och så var det helg igen=)

hääääj!
jisses, jag tycker veckorna bara springer iväg! idag så vaknade jag vid lite efter 8. Det var Alecs syster som skickade sms, vi skulle på lite födelsedagsfika hem till henne, men nu så skulle hon iväg och kolla på bil, så det fick bli en tiiiidig fika=)
Snacka om att jag var trött när vi skulle masa oss upp..Jag kan ju som sagt vara lite svår att komma igång på morgon kvisten kring den tiden.
Men men, iväg till fantasi och inhandlade semlor (braaaa frukost Lelle=) Och sen bar det iväg till Sönnarslöv.
Det är alltid mysig att komma dit där, dom har ett mysigt hus, Alecs syrra är hur trevlig som helst och alltid lika snackesjuk, de gillar jag! Och efter typ 4 koppar kaffe och lite socker så skulle hon köra till Växjö, så då tog vi vårt och körde tillbaka till  stan. Det blev ju Maxi som stod på listan då. Som har ju billig fläskfilé så det var till att fylla frysen igen;)
 
När vi sen steg innanför dörren, ja då höll jag på att somna stående, så vad blev det då om inte en powernap. Från typ 13:30 till 16:00 när jag vaknade av att Alec var i städ tagen. Upp och hoppa iväg till systemet, ikväll ska vi ha lite galej med lek/alkohol/spel, alltid lika trevligt. Jobbar 12-18 imårn, men man tar ju det ganska lugnt, det är ju trots allt en fredag!

Så varför inte hoppa in i duschen nu så att jag vaknar till ordentligt!
Hoppas ni får en trevlig kväll, krams //Lellen

Jihaa!

Heeej=)
Igår så strosade jag rundor i stan, jag hann kanske inte med allt jag skulle, men jag kände mig nöjd med dagen=)
Jag hann iaf catch up med brorsan med en kopp kaffe på Fantasi.. han skulle dock iväg till en annan kompis (som oxå är arbetslös och snodde min bror som sälle...grrrr.) Haha, men jag får ta en längre date med jokke nästa vecka ist;)


Idag så tog jag och baby ännu en liten sovmorgon, vi har fått för ovana att gå och lägga oss alldeles för sent. Tror inte att jag somnade förrän 4 inatt....jisses, måste vända tillbaka dygnet!
MEn iaf så träffade jag Melle på stan vid 2 idag, sen gick vi rundor lite och tog en lång fika. Skönt att snacka lite, i missed her=) Vi strosade rundor till 5 typ, sen så stack jag till fantasi och sa hej till Elin och spande in hennes nya mobil (SE905)
Yeeeeah! Haha, jag är inte alls avis...

Men när jag kom hem så bytte jag om och höll kväll. Var dock ute och cyllade en sväng..haha, eller hur baby *PUSS*
Sen blev det förstås lite Nip/Tuck när jag kom hem, min nya favorit serie...

jaja, som ni märker så är jag inte på något jätte kreativt blogg humör, men nu vet ni vad jag gjorde idag iaf!
Hoppas ni haft en bra dag, nu kommer min baby innanför dörren vilken sekund som helst..mysigt!
Sov så gott, kramar //Lelle

Dagens plan=)

Heeeeeej!

Sådär, då har morgonen stunden övergått till dagsaktivitet. Och man får ju försöka strukturera upp sina dagar när man går hemma så att man inte bli knäpp. Visst, jag blir lite smågalen ibland på det (inte konstigt igår t ex när jag inte lämnade lägeheten på hela dagen=) Men som sagt, ibland måste det vara svårt för att det ska bli lätt.
Jag tror ändå att människan är konstruerad så att den måste stimuleras hela tiden, sinnena, hjärnan och kroppen, så då är det ju inte så konstigt om man får dårdimpen av att vara sysslolös! Men jag gör mitt bästa...för jag tänker inte ge efter och deppa ner i arbetslöshets träsket, basta.
Så idag tänke jag börja med att...diska undan i köket, sticke ner till gymmet och promenera på löpbandet med schyst musik i öronen, sola, hem och dammsuga, duscha. Sen ska jag träffa Eden vid 16 för hon har varit snäll och skrivit ut 10 st CV till mig som jag ska springa runt och terra Kristianstad butiker/affärerna med..haha..
Sen ska jag hem, käka middag, och när klockan slår 19 så är det personalmöte på Fantasi.
Och väl hemma sen så är det kväll och då vet jag att jag kommer kunna klappa mig på axeln och känna mig nöjd över dagen och njuta av kvällen. Så, det låter väl bra?

Så nu får jag ta och sätta igång om jag ska hinna;)
Hoppas ni har en bra dag, kramar //Lelle

Dagens plan...Arbetsförmedlingen=)

Heeeej!

Jaha, dagen började som sagt med ett långsamt uppvknande, film och frulle i sängen=) Gott att ta Måndagen med ro sådär!
Vid 13 drog jag till Arbetsförmedlingen. När man är arbetslös så ska man träffas i grupp en gång varannan vecka och svara på tre frågor på papper:
1. Vilka jobb har du sökt?
2.Vad kan du göra för att bli mer aktiv i ditt sökande?
3. Hur kan vi hjälpa dig?

Sen får man gå hem, shit, vad hade jag gjort utan dom lixom! =)
Iaf så gick jag en sväng på stan för att inhandla presenter till mina kusiner som firar födelsedag i helgen. Väl framme i kassan så upptäckte jag att jag hade glömt min plånbok hemma.. Attans! SÅ jag fick typ springa hem och hämta den, tillbaka till affären, till RC för att hinna med min buss till Degeberga.

