtat ut en ny dator skärm som vi beställt, den är så fin, baby är igång och kopplar in det. Sen har jag beställt ett stativ och tangentbord till min laptop, det kommer bli så fint i think!

Jaja, nu börjar jag bli hungrig, ut en sväng i det fina vädret sen är det middag som gäller!

ps.... jag ska på en spännande sak imårn, håll tummarna för mig... ;)

Midsommar!

Sådär, då var midsommar avklarad, och vi hade jätte trevligt! Vi var hemma hos mor och far tillsammans med Jokke, Katta, Pelle och Gunilla. Där bjöds det på klassisk midsommar mat, och gissa vem som nu blivit så vuxen så att hon äter sill.. Jajjamensan! Och gott tycker jag oxå att det är;)
Alec hade förstås fixat lite lekar, så vi gjorde lite mindgames i olika lag, sen var det kubb trots att regnet låg i luften=)






Så nu är det Lördag och jag har vaknat med lite halsont och sitter därför i soffan i morgonrocken och dricker lite té, medans Alec är nere på gymmet. Jag hoppas att det inte blir någon trist sjukdom av detta! För igår så hade jag en sån riktigt bra gymdag, 2km på löpbandet, sen ett styrkepass efter det och jag kände mig riktigt stark och peppad. Så nu vill jag ner igen, men det ska väl gå imårn ändå i hope.

En runda på maxi idag resulterade i en god middag ikväll och imårn! Mmmmmm, och lite film och mys så är min Lördag kväll helt underbar. Och sen är jag ledig imårn oxå, jisses jisses, det är skönt ska jag säga. Tänk den dagen när jag kanske har ett fast jobb och kan ta ut semester för första gången i hela mitt liv.. Jag längtar tills den tiden kommer...

Nu luktar det grillning ute ifrån grannarna, det gör mig lite hungrig.. Snart kommer baby hem och då är det middag som gäller;)

Ha en underbar dag! Kramar //Lelle










Oj då=)

Shit vad tiden går fort, jag är så dålig på att uppdatera bloggen nu tycker jag... Men men=)

Igår så var jag på Lillens dagis och hade hade midsommarfirande där, det tycker jag har kommit till att bli en sån mysig tradition<3 Hela familjen Caroline var med, mysigt säger jag! Vi snackade lite om att jag skulle blivit gudmor till Olle, och var överens om att det nog ändå var bäst att han fick sina egna speciella gudföräldrar. Jag och Lillen har ju vår speciella relaiton och det skulle vara orättvist mot lillebror. Det hade blivit många dagis att åka till annars sen in the future;)

Men men, nu är jag överlycklig för att ja och Baby är lediga fre, lör, och söndag! Det ska bli så skönt, och vi har inget bestämt, inga tider att passa, utan kan bara njuta av att vara lediga! Me love.... Ikväll så är det vi som drar till Degeberga och firar midsommar med morsan och c/o=)

Jag och syrran var och dansade salsa i onsdags på en ny salsa kurs, kul! Man är ju lite ringrostig, men grundstegen sitter ju fortf i. Brorsan ska ju oxå vara med, men han missade första gången. Så jag och ELin var hemma hos han i går kväll och uppdaterade det han hade missat, och han hade talang och lärde sig snabbt! Spännande det ska bli på måndag, då ska vi dit igen;)

Men nu så ska jag ner till gymet och springa lite löpband och lyfta lite vikter, ha en trevlig midsommar alla!
Catch you on the flipside!

//Lelle

Söndag söndag, härliga söndag=)

Jaha, då dök veckans favorit dag upp=)

I fredags så var jag ledig, Alec och jag hoppade upp 05:30 för att köra till Trelleborg. Vi skulle till Adams skolavslutning! Det var så dåligt väder så att dom fick vara inne i matsalen, föräldrarna fick inte vara med, men eftersom vi hade kört så lång så fick vi komma med ändå. Sen körde vi hem till deras mamma och fikade och hängde lite=)
 Vi kollade in entrén i Malmö, det nya stället, det var jätte fint där, men såklart så stannade jag mest inne på Gina Tricot;)
Jag berättade för Alec om ett par skor jag hade sett i en affär som jag så gärna ville ha, men jag tyckte att dom var för dyra, för det var typ bara "festskor". Då svarar baby "Man kan egentligen jämföra ett par schysta skor med ett par riktigt snygga fälgar, och det måste man ibland lägga lite extra pengar på" Haha, jag håller med honom och säger att jag kanske köper dom nästa löning;)

