Julmyset...=)

Man kan ju säga såhär... Jag och Alec hade lika roligt åt vissa av killarnas julklappar som dom hade=) Den här mediastolen vad riktigt häftig! Det lät som om man satt i sin egen lilla hemmabio och ljudet var verkligen bra! Mycket roligare att spela=)

Juldagen så stack vi till Alecs syster för att fira en födelsedag och byta lite julklappar där, mysigt=) Det är alltid kul när alla är med, mysigt med familjer oxå. Ett helt gäng som är släkt och känner varandra och delar massa historia, sånt tycker jag är fint. Och jag och Alec kammade till och med hem en julklapp här (även fast vi bestämt att vi inte skulle byta...grrr..) Och som vanligt är så lika tramsiga när kameran åker fram....


Mysigt när barnen leker.. Här brottas dom på golvet, eller vänta... Det är ju Alec och Adam.. Haha, some kids never grow up, me like=)


Och självklart när det vankas jullov så ska det ju göras någon slags aktivitet, och eftersom killarna fick skridskor i julklapp, så vad kunde vara med passande än att just dra till ishallen! När jag slutade på Fantasi vid 12 så fixade jag med mig baguetter och Alec fixade varm choklad hemma ochsen stack vi dit. Haha, det var ju som jag skrev innan inte lika lätt som jag tyckte när jag var liten. Men vafan, jag får väl träna så jag kan leka isprinsessa igen! Alec som trodde att han inte kunde visade sig ha dolda talanger... Och killarna flög förstås fram på isen, förstår inte varför barn alltid så har så lätt för allt!




Sådär, nu är det nog med jul och sånt tycker jag.. Och nu börjar det närma sig nyår, som är väldigt överskattat egentligen. Visst, jag tycker om nyår och sånt, men allting ska alltid vara så pampigt och sånt... Folk spenderar en förmögenhet på raketer som ändå bara kommer att flyga upp i luften och försvinna. VArför kan inte alla samlas på stora torg och sätta får på vars en 500-lapp, det hade nog skapat rubriker tror jag.. =0) Sen verkar det vara en sån "kill-grej" typ; vem har köpt det fetaste raketen, precis som om det säger något om dig som person. Lite kul är det och se hur stolta killar kan bli över att just deras raket var den som smällde bäst/högst/längst/färg-grannast.. Haha tur att Alec inte är sån, han är som jag. Köp inga alls och låt alla de där andra typerna betala för kalaset, vi får ju lite stor glädje över att titta på raketerna de har köpt. Jag menar, man måste ju vara ekonomisk!

Jaja, nu har jag 15-19 arbetstid på Fantasi som gäller, ska bege mig ditåt!
Ha en bra dag, see you //Puss puss

I min fantasi... =)

Jisses vad denna dagen gick lite segare, det är alltid så när man jobbar typ "hela" dagen. Man får varken sovmorgon eller sluta tidigt, men pengar är pengar och jag är tacksam=) Jag hade inte humöret på topp när jag kom till jobbet, ni vet, ibland är det bara såna dagar när man inte känner för att vara trevlig och social mot kunderna. Som tur var så ställde Elin mig att skära grönsaker.. Och så fick mitt humör mogna, sen gick det bra! Jag fick tips av Sara att anmäla mig som vikarie på dagis och förskolor och sånt grejs, så det ska jag ta tag i på Måndag. Vi får väl se hur spännande detta arbetslösa livet kommer att bli... ;)

Jag och Lina får väl avsluta dagen på fantasi med att tack den gäst som bestämmde sig för att lägga en kabel mitt på golvet inne på toaletten... Vi får ju lite extra arbetstid där när det skulle fixas till. Och jag säger bara, jag tål inte bajs, inte människo bajs  (så jag hoppas ungarna på dagis håller sig.. haha just kidding, det är annorlunda med barn)
Jag sopade lilla rummet som vanligt, sjöng med radion lite, öppnade dörren till toaletten och började längst in i hörnan, för att sen se mitt sopkvast dra ett brunt långt streck efter sig.. Bläää! Den låg lixom en meter ifrån toa stolen och jag tittade inte så jag sopade rakt i den, fick lite under skon oxå... Traumatiskt upplevelse.. Men men, jag tvättade sop borsten och Lina tog hand om resten.. Hoppas det aldrig händer igen... för då vill jag bane mig ha något slags OB tillägg..
Nog om bajs.. =)