Väl framme i Degeberga fick jag en rundtur på det "nya" cafét. Jättefint! Det är fortfarande en byggarbetsplats, men man ser att där kommer att bli jätte fint!


Efter det så stack ja farsan katta och morsan hem till morsan. Drack lite kaffe och snackade lite skit. Det är nyttigt ibland, haha, och snacka lite skit=) Familj är något av det bästa som finns.
Mor och Far och ju gjort slag i saken nu och ska bli sambo's på äldre dagar, det är ju kul. Jag hoppas att det kommer funka för dom och att dom kommer trivas. Självklart är jag där och hjälper till och flyttar<3


Jaja, jag transporterade hem syrrans bil sen och svängde inom en sväng på Alec's jobb bara för å säga hej, haha, vaddå att man har viktiga saker för sig om dagarna=0)

(Grannen tvärs över gatan spelar läskiga monsterljud på nån slags walkie talkie så det ekar mellan husen... Eller är det en polis radio? Liiite läskigt iaf...)

Ha en mysig kväll, kram Lelle<3


"To really love a woman
To understand her - you gotta know her deep inside
Hear every thought - see every dream
 And give her wings - when she wants to fly
Then when you find yourself lyin' helpless in her arms
You know you really love a woman

When you love a woman you tell her
that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one
she needs somebody to tell her
that it's gonna last forever
So tell me have you ever really
- really really ever loved a woman?

To really love a woman
Let her hold you -
until you know how she needs to be touched
You've gotta breathe her - really taste her
Til you can feel her in your blood
And when you can see your unborn children in her eyes
You know you really love a woman

When you love a woman
you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one
she needs somebody to tell her
that you'll always be together
So tell me have you ever really -
really really ever loved a woman?

You got to give her some faith - hold her tight
A little tenderness - gotta treat her right
She will be there for you, takin' good care of you
Ya really gotta love your woman...

Then when you find yourself lyin' helpless in her arms
You know you really love a woman....

When you love a woman you tell her
that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one
she needs somebody to tell her
that it's gonna last forever
So tell me have you ever really
- really really ever loved a woman?"

Just tell me have you ever really,
really, really, ever loved a woman? You got to tell me
Just tell me have you ever really,
really, really, ever loved a woman?

Helgen slut igen, dax för ledighet=)

Gokväll!

En medarbetare på fantasi fyllde ju år i veckan så igår var det fest som gällde. Men jag var ju ansvarsfull och gick hem i god tid eftersom jag skulle upp och jobba kl 6. Men det gick bra denna gången med, det är nog min mest optimala tid att gå upp ändå. Kanske ska göra det imårn? Eh think not, Alec börjar inte förrän 14 så det känns som om det blir ett långsamt uppvak med frulle i sängen, möjligtvis gymmet, sen är det jag som beger mig till arbetsförmedlingen. Vi har ju gruppmöte där, en gång varannan vecka, vet inte varför egentligen, kanske för att vi inte ska deppa ihop.. Haha, AA (Anonyma Arbetslösa=)!
Nej, men jag har hopp om framtiden...ska fila på lite CV imårn, se om dom har validerat mina referenser (den meningen lät duktigt mogen...?!)

Idag när jag jobbade så kom brorsan och farsan dit och käkade frulle, mysigt=) Bara en stund senare dök "chefen" från EKströms upp med sin kille, en sån slump! Och 10 minuter innan jag slutade så kom Alec och killarna för att hämta gammalt bröd. Vi hade ett uppdrag att ge mat till de stackars änderna som flänger runt i Helge å och fryser. Dom verkade bli så glada! Kanske kan min fågelfobi upphöra? Dom säger ju att man ska möta sina rädslor...?


Väl hemma så var det Lelle som somnade i soffan.. Vaknade av att familjen var på väg iväg, fotboll var målet. Så jag hoppade i kläderna och vi begav oss. Alltid lika kul att hänga med å kolla när dom spelar och hänga med fotbollsfruarna..haha.. Syrran var oxå där, fick present av henne som hon hade köpt i Thailand. Ett jätte fint linne och en klänning, och jag blev så glad! Tack så mycket<3

Nu har vi käkat pizza i vanlig ordning och ska nu hoppa i säng och kolla Carola dokumentär, nördigt, i know!
Sov så gott! Kärlek //Lelle

Fredag<3

Ja, då var det helg, vilket för mig i bakvänd ordning betyder...JOBB=0)
Men det är skönt, när man har glass tiden 6-12 så jobbar man lixom utan att ens märka det, för man har hela dagen kvar när man slutar, skönt tycker jag. Extra bra på t ex sommaren för då kan man bara dra ner till stranden och vila lite där sen...LÄNGTAR....=)
Iaf, dagen börjar med att jag sticker ut på stan och äntligen är mina byxor färdiga, jävla blixlåset sprack, och inte tänker man på att det finns folk som försörjer sig på att laga sånt, men baby påminde mig så nu är dom som nya igen!
 När Alec väl kom hem så var han superstressad, för han skulle iväg på firmafest, och då hade förstärkaren passat på att nollställa sig, och eftersom jag och killarna skulle ha myskväll framför tvn så var det ju inte världens bästa tajming. Men med lite tålamod så fixade det sig;)
 Tvätttid 16:00 så jag fick lite motion i trapporna, välförtjänat eftersom jag skippade gymmet idag...haha..
När jag körde och lämnade Alec och hans jobbarkompis på deras jobb i väntan på avfärd så var ju inte min hemväg problemfri.. Redan nervös att parkera Alecs bil, och det blir ju inte bättre av att alla parkeringarna var borta när jag kom tillbaka..grrr! Så jag ställer den längs med vägen, lägger i 2 kr parkering. Springer ner i tvättstugan och fixar maskinerna.. När jag ska gå upp tittar jag ut och då är där en parkering ledig precis utanför porten. Jag tar ett snabbt beslut... Springer bort till bilen, hoppar in, startar och snor parkeinger framför en annan (inte riktigt, jag var först, men han blev sur). Väl parkerad springer jag till parkeringsautomaten. Där står en kille och fumlar..Kallt är det oxå! När han väl var klart slänger jag i 16 kr, får min lapp, vinden tar den... Den blåser iväg längs med Sjökronans gata och jag efter. Jag hoppade över ett par staket, in i busken, fick nästan fatt på den innan den begav sig igen, slängde mig efter den och....vips! Den var i min hand. Fan att jag hade mina converse på mig i jorden, men men! Haha, jag såg nog ganska rolig ut=)