Lördagen så var det jobb som gällde, slutade vid tre och då gick turen hemåt för att förbereda för kalas. Jag och Adam gjorde en jättegod tårta som vi bjöd familjen på när dom kom hit, mysigt=) Jag fick pengar och en digital fotoram, så snällt! <3  Förstås så var det en pixel som hade dött i fotoramen så ny måste jag byta den..grrrr...Men men, jag har velat ha en sån länge, och Elin var duktig och uppmärksammade det<3

Idag var det jag som steg upp ur sängen 04:00 för att leka bagare på Ekströms. Det gick jätte bra och bullar och bröd kom ut i tid. Fick ihop marängbottnar och chokladbröd och lite sånt oxå. Sofie och Lova gjorde mig sällskap och vi satt igång och städade. När jag skulle hoppa på bussen hem så möttes jag av en glad buss chaufför som tyckte att ja skulle åka gratis idag så jag slapp betala, jisses, snällt!

Sen cyklade jag till idrottsplatsen där Adam och Alec lekte lite med fotbollen. Hampus ringde och berättade att dom hade vunnit cupen som han är och spelar i Hudiksvall med sitt fotbolls lag. Dom hade gjorde totalt 41 mål denna helgen varav Hampe hade gjort 12, han är så duktig!

Nu är det snart dags för gym efter en power nap, sen är det söndags pizza i vanlig ordning. Me like;)

Ha en mysig dag och njut av solen! Kärlek ifrån Lelle

...fy fan vad vi é bra..

Ja jag säger då det, stackars studenterna.. Tänk champagne frukosten i ösregn, när dom är uppklädda och fina så förtjänar dom solsken. Men men, man kan ju inte få allt här i livet, dom får ju vara glada över att slussas ut i arbetslivet...eller nja, kanske inte det heller..Haha, nej nu ska jag inte vara så negativ, vet vem, det kanske blir en ny babyboom ist?

Själv är det skolavslutning som gäller imårn för Adams del, så vi ska bege oss till t-borg 06:00 imårn, frukosten är klar och kaffe bryggaren är laddad. Det kommer att bli jätte mysigt, hoppas att dom sjunger som dom gjorde förra året <3

Nu ska jag hämta baby i tv-rummet och säga att det är marsch i säng;)
Sov så gott alla, ha en mysig dag imårn!

Kärlek // Lelle

Dumma bredband..

Ja, då har man varit utan internet nu ett par dagar här hemma, man känner sig så inlåst och handikappad! Konstigt att man kan bli så "beroende" av såna saker, tänk på dom som aldrig ens har sett en dator... ?

Jaja, i fredags så hade jag min första baktur på cafét och det gick jätte bra, stämlpade in klockan 5, och klockan 6 så kom min första praktikant, 7:30 kom Sofie, och kl 9 kom det en praktikant till, så jag klarade mig. När det väl var dags att stämpla ut kl 15 så bagav jag mig till Vittskövle där Carro, Lillen och Olle väntade mig<3 Lillen skulle ätnligen få sina födelsedags presenter=) Det är så svårt att veta vad man ska ge en 4 åring, han blir ju i princip glad för allt, så det är väl bättre att spara krutet tills han blir äldre. Det är så mysigt att åka dit där, kommer ihåg när Lillen var nyfödd och familjen Carlsson/Andersson var som min andra familj, därför är det mysigt att "återvända" ibland.
Olle är ju jättesöt, han säger dock inte så mycket än, Lillen stjäl ju showen hela tiden, men det får han gärna göra, han kommer ju får lite mer konkurrens när Olle får ngt år på nacken;)

  Jag <3 Er!



Sen var det skönt att vara ledig Lördag! Jag tyckte ändå vi hann med rätt så mycket. Morgonkaffe i sängen (älskar det), sen var det jag som drog ut på stan och sökte ett jobb.... ;) in på fantasi och snackade med tjejerna, sen gick jag och baby upp till Jokke och väckte liv o honom.
Vidare hem och bytte om, ut i björket och sprang, hämtade bilen, hem och duscha. Sen kom Jokke och vi drog ut en sväeng till Sweden Rock! Och shit vad sugen jag blev så att åka på festival igen, jag hade haft skitskoj med baby där. Så nästa år är det nog vi som drar dit där, vem vill följa med?