När jag kom hem så hade baby varit och köpt nya PS3 spelet Tomb Raider, så han satt lycklig som en liten pojke och spelade så entusiastiskt. (Haha, och jag som gick och kollade min mobil var 10 minut för jag trodde han saknade mig, men nu vet jag ju varför jag kollade i onödan) Jag blir så glad av att se honom glad så det var mysigt att mötas av när jag stegade in på Vasagatan!
Sen var det middag och mys som gällde, powernap tillsammans på soffan för att sen fortsätta med lite till film och mys, vi typ glömde bort att det var Lördag (vuxenpoäng=)

Nu så ska vi sova gott! Puss å kram

ps.. Lillen och Carro, saknar er... kärlek i massor!

Trött så trött så trött..

Det är helt sjukt vad stirrigt det kan bli just denna tiden på året. Jag tycker att julafton och allt som hör till är så himla mysigt, och man tänker inte på det när man är mitt uppe i det, men sen när allt är slut och man ska chilla ner på något sätt, då märker man hur trött man är. Känns som om en hel dag i sängen, några filmer och så hade varit fett nice=) Det får mig att längta tills söndag....Mmmmmm...
Idag så var jag uppe med tuppen och började jobba kl 5 med Sjöbeck, alltid lika trevligt. Mie dök upp vid 8 tiden, och morgonen flög snabbt iväg och så slutade jag kl 12. Sen stack jag, Alec och killarna till ishallen för att testa skrillorna som de fått i julklapp! Jag var inte alls lika duktig som jag var när jag var liten, men, jag tar det med ro och skyller på skridskorna förstås;)

Jaja, det blev en powernap här ikväll, men sen är det 8-18 som gäller på företaget imårn, så lite vila till hade ju inte varit fel, men som vanligt så brukar ju energin komma så här på kvälls kvisten, så jag tänkte att ett litet blogginlägg får det nog bli=)
Men men, bedtime is....now.... Hoppas ni haft en mysig jul!
Nu är det bara nyår som ska planeras....suck....

Catch you on the flipside;)
Gonatt, krams //Lelle

God Jul!

Nu så är klockan 13:14 och vi ska snart köra bort till mormor och börja julfirandet=) Det ska bli mysigt tycker jag... för jag är egentligen ganska glad i julen. Jag tycker det är mysigt att vi svenskar har en tradition som vi värnar om. Och det behöver liksom inte handla om att man ska köpa en massa dyra presenter till varandra, det roligaste med att få julklappar är ju att man vet att någon har tänkt på en för en stund...
Så hoppas att alla får mysigt ikväll för det tänker jag ha=)

Merry x-mas, kramar Lelle

Vart tog helgen vägen?

Det är alltdi så när helgen stundar in, det blir lixom inget bloggande, utan det kommer jag på såhär på Måndags morgonen, så blir det en helgresumé=) Men i Fredag så var det dags att återvända till forna sommarjobbet. Jag hade svårt att sova och sov knappt 3 timmar natten mellan Torsdag och Fredag, sen var det dags att gå upp i ottan och bege sig till Degeberga via buss=) Ekströms Café var arbetsplatsen idag. Alltid lika mysigt att komma ut dit ibland, även om jag är Fantasi trogen... ;)
Och självklart så fick vi fint besök där jag inkasserade massa kärlek och kramar ifrån en liten pojke...


När jag kom hem på kvällen och höll på att crascha i hallen så tog baby emot mig med öppna armar. Så skönt att komma hem till honom. Vid posten väntade ett fint kort till mig där det stod:
"GRATTIS Lovely!! Att du äntligen tagit din "student" Du är så duktig min fina. Ikväll är det jag som bjuder dig på lite god mat... Älskar dig, Din Alec"
Så fint! Så han tog med mig ut och vi käkade räk cocktail, oxfilé och drack Singha..Du är bäst baby! Så nu har jag också ett dtudentfirande att berätta om..

Lördagen var det 8-18 på fantasi som gällde, morgon med johanna och Elin som alltid är lika trevlig. Johanna tillför alltid trevlig morgon humör vilket får en bra på G. Sen var det stängning med Frida som gick hur smidigt som helst. Vi stämplade ut redan 17:08.
Snabbt bar det av till Degeberga där Elins 25-års fest för släkten hölls. Med pajbuffé på Ekströms, och maräng tårta!
Extra kul var det att äntligen få träffa Rebeckas lilla Mira..