Men nu så är det avgörandet på Let´s dance så nu kan jag inte skriva mer... Hoppas Kitty ryker..=)
Puss å krams //Lelle

Dumma glasögon...

Man kan inte ligga ner i soffan med dom... Det bli så fett/fingeravtrycks fläckar på dom hela tiden, hur mycket jag än putsar dom med mitt lilla semsk skinn (stavning?) Plus att jag ser så himla dåligt när jag tar av dom..Näe, börjar ja spara nu så har jag kanske råd med en ögonoperation år 2.....149! Men då är jag förhoppningsvis död och begraven så då kan det spela kvitta=) Känner mig kass...typ som att jag vill ngt med vet inte vad, fattar ni?
Längtar till sommaren.. Nu springer alla människor rundor i massa kläder och har bara sin destination i skallen. Skulle man träffa på någon på stan som man känner så fasar man inför det för det skulle leda till att man måste stå ute i detta piss väder några minuter längre.. Nä, tack vet jag sommaren, då kan man strosa, brunbränd (förhoppningsvis), iklädd en kort fladdrig färg glad kjol, sandaler och linne och solbrillor på näsan. Träffar man nån man känner då så kan man ju sätta sig rakt ner på marken och ha en fu*king picknick =0) Men men, ibland måste det vara svårt för att det ska bli lätt..!



Nu ska ja kolla på Nip/Tuck, sjukt bra serie, sov gott //Lelle<3

På dejt med baby

Idag så fick jag tag på alla papper som jag ska ha till Alfakassan och till Arbetsförmedlingen, skönt! Mie var snäll och skrev ut papper till mig...igen...=) Så imårn ska jag first thing skutta till Ams och kopiera och lämna papper (en hel vetenskap att bli arbetslös ju!)

Vi spelade klart Tomb Raider idag, haha, tv spel, men det har varit som en historia, en film som man själv bestämmer lixom, sjukt spännande, och nu är det slut. Men men, all good things must have an end.

Iaf så har vi precis kommit hem ifrån bion, vi var och kollade på Benjamin Buttons filmen, Brad Pitt's nya, och det var faktiskt riktigt bra. Sorglig, men med fyndiga "aha" saker att ta med i livet. (Mor, du kommer gilla den=)

Den var dock lite lång, men vi satt ju längst bak så jag bäddade ner mig i Alec's famn med hans tröja som kudde, mysigt<3
Återigen var vi förföljda av ett konstigt par där tjejen satt och skrattade skumt högt och grät när det inte var läge, och ja.. vi fick oss några goda skratt åt henne iaf. Så det ska bli spännande att se vad som händer nästa gång=)

Jaja, nu ska jag hoppa i säng, hoppas ni sover gott=) Krams //Lelle















Jag älskar...

...Jag älskar att lata mig. Jag älskar att syssla med struntsaker, påbörja hundratals projekt och aldrig avsluta ett enda, komma och gå precis som jag vill, ändra mig när som helst... och bara följa ögonblickets ingivelse... =)

(Tack för kommentaren Moster M, alltid lika kul<3)

Kärlek..

Kärlek är något jag ofta kan sitta och tänka på, vad är det, vad betyder det, varför känner man det, och vad kan det göra med en människa?
Är det sant som så många säger att om man inte älskar sig själv så kan man inte älska någon annan? Jag tror nog att man kan älska någon annan men kanske inte låta sig själv bli älskad?
JAg brukar experimentera lite ibland.. Om jag t ex känner mig låg och egentligen bara vill ligga kvar i sängen och inte göra någonting och allt känns lite sisådär, så går jag emot min egen vilja och kanske hör av mig till en vän el så, stiger upp och sätter på lite musik, och genast då så kan man förändra sitt sinnestillstånd. Konsten är att inte låta något "dra ner" dig.
Samma sak som jag kan tänka på alla människor (inkl. mig själv) som kan titta på andra och tänka "tänk att ha hans/hennes jobb" "tänk att se ut så" osv... Ni känner igen alla tankarna. Men egentligen så tänker ju i princip alla så nån gång, även dom som man själv tror är fullkomligt nöjda.
 Så nu känner jag mig nära den punkten när jag är helt tillfreds med mitt liv, visst, både livet och jag har brister, men det gör mig ju bara normal. Jag känner mig själv och vet att jag är duktig, jag vet att jag är smart, jag är också söt, och det finns människor som räknar med mig och älskar mig. Det gör mitt liv rikt, och det är jag lycklig för<3

Saknar min lilla pojke som alltid skänker mig glädje....