   
 


Vill ha denna bikinin...Ångrar att jag inte köpte! Nån som vet var jag kan hitta den igen, tips är välkomna;)

Nej, imårn är det jobb igen som gäller, så nu är det nog dags att sova, gonatt gonatt!
Sov så gott, puss puss

Torsdag, jag gillar.. =)

Jaha, efter 4 dagars ledighet så var det dags att återvända till jobbet, skönt säger jag=) Inte för att jag inte tycker om att vara ledig, men nån måtta får det vara;)

Min nya frilla gillades, inte av Katta dock som gillar mig bäst naturell sa hon. Haha, men jag var ju orolig att dreadsen inte skulle gå att få undan någonstanns (finns ju regler på hur håret ska vara när man jobbar med livsmedel) men det gick bra.
Det var skönt att vara igång igen. På lunchen så gick jag och Katta ner till banken, dom hade invigning av sina nya lokaler och bjöd på grillad korv. Så vi var ju inte sena att följa strömmen, och för att visa god form så gick vi in och tittade och gjorde tipsrundan, vem vet, kanske man vinner ngt?

När arbetsdagen var slut så var det jag som lånade morsans bil och brummade iväg till far för en surprise visit. Han blev glad och bjöd på kaffe och mysig sällskap i nån timme<3 Sen bar det av till stan då jag körde och överaskade Alec med kaka och han bjöd också på kaffe och mysigt sällskap<3
Sista stoppet var Näsby, Eden skulle låna min plattång nu när jag inte har någon användning av den. Hon bjöd sluterligen på jätte god lasagne å återigen mysigt sällskap=)  Håller tummarna för imårn snäckan!

Och nu till sist landade jag på Vasagatan och jag och baby kom hem exakt samtidig, 23:03=) Och nu är det verkligen hög tid att gå och lägga mig för klockan ringer 04:05 för imårn är det jag som leker bagare på egen hand på Ekströms café;) Sofie och jag har stället för oss själa, måtte vi ro hem det;) Jobbigt att jag inte är trött, men jag ska nog somna till sist!

Sov så gott alla, kärlek och kramar ifrån Lelle

Vill ha, vill ha, vill ha.....

...vill ha en Göteborgs Rapé, nu.. nu är det riktig svårt och motivationen är borta, det enda jag vill är att få gå ner till affären och köpa en dosa. Hem och sätta mig i soffan, lägga in en snus och bara ta det lugnt och njuta... Hjäääääääälp!


Heeeeey!

Jaha, då var det igång med operation dreads. Jag tycker att vi har kommit en bra bit nu ändå.
Igår så kom Hanna vid ca 9 tiden, sen satt vi i tivoliparken till 14 och höll på med håret, Och idag så kom hon
klockan 7 imårse och stanna till 13. Så håret är lite mer behandlat idag, planen är ju att det ska bli färdigt imårn, för sen sticker hon ju till Swe Rock! Men jag trivs i det...=)

Igår så hängde jag me brorsan på stan, det var härligt, så fint väder och alla var så glada och höll sig utomhus! Så fick jag se hans lägenhet oxå, så fin den är! Riktig potential alltså, om man möblerar snyggt så kommer det bli jätte mysigt!
Igårkväll blev det en runda golf med vänner, jag måste säga att jag är inte så bra som jag var en gång... Pinsamma 70 poäng på 18 hål...





Men nu så är det snart dags att sticka ner till tvättstugan där tvätten är i full gång tack vare baby.  Sen blir det en runda till affären, sen pallar jag nog inte mer. Håller mig hemma och städar lite, en svängom med dammsugaren hade ju inte varit helt fel;)

Ha en underbar dag! Kärlek till er alla, lite extra till Hanna som är så duktig<3

//Lelle

Första doppet i havet!




Och det var så skönt! Så skönt att bara få chilla lite. Vi spelade först lite volleyboll, sen så var det några andra killar som utmanade till match. Så jag gick och solade och hejade medans Golstrands pojkarna tog hem seger, och det firades sen med glass. Så nu var det gjort! En underbar dag med mina favoriter<3

Sen var det ju dags för Mors dag, så det blev middag i stan på Kimpos<3 Lite allmänt prat om allas dag, många ämnen i luften samtidigt, jokkes flytt, mors café, fars motorcykel, Alec och kineserna, Elin och hennes fest dagen innan.
Man måste vara snabb om man ska hänga med i svängarna, men det är ingen fara, vi känner ju varann;)
Iaf, till min mammas ära, hon är ändå den bästa så blev det stans godaste kaffe efteråt...McDonalds=0)

Så skönt så skönt...Nu är jag sugen på snus, men det ska gå, jag får väl stoppa upp en the påse under läppen elr ngt?
Nu ska jag göra Alecs quiz på Fejjan, sov så gott allihopa<3

//Lelle

RSS 2.0