Vi körde sen hem, men kände att vi hade partyhumör kvar i kroppen! Och vi visste att Näsby tjejerna var på G, så därför ringde vi dom, och dom var såklart med på noterna! Så vi körde ut på näsby och hämtade dom, drog hem till Vasagatan och hade eget party med Guitar Hero! Mandel anlände strax efter vi kommit hem, så kul, länge sedan han var med!



Vid typ halv två så drog vi ut på stan. Killarna till Harry's och vi tjejer drog till Class. Haha, det var faktiskt kul ute, men jag har ju lite svårt för musiken där. Egentligen så skulle det vara 70, 80 och 90-tals musik. Men den enda låten jag kommer på att dom spelade den kvällen som hörde till där var "vill ha dig". Men det är ju alltid roligt med tjejerna, så jag brydde mig inte om musiken, det går att dansa till allt!
Vid tre så gick jag ut, och där stod baby, så häftigt tänkte vi, att vi hittade varandra, och att vi befann oss på exakt samma ställe klockan 3! (vi fick veta dagen efter ev Mandel att vi hade bestämmt att vi skulle ses utanför class klockan 3 =)
Haha, men det var ju duktigt av oss att komma ihåg det.... ;)

Söndagen så sov vi längre av vad vi någonsin gjort! KLockan 16:30 steg vi upp och städade undan efter gårdagens fest, sen 17:30 så var vi i idrottshallen och det var korpen som gällde.
Alec fick stå i mål, dom var en spelare mindre och onga avbytare då förstås, synd om dom. Men 10-0 var ändå duktigt med de oddsen!

Så nu är det Måndag, och jag ska jobba 15-19 idag, sen är det Ekströms imårn=) Nu så sitter Alec och killarna i vardagsrummet och spelar spel och lyssna på julmusik, så jag ska gå ut till dom och se om jag har tur med tärningen! Ha det så gott, mysiga julkramar//Lelle

Arbetmarknaden...here i come=)

Morgonen började toppen=) Jag och Alec stack till Melinda där hon klippte honom så fint... Han är så vacker min prins<3
Sen gick vi en sväng på stan, där hittade vi lite födelsedags present till syrran... Hon har ju 25 år kalas för släkten i Degeberga på Lördag. Och så var vi inne på Stadium, och gissa vad jag hittade för endast 199 kr... Ett par skridskor! Precis såna som jag hade när jag var liten! Jag har inte åkt sen jag var liten heller.. jag brukade vara ganska bra på det då, men hur pass kompetent skridsko åkare jag är idag är ännu en olöst gåta.. Vi får väl ta reda på det nu på mitt jullov..eller vad det nu är=)


När vi promenixat klart på stan så var det dags för mig att bege mig till Arbetsförmedlingen, inte för att jag tror att dom skulle hjälpa mig med att fixa ett jobb, utan självklart för att jag ska få en slags inkomst.. Jag var inte den enda som var där!


Men men, jag fick en jätte trevlig handläggare som tyckte att han var för gammal för att förstå sig på datorer och skämtade friskt om allt möjligt. Och så sa han att om dom hittade ett jobb till mig VARSOMHELST i sverige så fick jag vara så god att flytta på mig. Jag undrar vad Alec skulle tycka om det? Då skulle han ju få säga upp sig, och sen kanske han hade fått ett annat jobb så hade han varit tvungen att flytta... Betyder det att det finns lagar i sverige som säger att man inte får vara tillsammans med den man älskar? Han sa sen oxå att det inte brukar inträffa så ofta.....pheeew!

När jag kom hem så organiserade jag ihop julklapparna lite. Nu är allt köpt, och jag ska inte spendera ett öre till detta året!
När jag hade skrivit ihop mitt brev till alfakassan så skulle jag gå ner och posta det. Nere på Vasagatan så hoppar två utlänningar ut ur en bil och börjar gå mot det lokala "utlänning-haket" som ligger mittemot vår lägenhet vid frisören bredvid vårt gym. En av dom säger "heeeeej" till mig, och jag tittar på honom, jag menar, jag känner inte honom! Han stannar och tittar på mig och jag säger fortfarande inget.. "hur e läget" säger han, och jag tänker fortfarande, JAG KÄNNER INTE HONOM!
För att få situationen att inte bli lika spänd så säger jag "jo, det är hur bra som helst med mig" sen går jag vidare mot postlådan. Och dom går vidare... Läskigt tycker jag. Men sen undrar man ju, varför är det läskigt? Är det vi i Sverige som är så "otrevliga" att man inte kan hälsa på en främling, Eller är det fördommar som säger att om en främling pratar med dig så betyder det trubbel. Och face it, frågar en utlänning dig "hur är läget", så tror man att dom ska hoppa på dig!
Haha, jag undrar varför det är så, jag menar jag är ju inte rasist eller så, men jag hade nog inte tyckt det var lika läskigt om min superblonda, supersvenska, revisor aktiga granne som jag inte känner hade sagt "hej, hur är läget. Då hade jag tyckt, vad trevligt att socialisera sig lite med grannskapet... Jaja, jag lär väl inte komma någonstanns med det resonemanget. I know this iaf, jag väntar med att gå ner till gymmet till Alec kommer hem för att jag vågar inte gå ner dit själv..