                                                           
                                                                                                                       
                                                         


Nu ska jag lägga mig i min glädjekällas famn...Sov så gott//Lelle

En vanlig vardag=)

Idag så vaknade jag vid 10..Hoppade upp i morgonrocken, drack lite kaffe och ringde lite samtal..=)
Alfakassan är ju fortfarande tröga och vill hålla mig utan pengar i minst 2 månader, och jag gör ju allt för att stoppa dom...grrr.. Så jag fick iaf tag på ett bevis på att jag har gått i skolan, ska hämta det på KOmvux imårn (kl 8!!) men det är bara bra att komma upp i tid så att man inte sover bort dagen. Sen ska jag träffa morsan och Katta, kul, ska snacka lite om deras "nya" café=)

Men men, sen bar det av till företaget, jobbade 13-19, det var en ganska skön arbetsdag som flöt på. Var själv mellan 14:30 till 19, men det gick hur bra som helst. Alltid roligare med sälle förstås=)

När jag kom hem så var det matlagning som stod på menyn, och vi lagade...

Kotletter med svampinioner..
Grönsaker förstås!! så enkelt att köpa en färdig blandning lirre=)
Och potatis m brunsås=)

Så det är såhär ett vardagsliv ska se ut, baby jobbar, jag jobbar, sen ses vi hemma och lagar mat och myser i soffan till idrottsgalan. Haha, men nu så ligger jag i sängen och boggar och vi ska sätta på Desperate Housewifes på datorn, spännande! Ha en bra dag imårn så hörs vi, gonatt gonatt=)  //Lelle

Fantasi Söndag=)

Idag så skulle jag upp och hoppa, började jobba kl 09:00. Ovanligt pigg idag oxå, jag har en teori... Tror att min kropp trivs med att komma upp i någorlunda tid för att kunna vara pigg under dagen. Om jag ligger och drar mig för länge i sängen så leder det oftast till att jag är trött resten av dagen..
Men men, arbetslaget när jag kom bestod av Lina och Sara och morgonen flöt på hur bra som helst. Vi hade lika kul som vanligt, körde lite Glans imitationer och så...ni vet usual stuff;)

Frida kom in med nya krafter klockan 12=)


Och jag och Sara kom i diskussion hurvida man viker en tårtkartong rätt...Jag tror att jag vann..? Haha, eller jag vet inte, smaken är som baken med Frida höll med mig!!



På eftermiddagen så fick vi besök av vår vanliga stammis Irene (auswitch, som ni för övrigt kan läsa en massa om på Lill-Chefens blogg; Mie ) Hon är if typ 84 år gammal, bott i Swe 60 år, satt i koncentrationsläger när hon var ung, har inte alla hemma, ger oss märkliga presenter, och kan brista ut i sång och dans när som helst...

Hon smyger på mig när jag står och fixar morgondagens grönsaker...

Irene: "Kom min vän så ska jag sjunga för dig"
Lelle: "Haha, okej!"
Irene: "Uppför källa backen, Uppför källa backen; fannt jag en vän..Uppför källa backen,Uppför källa backen, fannt jag en FAN.."

Haha, hon började fnissa och skuttade iväg, festligt tyckte jag, även gamla kan vara lite fräcka lixom.
Men men, hon kom inom sen igen och smög sig återigen på mig.

Irene: "Bleka barn, ni jobbar som djur, ska han inte bygga om snart, så här blir elegant!"
(Jag tror hon syftade på chefen Darin(
Lelle: Jodå, han har nog planer på att utöka affären lite i framtiden ska du se"
Irene: "Jag tror han hajar, chefen, att han måste bygga om, för här kan ni ju inte gå och trängas om dagarna! Jag går endast hit för att ni är så trevliga, annars hade jag inte satt min fot här. Jag vill hjälpa till, pengar har jag gott om, men vänlighet..det är sällsynt"
Lelle: "Ja, jo, men här är vi alla trevliga för att vi tycker så mycket om varandra"

Då passar hon på att krypa in i min famn och stjäla en liten kram, men va gör man inte...=)

Irene: "Nej, nu ska jag gå och ta deras (gästerna) brickor så att dom GÅR HEM! så att ni får komma hem och vila och slipper SLITA...men jag ska göra det elegant"
Lelle: "åh, nej nej, tack för erbjudandet, men om vi inte har några gäster har jag heller inget jobb, så det är bäst för mig att dom trivs;)"

Då fick jag en kram till, sen skuttade hon iväg.....? Jaja, hur blir man själv när man blir gammal lixom...

Efter stängning cyllade jag till idrottsplatsen och kolla på Baby som spelade fotboll, sen stack vi hem... Söndags-chill betyder pizza ifrån Costellos;)

Gonatt;) /Lelle

Gomårn, vill du ha kaffe:)

Så började min dag... Jag var sjukt trött som jag är oftast now days. Och klockan 10:28 så vaknar jag av att Alec tittar in i sovrummet och säger "Godmorgon, vill du ha kaffe". Haha, jag visste inte ens att han hade gått upp.. Men han hade visst redan varit och flyttat bilen och passade på att tvätta den samtidigt. Hans pigga glada morgon humör smittade av sig på mig, så jag vaknade ju till efter ett tag. Gott med kaffe på sängen ju;)

Sen fixade jag till mig lite för vi hade ärende att uträtta! Vi körde ut till Jysk för att köpa en kudde, hittade en fin fin. Sen var det elgiganten som var nästa stopp. Och jisses vad fint dom har gjort om, jätte kul att gå rundor där inne ju. Man blir ju lite teknik sugen. Såg en stationär Mac och den hade ju inte suttit fel. Jag kollade lite på den tandborsten som Alec har, den kostade typ 1499 kr. Så drömde jag om att jag kunde önska mig en sån i julklapp... Men Alec kläckte ju världens smartaste idé sen.. Det räcker ju att jag köper nya borst som man sätter på eltandborsten så kan jag ju använda hans...Godmorgon yxskaft lixom, kunde jag inte kommit på det själv... =)