Så nu så ska jag fortsätta med mig dagsyssla som för närvarande som är.... ja vad är det. Jag har ätit, diskat, plockat, och ja.. Här är inte stökigt så jag kan inte städa, jag har inget plugg så jag kan inte plugga. Jag har redan hängt rundor och hälsat på folk idag så ... Ja, varför inte ta ett bad? Vi får väl se, imårn så är det 8-18 på Ekströms Cafe i degeberga som gäller. Ha det så gott!

Kramar //Lelle

Har jorden bävat?

Det har jag helt missat=) Jag och Alec vaknade halv 12 efter att ha varit uppe alldeles för länge! Och då hade man råkat missa det stora skalvet som var det största sen 1904.. Jaja, tur att man lever ett tag till så hinner man kanske va med om nästa!


Så nu sitter jag hemma och funderar över vad jag ska göra med min ledighet=) Och vem ringer jag då, om inte självklart stora syster yster! Nu vankas det Pirates of The Carrabien maraton på Vasagatan med syskonen Ekström. Tänk om alla hade fått ha en syster, det kommer alltid att vara den vän du har haft längst, i alla fall för mig, för hon fanns ju när jag föddes =0) Mysigt tycker jag, plus att vi är lika tokiga i Pirat filmerna båda två!!

HIttade ett gamalt kort på mig och carro, då var hon blond och jag mörk. Nu är det tvärtom=) Vad små vi ser ut, men det är klart, vi kanske inte ser så mycket äldre ut nu!
Men ser ju att jag har varit inne på lite ljust hår innan. Ibland är det kul att kolla på hur man såg ut när man var yngre, det är då man märker att man har blivit äldre.... =0)

Nu har jag iaf fått mina betyg, och jag är helnöjd!! Dom lyder såhär:
Datorkunskap         G
Geografi B.             G
Historia B.               VG
Naturkunskap B.     VG
Samhälle B.            VG

Kärlek till alla, lite extra till några.. ;)
//Lelle

Lelle has left the building...!

Om med "building" menar jag T-huset på Komvux. Nu är det verkligen så, jag har gymnasie betyg och min tid på Komvux är över.. Samtidigt som jag är lycklig och väldigt stolt över mig själv, så är det ju lite ledsamt att tänka att jag aldrig mer kommer att gå där. Man lär ju känna folk, det blir som en vardagstrygghet och så. Men men, jag ska minnas det med glädje!
Jag ska återkomma med vilka betyg det blev sen när jag har fått reda på dom.... Men ja fick veta idag att jag ändå berätta att jag lyckades kamma hem mitt VG i Naturkunskapen ;)

Helgen var det fullt ös som gällde iaf=) Julbord på Ekström's, det var underbart gott, första julmaten  i år!


På Lördagen så var det 8-18 på Fantasi som gällde. Där Mie och Johanna gjorde morgonen, finns inget bättre än kollegorna på företaget, hur kan man inte gilla sitt jobb! Jag stängde ihop med ett nytt tillskott (Frida) och hon kändes ju redan fullfjädrad så det gick hur smidigt som helst=)
Väl hemma så väntade Alec med middagen på bordet (gulle), och sen piffade vi till oss lite och drog till Elin som firade 25 levda år=)



Trevligt, trevligt! Tänk att hon har blivit 25, det var inte så många år sedan som jag tyckte att 25 år var jätte vuxet, betyder det att Elin har blivit vuxen?

Söndagen var oxå full av aktiviteter. Klockan 11:00 anlände Carro, Lillen och Johanna och det var dags för lite umgänge och pepparkaksbak! Så mysigt att träffas tillsammans, det var så längesedan vi sågs alla tre tillsammans. Jag får alltid så härliga kramar av Lillen, det är så mysigt med sån äkta kärlek... Gullunge! Alec blev förstås som ett barn igen och gick igång på pepparkaksbak=0)


Och på kvällen så var det dags för "julklappsbyte" och lite spel med fantasi tjejerna hemma hos Sjöbeck. Så mysigt, hon hade så fint hemma hos sig! Diggar stilen skarpt, och det är ju alltid trevligt med ett härligt tjejgäng!




Tjohejsan, där fick jag med hela helgen! Borde kanske skaffa en bilddagbok=0)
Haha, men visst är det alltid lite roligare (en bild säger ju mer än tusen ord)

Så nu är det Arbetsförmedlingen som gäller imårn, så får vi se vart det leder!
Ha en mysig kväll, jag tror att jag ska slänge på en film nu, Baby rekomenderade en film innan han stack till jobbet, så det blir "the gift" som blir kvällens film. På med filten, lägga mig i soffan, och njuta av att slippa tänka på att jag borde plugga istället, skönt säger jag!

Kärlek/Linnea


Surf's up=)

Vet inte vart rubriken kom ifrån, men jag hade en cd med en låt som hette så, som Jokke slarvade bort..grr. iaf, har den i skallen=)

Har egentligen inget spec att blogga om idag, har varit en riktig plugg dag idag också, Historia provet är redan rättat, and I passed! Så nu är det Sh.B prov imårn bitti, ut till Melle och plugga efter (vem behöver gymmet när jag cyklar kors och tvärs över hela K-stad=) och sen kör vi igång med fullspäckad helg. Sista provet är på Måndag. Men jag kan säga garanterat redan idag att hur det än går så kommer jag att bli godkänd i alla mina kursen. Grattis till mig!
Så nu så har jag gymnasiekompetens! I'm just like everybody else now;)
(Tack Moster M för fina kommentar <3 )

Imårn efter provet så är det födelsedagsfrulle med syskonen på Fantasi som gäller, mys mys!

Sen, efter Måndag så ska jag andas ut och vänta å se vad livet has in store for me...

Sov så gott alla, puss //Lelle

Anything new..? Nope=)

Inte spev mycket på tapeten dessa dagar förutom plugg, och hur kul är det att skriva om.. Jisses, på ett sätt så är jag glad över att jag ska sluta skolan ,men på ett annat sätt livrädd! Vad ska jag göra nu? Vad kommer att hända... Jag kommer ihåg en gång när jag var arbetslös i tre månader och höjdpunkten på min dag var när det var "våra bästa år" på tv..
Ska jag gå här hemma och se fram emot dagen då vi har tvätt tid för då har jag en syssel sättning?
Eller så kommer jag hänga nere på gymmet tills jag är en fullfjädrad bodybuildare...Skrämmande!
Nej, jag får väl ta och tro på ödet som jag brukar göra, men det låter ju inte lovande i dessa tider..

Men men, nu har jag ju en massa saker att se fram emot, fullspäckade helgplaneringar nu i slutet på året, och sen ett helt nytt år med (förhoppningsvis) nya möjligheter! Jag har aldrig varit ett stors fan av pessemister, och jag tänker inte ädra mig nu heller bara för att vindarna inte blåser åt mitt håll. Jag har ju en massa annat som är värdefullt i mitt liv, sånt som inte kan köpas för pengar.

"All you need is love.."   Right? ;)

Sov gott, lycka till åt mig på Historia provet imårn!

//Lelle

Nu är det nära.... =)

Vilken mysig kväll jag hade igår! Vi var och åt på Kimpos.... Vi åt en blandning av olika kötträtter på en tallrik lixom. Oxfile med rödvins sås, fläskfilé med bearnaisås, kyckling med jordnötsås, och så friterade räkor med sötsur sås, och stekt potatis till! Mmmm så gott, efter vi hade ätit halva så gick de sista gästerna förutom oss, så vi hade hela rastaurangen för oss själv, vilken lyx, då behöver man inte tänka på hur man beter sig. Jag menar om man råkar garva lite för högt eller så=)
Alec bjöd på maten (puss puss puss) så därför fick jag ju oxå slå på stort!
 Vi gick till McDonalds efteråt så bjöd jag honom på kaffe;) Haha, men dom har ju faktiskt stans bästa kaffe där så "what the heck"..