Sen bar det av till Skopunkten. Jag var lite nervös, för historien lyder såhär. Jag var inne där för typ 2 månader sen och kollade efter likadana stövlar som Melle har i skinn, för jag gillar verkligen dom, men det fanns inte i min storlek så jag hittade ett par andra i mocka. Så jag köpte dom ist, och nu har redan blixtlåset gått sönder på dom. Och mitt uppdrag var att byta dom, men jag hade inget kvitto. Alec pushade mig och jag fick lite självförtroende. Hela historien slutade med att jag fick välja ett par andra skor ist. Lyckligtvis så hittade jag dom i skinn som jag velat har från början i min storlek, och dom kostade samma sak så jag bytte rakt av, jippi! Man måste ju ha lite TUR ibland oxå;)


Men men, nu är middagen intagen, vi sitter och spelar Tomb >Raider som ett par riktiga tv-spels nördar...Men det är ju faktiskt kul... =) Chill ikväll låter faktiskt bra eftersom jag ska jobba imårn 9-18 är det som gäller, jag undrar med vem jag ska jobba, men det spelar egentligen ingen roll eftersom  alla är lika goa<3

Ha en mysig kväll, puss å kram //Lelle

Fredag!

Hej och Hå vilken skön dag!
Ledig och fri som en fågel och sov väl lite väl länge... Men men, behöver man så behöver man, lyssna på kroppen!
Jag började iaf dagen med att springa lite ärende på stan med baby. Sen så var det sen frulle hemma och vi inväntade tvätt tiden som skulle slå igång kl 16.
Det ringde en kille som ville köpa mina svenska skol böcker, så jag tjänade in 500 kr där, synd att dom kommer att gå direkt till min böter...grrr... men men, ibland har man ju som sagt otur.

Så kvällen ser ut såhär. Tvätt nere i tvättmaskinen och hasselbackspotatis i ugnen. Ska snart börja göra en köttgryta, sen är det myskväll framför tvn med lite Let's dance (om jag får bestämma;)

Hoppas ni får en lika bra kväll som mig! Kärlek och kramar //Lelle

Duschen, maten, soffan...zzzz

Så ser min plan ut. Kom precis hem ifrån Fantasi och har låst och checkat ut. Men jisses vad trött jag är..!
Mie fick tillochmed jobba över (hon skulle sluta 15) till 16:30 typ för att vi hade så mycket att göra. Fast jag gillade ju sällskapet så jag klagade inte;)
Men nu är jag trött och ska hoppa in och spola av mig matdoften, värma min middag (tack baby) och sätta mig i soffan och chilla lite, det känns som en bra plan just nu.
Over and out=)


//LElle

Man ska väl ha både tur och otur i livet..?

Jaha, vad hann jag med idag då?
Jo, direkt när Alec hade gått till jobbet så började jag plocka ner julpynt, städade lite oxå när jag ändå var igång. Mysigt faktiskt, hade iPoden inkopplad i sterion så all mina blandade musik flödade på och jag var på plockhumör=)
Sen fixade jag mina kassa kort, frankerade och lade fram till mig själv för att seare postas.
Jag bytte om och mötte Sjöbeck vid 16:30 tiden och vi cyklade till Friskvårdshuset. Nu var det dags för Funky Dance..Haha, det var faktiskt lite små kul och jag hade säkert tyckt att det varit roligare om jag varit med ifrån början, men nu var det tydligen sista gången för dom som gått där ist för nystart som jag trodde. Så jag var ju inte riktigt med i gemet om man säger så, snappade upp en del, men sen när jag inte längre fattade vad hon sa i sin mick så gav jag upp.
Vi gick upp till gymet sen ist så fick jag svettas där=)
Väl hemma så värmde jag veckans mat....Tagiatellestjohejsans som Alec lagade i helgen...MMMMM!!'


Skönt med mat snabbt när man varit och tränat! Sen hoppade jag iduschen och fick idén att jag skulle överaska Alec på jobbet med ett litet besök på hans kvällsrast! Jag vet ju själv att det kan vara mysigt när han tittar in oannonserat på mitt jobb. Så jag gjorde mig i ordning, tog mitt alfabrev och cyklade till postlådan...Och sen...
Ja vad ska jag säga. Polisen stannade mig i princip utanför min dörr och gav mig en hälsning värd 500 kr. Ingen belysning och jag fick snällt säga tack. Attans oxå...Så jag rusar upp och hämtar min lampa (som bara behövde batteri som jag köpt idag!!) och sen cyklade jag till Alec (igen...). Han tyckte förstås synd om mig, dumma polis. Har dom inget bättre för sig!
Jag gjorde ju ingen illa..Jag hade ju reflexer... Men men, surt som fan!

Så när jag var väl hemma igen så fick jag för mig att (för första gången sen jag flyttade till Vasagatan) baka!
JAg menar, kan det gå sämre än 500 kr minus i kassan! Vi får väl se hur det blir...


Kanelmuffins med äppelbitar.... Experiment är ju alltid kul=)
Ha en mysig kväll allihopa, puss å kram//Lelle the criminal...

God morgon!

Hej och Hå!

Idag så är det Tisdag, och jag har försökt späckat ett schema som jag ska hålla i dag. Saker som står på agendan...
*Gå ner på stan och köpa ett kuvert och skicka en gamal skolbok som jag sålt
*Kolla upp när jag ska säga upp mitt trådalösa bredband i Telenorbutiken
*Plocka ner alla julprydnader
*Gå till Komvux och sätta upp en lapp om mina böcker på anslagstavlan
*Plocka fram alla gamla anställningsbevis till mötet på arbetsförmedlingen imårn
*Gå och dansa funky dance på friskvårdshuset med Sjöbeck kl 17

Ja, det var väl nog det hela, men det räcker för min del=)
Hoppas ni får en bra dag, massa Lelle kramar<3

Äntligen Hemma!