Nu började klockan närma sig 9 så vi kilade bort till Kosmorama. Och Twilight var verkligen jätte bra! Man kan ju aldrig jämför en film med en bok då boken oftast är bättre, och så var det även i detta fallet, men det var jag ju medveten om så. Dom fick ändå med det vikitgaste i filmen, saknade dock lite högläsning på Bellas tankar för att känna lite mer med henne. Men men, jag hoppas på en uppförljare.. ;)

Vi avslutade det hela med lite Desperata Hemmafruar i sängen framför datorn.
Och nu är det en vanlig dag igen, hihi.

Har pluggat hela dagen nu inför slutspurten. Två prov och två arbete denna veckan ska göras, ett prov på Måndag, sen är det banne mig slut. Känns så himla konstigt att skolan kommer att vara slut se, jag kommer inte att gå på Komvux längre. Det har ju varit min sysselsättning nu i 1 och 1/2 år. Klart att det kommer kännas lite tomt, speciellt eftersom jag inte riktigt vet vad jag ska göra.. Hur det går med det är jobbet vet jag inte, dom har inte ringt, så jag får ringa dit imårn och ser hur det går för dom. Annars så hittade jag en annons på AMS sida att Burger King söker folk.....kul....
På första sidan på kristianstad bladet så läser jag att år 2009 kommer att inledas med fler uppsägningar och ökad arbetslöshet, det känns ju hoppfullt för mig så. Men jag är ju vanligtvis inte den som sticker huvudet i sanden och ger mig, jag måste lirre vara igång annars dör man ju ut på något sätt? Jag har ju stämplingsdagar oxå, om dom nu inte avskaffar arbetslöshetskassa oxå...?

Jaja, nu så är min baby på julbord på jobbet, och jag sitter fortf och knepar och knåpar på mitt arbete om Noni juice (och ja, det var morsans förslag...=) Så ha en trevlig kväll! Krams krams //Lelle

365 härliga dagar...<3


Detta är jag och baby 3:e gången vi någonsin träffades, på fest hemma hos honom (nu, hos oss)...redan då slog det gnistor... ;)

Och här är vi nu ett helt år senare...! Jisses, när jag säger ett år så låter det kanske som ett ganska så bra tag, men jag tycker tiden bara har sprungit iväg! Det känns som om det var igår vi träffades, och på ett sätt känns det som om vi har varit tillsammans hela livet oxå, förstår nån?
Tänk vad mycket vi ändå hunnit med... Jag blir så glad när jag tänker på allt vi har kvar att göra oxå.
Alec är killen som kan vara min bästa vän och råda mig i allt, skola, vänner, familj, klädval (i know!) han tröstar mig när jag är ledsen, och leder mig när jag är vilsen. Vi fjantar och skojjar oss ihop till döds...haha... samma humor med andra ord. Och även om det går upp och ner för alla så är vi för det mesta där uppe, man lär så länge man lever, och jag har lärt mig en massa sen jag träffade honom. Om vem jag är och vill vara i livet, vad jag vill och vad jag kan.. Det är inte meningen att en förälskelse ska avta och övergå i kärlek som jag alltid trott att, "that's the way it is". Utan ju mer du lär känna den du älskar, desto starkare blir kärleken.
Jag ser mig som lyckligt lottad och önskar att alla får lov att ha denna kärleken i sitt liv någon gång.

 Så nu har jag avslutat ett pluggprojekt, har hela veckan planerad med Melle för det sista nu innan terminen slutar, och godkänt ska det bli i alla kurser annars skäms på mig! Haha...
Handlat, tvättat och grejat... Så ikväll är det vi som lyxar till det med att käka ute och gå på bio... Twilight, boken som jag har läst! I cant wait!!

Ha en bra kväll, i will, kramar //Lelle


Shit vilken helg!

Sådär ja, då var det äventyr som gällde i helgen=)
Fredagen började på Näsby, baby var i full gång och gick lös med borrmaskinen i tjejernas lägenhet och skruvade upp typ en sak i vart rum, du är så duktig! *smack*

Väl hemma så packade vi våra saker och sen var det av mot Malmö där vi skulle se Mamma Mia!
Vi var ute i god tid, men precis när vi var på väg in i Malmö så hamnade vi i en trafik stockning...Den tog typ 20 minuter! Föreställningen skulle börja klockan 17, och klockan var nu typ 16:30! Vi körde ut mot Arenan (trodde vi).. Och när klockan slog 16:45 var det bara att inse att vi var vilse... Vi körde runt och frågade folk till höger och vänster, och när klockan var 16:50 så stannade Alec typ mitt i vägen och stannade bilen bakom och frågade honom! "Sväng höger och kör mot vattentornet"
Nu var det brottom! Vi kom fram till parkeringen, parkerade bilen på en byggplats och sprang mot Arenan.. Väl inne så sa biljettnissarna till oss att vi var väääldigt sena, vi spang upp för trappor, irrade runt som yra höns och hittade inte dörren vi skulle in i.. Shit majbritt, skulle vi verkligen missa allt eller vad! Till slut hittade vi vår dörr, och den var stängd... Jag drog upp den och där stod en vakt som tittade argt på mig och sa "okej, ni oxå se låser vi dörren". Vi krånglade oss in och satte oss, pang; då började föreställningen, snacka om sista sekund...

Den var förstås jätte bra, precis som filmen! Det som var synd var att man inte såg deras ansikten, men men.. Musiken var underbar! Efter föreställningen så stack vi hem till Suz (och ja, vi körde vilse på väg hem till henne oxå...) Där väntade en brakmiddag!



Sen var det Lördag=) Då var det julmarknar på Tivoli i Köpenhamn som gällde! Jag har aldrig varit där.. Och det var något av det mysigaste ställe jag varit på! Vi bara gick rundor och kollade på alla fina lampor, och ljus överallt, en riktigt mysig julkänsla hade infunnit sig (du hade älskat det Carro=) Det var så romantiskt på något sätt.. Vi köpte något gott och gick och snaskade på, massor med julbodar överallt med fina saker, man glömde bort att det var en nöjespark, vi åkte inte ens karuseller.. Men oj vad mysigt! Det var precis som på film, rosiga kinder, ljus och skratt överallt, hela tiden något nytt att se. Jag och Alec spelade till och med ett parti Air Hockey (han vann.. jag som är så bra på det!!)
Vi var inne i typ en "tomteverkstad", man kände sig nästan som ett barn igen. Allt var så detaljerat och fint gjort, och även om det var dyrt som attans att gå in där så var det värt det.
Men shit vad dyr maten var där! Och servicen var ju inte den snabbaste, tog lixom typ 20 minuter att fixa ett par pölser!
Sen på olika ställen så hade dom placerat ut typ som tunnor där man kunde värma sina händer över glöd, det är detaljerna som gör det, jag hade kunnat babbla på i evigheter hur mysigt det var..=)



När det var dags att åka tillbaka till Sverige (konstigt det lät, som om vi varit iväg i något land långtbortistan..?) så var det ingen av vårt sällskap som var så sugna på att hitta på något mer. Men jag och Alec var fortfarande fyllda av magi och ville inte avsluta kvällen riktigt än. Så när vi kom hem så sved vi om och hoppade i bilen och körde till Lund där det väntade en fest hos hans kompis. (och ja, vi missade avfarten till lund, så vi fick vända i eslöv...kanske borde investera i en GPS?)
Men vi anlädde vi 23 tiden, och det var en riktigt trevlig fest med kul folk! Han vi var hos jobbar på Sony Ericsson så det var typ såna "viktiga typer" där, men skenet kan bedra och dom kunde oxå släppa loss och var jätte trevliga. Vi spelade lite Guitar Hero Battle och så. Där var en engelsk man på festen så självklart satt jag och Alec och tränade vår engelska med honom.. Massa olika nationaliteter på en kväll (haha)

Sen drog vi till Lund city (säger man så?) och hamnade på en nattclub där vi dansade hela natten lång, jätte trevligt. Och vem träffade vi där.. Weird? Har han rymt ifrån Färjan tro....





Nu är vi iaf hemma och trötta och hade kanske velat ha en dag till och vila upp oss på..
Men nu är verkligheten ifatt och det är jobb och skola imårn...eller klockan är över 12 så....IDAG!
Det betyder att det är den 8/12,  så idag har jag och Alec varit ihop i 1 år... Älskar dig över allt annat baby, du är det finaste jag vet, och det mest dyrbara som finns i mitt liv. Jag hoppas att du kommer finnas kvar och fortsätta förgylla mitt liv i många många år till...
Sov gott, over and out// Lelle












Sådär ja=)