Tjoho, klockan 08:10 så ringde klockan och då skulle jag stigit upp..men morgon dragen som jag är så kom jag inte upp förrän vid 8:30... Fixa iordning mig och kilade ut, flyttade bilen och rusade mot Fantasi där Hanna väntade.
Och det var så kul att träffa henne, var så längesedan, hon hade blivit stor som bara den! Jisses vilken tjockis..haha.. <3
Det ser vackert ut med gravida kvinnor tycker jag, men det är nog ganska besvärligt emellanåt. Hanna tyckte att jag gick för fort på stan för hon kunde inte häng med i mitt tempo, och jag är ju annars den som går och drar på benen (typ springer efter Alec när vi går på stan=)

Så vi snackade om allt ifrån himmel och jord, ni vet tjej-snack, och bäbis prat förstås! Hon frågade när jag skulle slå slag i saken och producera en knatte..Men jag återkommer med det svaret, känns som om jag har en massa på agendan innan det kapitelet träder i kraft. Jag svarade dock 25 för det låter som en rimlig ålder och alla nöjer sig med det svaret=)


Och bäbisen kan ju inte åka hem naken så förstås måste det inhandlas lite kläder! Och dom är så söta dessa små kläder!
Gulliga saker, synd att dom växer ur dom så fort bara... MEn man vill ju inte ha ett spädbarn all the time, ganska skönt att dom växer ändå...? (bara babblar....)

Sen när jag kommit hem så hoppade jag ner i sängen hos Alec som låg och kolla på 24, tydligen var det en mycket spännande serie och jag har nog gått miste om något stort enligt honom, får väl ta tag i det nån gång och köra ett maraton=) Chillat kvar lite hemma sen gick jag till Fantasi för att byta av Mie.
Dagen fram till kl 15 spenaderades med snäckan (Frida) och vi har alltid kul ihop. Dåligt med folk idag oxå, dom verkade helt enkelt inte fika sugna?


Äntligen hemma nu iaf efter en ensam kväll på företaget och jag klockade ut 19:03 och har nu landat framför datorn hemma. Baby har fixat käk, och jag är duktigt sugen på min portion bruna bönor med bacon som står där och väntar...ska nog gå och värma det nu...=)

Ha en bra dag, kramar ifrån Lyckliga Lelle<3

Uppe med tuppen!

Idag var en sån härlig dag när man slår upp ögonen innan klockan ringer.. (som stod på 05:40) och bara känner sig hur pigg som helst! Aaa vad jag älskar det, finns inget värre än när det är tvärtom, man kan inte hålla ögonen öppna och är helt dåsig. Så idag var en sån där bra morgon! Kul säger jag. Och jag stämplade in på företaget 05:57 och spenderade morgonen tillsammans med Sjöbeck. Alltid lika trevligt, vi har en tendes att alltid bli så fnissiga när vi jobbar tillsammans, och det är alltid roligt =0) Och nu har jag avklarat några mål... Jag ska hänga med Sjöbeck på Funky Dance på Tisdag som är något slags street dance work out på Friskvårdshuset..spännande, jag gillar ju å dansa;) Plus att jag har frågat brorsan om han vill agera gitarr lärare, och han blev glad och skulle genast sätta ihop ett nybörjar program, spännande det med... Och Elin har gett tummen upp för kör planerna..Spännande det oxå, jag vill ju inte ligga på latsidan nu när jag är "arbetslös" lirre.

Men men, morgonen flöt på som bara den och det var så trevlig så.. Lina joinade oss klockan 9 och blev ju inte nersprungna av kunder precis, så det blev spex och extra sysslor!


Och sen var det korpen fotboll som gällde...alltid lika spännande, och jag är ju hängiven "fotbollsfru" så jag är ju självklart på plats. Alec's lag vann med 4-2 (Alec gjorde mål...yeeeeeh!)
Hem igen och nu är det dags för traditionell Söndags mys igen, med Costello pizza och chill framför tv:n.
Morsan ringde innan idag och var sälle sjuk så hon kom in och gjorde premiär med oss på Söndagsmys. Alltid lika trevlig, så vi åt och diskuterade från det ena till det andra. Mysigt med besök ifrån kära mor (du är alltid lika välkommen vet du=)

Så imårn är det 13-19 på företaget som gäller.
Men först så ska jag träffa Hanna på frulle kl 9, ska bli spännande att se hennes mage nu, hon är väl i 6:e månaden tror jag och har väl växt en hel del sen jag träffade henne sist, mysigt.

Bedtime for me and my baby, hoppas ni haft en trevlig helg!

Kramar //Lelle

Why not lixom?

Igår kunde jag inte somna för jag har nog typ "restlesslegs", och därför så låg jag och funderade på en massa saker. Typ saker som gör mig glad utöver det liv jag lever. Varför gör man inte det man tycker är roligast alltid?
Jag skulle vilja:
*Lära mig spela gitarr  (brorsan kan ju for guds sake ge mig gratis lektioner, han har ju två!)
*Galoppa på ett varmblodigt sto en sommarkväll på en strand   (alla känner ju nån som har en häst)
*Var med i en kör  (har redan kollat upp en som ska starta i K-stad, syrran är du med?)
*Bli bättre på att rita  (har gott om fritid, bara måla på!)
*Lära mig sy kläder på riktigt  (morsan har en symaskin hon knappt använder, kanske låna, tips om hur finss på nätet)
*Börja dansa igen  (Let's dance feber, syrran sugen där oxå?)

Så... jag tror att man måste sätta sig ner ibland och fundera vad det är som gör ditt egna själsliv kvalite, vad tycker DU om att göra, inte för någon annans skull, utan bara för din egen skull. När du väl funderat ut vad det är så börja i en ände, du lever bara ett liv, och vara släntra in i ett mönster när allt är möjligt.
Så det ska bli mitt motto lite mer i livet, göra det jag tycker är kul för att jag mår bra av det. Jag är en mycket bättre flickvän/dotter/vän om jag själv är full av energi....så gör då det som ger dig lite extra energi ibland, det du brinner för=)

Nu så väntar vi på världens smarrigaste tagiatelle/köttfärs/champinion/bacon/tomat/gratängost tjohejsan som baby lagat och är i ugnen... Hungrig så det räcker och blir över och ikväll blir jag bortskämd (som vanligt=)
Sen är det körslaget och chill i the livingroom som gäller!
Ha en mysig kväll, imårn är det fantasi 6-12 för min del.

Kärlek //lelle

Let's Dance=)

Visst är det ett roligt familje/kväll/underhållnings program=) Haha, vi ska ju sittade bänkade varje fredag kl 20 nu framöver (mest min påverkan kanske, men man kan ju spela in om något roligare kommer på agendan=) Men iaf!
Haha, jag tyckte att det var ganska kul att blondinbella inte fick så många poäng, inte för att jag vill vara skadeglad, men ändå... Tyckte det var kul att Laila Bagge var en riktig vildkatta. Men om man skiljer dom två åt så har ändå Laila ngt som inte Bella kan köpa för alla sina pengar, klass. Det kanske osar avundsjuka, men jag tycker inte att männskan är ödmjuk så då faller hon i mina ögon, hur smart, rolig, underhållande och modevetande hon är bla bla.. Tonar hon ner lite så kan hon nog vinna lite respekt!

Men men, andra dagen i rad på företaget, det känns gott. Skönt med lite rutin, Sara är sjuk så det blir 12-18 som gäller imårn oxå, men pengar är pengar, och fantasi är världens trevligaste arbetsplats. Även om allt slask ute gör golvet svart så att det krävs 20 minuter att moppa det rent ist för typ 10...Grrr...

Nu ligger baby i sängen, killarna sover, och här sitter jag och skriver. Verkar mysigt att krypa ner i hans famn och kolla lite på Law&Order innan han somnar! Han har ju annan dygnsrytm nu, så jag får passa på;)
Sov så gott och ha det så mysigt//Lelle

Hellulu!

Jahupp, och hur blev det nu i Måndags? Vi tog bussen till tjejerna där det vankades förfest. Trevligt,trevligt=) Alltid lika mysigt att hänga med dom, människor som är uppåt ger så mycket! Baby drog lite partytrick som jag helt klart ska köra nån gång. Tänk att vi har varit ihop så länge utan att jag har sett alla hans trick...haha, "he is full of surprises;) "
När kvällen drog mot sitt slut på Näsby så tog vi en taxi in till stan, men vi hängde inte med ut, utan vi spatserade hem ist, och herregud vad kallt det var! Det är så svårt att vara uppklädd när man fryser häcken av sig så fort man går ut! Kan inte nån skapa en ny trend, när ska overall bli ett hett plagg? Man kan ju göra den i fräcka färger med matchande skor, eller?
Nåja..Dagen efter så slog jag upp ögonen klockan 14:30, haha, det var längesedan jag sov så mycket. Men dels var det väl en anings baksmälla, men jag har varit väldigt trött senare tid. Och jag har alltid trott att man ska lyssna på sin kropp, behöver den sömn, så ska den få sömn. Men det finns ju gränser, självklart!

Igår var vi på bio, vi kollade på Australia. Den var faktiskt bra, jag lipade ju förstås titt som täpp, men jag är ju lättrörd=) Vi fick en sån soffa längst bak, mysigt=) Men paret bredvid oss...Herregud. Tjejen satt närmst oss, och hon satt och rörde sig hela tiden, och hon var lite storväxt, så vår soffa skakade så fort hon rörde sig. Sen så var hon så sur mot sin kille, skrattade högt åt saker som inte var roliga, förstörde romantiska scener med att göra äckligt ljud. Sen smaskade hon godis högt...Men men, trots dåligt sällskap ifrån henne så var filmen bra. Om än lite lång så var det en bra story. Och vem älskar inte Hugh Jackman!

Men men, nu är semestern slut för Alecs del och jag fortsätter med min arbetslöshet. Men jag har fantasi imårn och på fre så jag har ju ngt å göra.
Hoppas Elin och Farsan har landat säkert i Thailand och så...Jag blir alltid så orolig när det har med flygplan och göra.. Dont trust thoose machines...

Ha en bra dag//Lelle<3

Friluftsliv?

Gårdagens mys hemma hos Mie med Fantasi tjejerna blev mysigt<3 Haha, trots att alla var lite småtrötta, men det gjorde det nästan mysigare. Så vi käkade Tacos för våra drickspengar..FINT SKA DE VA=) och det var det, allt var redan färdigt när jag stegade in, så jag tog tag i disken ist sen efter vi hade ätit, jag menar, man får ju gör ngt!
Efter käket så var det chipsen som åkte fram och alla bänkade sig i soffan, och Johan Glans å Björn Gustafson roade oss.. (JAg som redan sett deras filmer två gånger redan njöt mest av de andra tjejernas skratt..haha..)
När jag gick hem så ringde farsan precis och berättade att han stod utanför mig och skulle komma och hämta mp3 spelaren (som jag skulle fyllt med musik till honom inför hans Thailand resa) Dock hade jag haft lite problem med det eftersom jag har Mac, och den beter sig ibland lite märkligt.. Men Alec fixar det mesta och fixade även detta på sin PC, så nu är farsan redo för semester med schyst musik;)

Sen var det myskväll som gällde igen, men lite flm och soffliggande..;)
Idag vaknade jag vid 9 av att Alec skuttade ut i kylan och flyttade bilen, sen när han kom tillbaka så följde vi gårdagens spår och slängde på en film på datorn. Sen råkade vi visst somna igen.. Haha, visst är det härligt med ledighet!
Men något måste man ju göra förutom att slappa. Så vi tänkte att vi dra en runda på stan. Och vem såg vi i fönsteret när vi gick förbi om inte brorsan! Så vi gick in och gjorde honom sällskap över lite kaffe. Sen hängde han med oss på stan.. Allt hade ju typ stängt eftersom det är 13-något-afton? (vet nån vad det är som firas?)
Men några saker var ju öppna, så det blev jakt efter skosnöre till Jokke, checkade lite filmer på Hemmabio.. Och där smällde vi några timmar..


Men sen räckte det med friskluft för vår del..Kyla är inget jag tycker om.. Jag längtar bara efter sommaren!

Så ikväll är det antingen fest på näsby hos tjejerna som väntar, eller så är det bio, eller hemmakväll.. Haha, vi får väl se hur det slutar.. Hörs imårn, puss å kram!

And now what?

Sådär ja, nu är det en av mina favorit dagar i veckan, Söndag..=) Jag har alltid gillat söndag, när jag är ledig, för jag känner aldrig nån press på mig att jag MÅSTE göra något på söndagar. Det är en chill dag, vill man städa lite kan man göra det, vill man slappa kan man göra det (haha, fast nu slappade jag rejält igår så..=) Men ändå..
Så kom jag till och tänka lite framåt.. Jag har skickat in alla papper till Alfa kassan, så förhoppningsvis så löser det sig så att jag inte står utan inkomst, och så har jag lite jobb dagar på fantasi.. Men sen då? Vad ska jag göra när jag inte är på fantasi och jobbar, när Alec jobbar, alla vänner jobbar? Vad ska jag göra då.. Nja, lite ågren börjar krypa sig innanför mitt skinn.. För även om jag älskar slapp Söndag så vill jag inte leva med Söndag hela veckan.
Jag får väl lite på att min kreativa ådra sätter in och håller mig igång! Har varit runt på nätet och kollat efter jobb och sånt. När jag fått mina lösenord ifrån arbetsförmedlingen så ska jag göra ett CV i min profil så att jag kan börja skicka ut dom till olika ställen och hoppas på det bästa. Hursom så är det ju i-lands problem, men i min lilla värld så kan dom ju bli stora, man känner ju efter sina egna förutsättningar. Jag får lita till min karma och tänka att "good things happens to goos people"..

Nåja, nu så får väl dagen börja med lite frulle, kanske ska sticka ner till Fantasi och fixa frullebullar? Ikväll är det humorkväll med Fantasi gänget då vi ska käka tacos ihop (för årets drickspengar) och kolla på lite Johan Glans, Björn Gustafson och spela spel.. Myyysig<3

Ha en bra dag!
Kramar //Lelle

Och nu är det ett helt nytt år!

Ibland kan man inte fatta hur fort tiden kan gå! Jag tycker inte att det känns som om det var spec längesedan jag firade nyår sist, började jobba på fantasi (har jag redan hunnit vara delaktig där i ett år lixom!!), det var precis ett år sedan nu som jag flyttade till stan, lägenheten ovanför Darins! Men men, det är väl kanske i denna åldern som tiden går som snabbast, sen rätt vad det är så är man 50 år och längtar till pensionen... Haha..
Men men, jag och baby drog till Malmö igår där vi örlade rundor på stan och hade trevligt! Vid typ 3 tiden så hade vi följe med hans syster hem till henne där nyårsfesten skulle ske. Trerätters hemlagad middad för 8 personer, mysigt! Sen vid 9-10 tiden så anlände lite fler partyanhängare. Och det var en jätte trevlig fest, den flög iväg bara den, och vi höll nästan på att missa när klockan närmade sig 12. Men det nya året kom, raketerna flog och jag fick min kyss av min prins, och en himla massa kramar till höger och vänster med folk man kände och inte, haha, men alla var så glada så man kom med i stämmingen.
Efter raketerna susat färdigt, champagnen var uppdrucken, ciggaren slocknat, då ville alla bege sig ut, men inte jag och min darling. Vi var trötta och nöjda, och som tur är så är vi båda två lika när det gäller utgång i Malmö.. Det går åt en massa pengar och vi brukar mest vilja gå hem och lägga oss, så det var precis vad vi gjorde. Vi spatserade hem till tvilling nr 2 å slaggade där. Hennes granne hade värsta festen, och det lät som om dom var inne i vårt vardagsrum, men vi lyckades å somna iallafall... =)






Dagen efter så låg vi och mornade oss ett tag, sen så gick vi bort till Cicci igen där det vankades städning och frukost=)

Och efter lite slappande på soffan så slog klockan 4 och jag och baby körde hem emot kristianstad igen.. Svängde inom Maxi (tack för att ni hade öppet=) och köpte korvbröd och lite sånt. Så middag på listan blev varkorv med bröd...Mmmmm, mätta och trötta somnade vi på soffan. En jätte skön kväll med en små konstig film (Vicky, Christine, Barcelona)
Och nu så är det bedtime som gäller, fantasi i mårn 15-19 med syrran. Får nog ta en sväng på gymet innan det!
Och så ska jag ringa Melle imårn och höra hur hennes nyår har varit!
Hoppas ni har haft en jätte trevlig nyår allihopa, massor med kärlek ifrån Lelle till er<3





























RSS 2.0