Jag har alltid tyckt att tjejer kan! Ni vet när tjejer försöker få upp locket på en burk, och så lyckas hon inte. Så ger hon den till närmsta kille och säger "jag kan inte, öppna du den, du är kille". Då är det samma sak som att säga, "du kan för att du är kille, jag kan inte för att jag är tjej". Och tjejer kan visst då! Det är bara en myt, egentligen är dom bara lata och bekväma=) Det är ju hur nice som helst att köpa en massa fina saker till hemmet, sen får killen göra det som är tråkigt för att "jag kan inte.."
Nu drar jag ju inte alla över en kam förstås, för jag känner en hel del tjejer som kan själv! Poängen är ju iaf att man måste försöka, så lär man sig något på köpet, men visst, ibland kan inte viljan mäta sig med styrkan hos en man...
Jag, Melle och Eden gjorde ett gott fösök att borra hål i hård betong, men nej... det gick kanske 8 mm. Man kan säga att vi försökte i 2 timmar, inget av projekten gick vägen, men...we didi try;)
Jag frågade baby, och självklart ställer han upp...

Igår så var jag och klippte mig, shit vad slitna toppar jag har gått rundor med, jag menar, det är ju inte något man tänker på om man redan har ganska torrt hår i sig själv, men ja, det försvann ett par centimeter, men jag litar på Melinda. Ser henne som min hårguru, och hon är informerad om mina planer för mitt hår de kommande åren, så jag hoppas att hon aldrig flyttar här ifrån...Det blir dyrt att söka upp henne då..!
Anyway, jag och Melle sprang en sväng på stan efter det, in i glasögonaffären igen, hennes tur denna gången dock.
Helt plötsligt utan förvarning så började det snöa?


Mitt i turrundan på stan så skickade morsan ett sms, hon satt visst på Fantasi och drack kaffe, hon hade oxå varit hos frisören, så fin hon blev! Jag tyckte att hon skulle bli ljus, men hon visste bättre och satsade på mörkare än vanligt och lite ljusa slingor, schyst val säger jag.
Så det blev lite kaffe på fantasi, vi fick med oss bröd som skulle slängas av Sara när vi gick "tack Sara"=)
Sen hängde jag med morsan och handlade till cafét, Domus och systemet som gällde!


Snäll som hon är så gav hon mig lift hem så jag slapp snön, är lixom redan förkyld..
När jag väl kom hem så hoppade jag rakt ner i soffan och började läsa boken som jag längtat efter.
Den senaste boken jag läste för 1 år sedan heter "Om jag kunde drömma"... Och hux plötsligt nu ett år senare så hör jag reklam på tv om en ny film som heter Twilight och att den är baserad på den boken! Sjukt kul! Men jag upptäckte oxå när jag googlade att det finns en uppföljare "När jag hör din röst". Så jag köpte den direkt! Och nu är har jag typ 50 sidor kvar. Och jag har en tendens att sluta läsa böcker då, för om den är riktigt bra så vill jag inte att den ska ta slut... Sjukt, jag vet, men ändå.. Jag får väl ta mig i kragen och läsa de sista sidorna idag!

Men just nu har jag lite överskottsenergi, så vem vet, jag kanske tar en dans med dammsugaren el ngt?
Ikväll vankas det Ris ala´Malta... En glad överaskning som jag fått erfara är att Alec är en jävel på att göra ju det.. God som tusan! Nästan snäppet godare än morsans.. ;)

Sötis <3

Jaja, nu har jag babblat så det räcker och blir över! Ha en mysig dag, själv ska jag smäll på en julskiva nu och leka rundor här hemma=) Puss å kram //Lelle


Måndag igen=)

Och så flög helgen iväg precis som den brukar göra, jag fattar inte hur det kan gå så fort! Fast det är ju i och för sig inget att klaga på, det hade ju varit värre om man hade suttit ensam medan ledig tid bara plågade dig=)
Hursom så har jag hunnit med båda att jobba, hänga med killarna, chilla, julpynta, organisera saker i skallen, och spendera tid i idrotts hallen, och ha mys söndag=)

Söndagen på jobbat började 06:00 med syrran. Ho berättade genast när jag kom att hon hade vaknat på fel sida så jag skulle vara chill lixom, det kan ju vara najs när man jobbar ihop med syskon. Men men, jag tänkte att Mie kommer ju med lite energi kl 9. Men när hon väl anlände så knaprade hon Ibumetin och mådde sisådär bra, men men, dom var hur trevliga arbets kamrater ändå, dom kom lixom igång ändå=)


Johan ville tydligen inte bara julpynta sitt café, utan även sin personal...

Tur att jag hann sluta vid 12 när julskyltningen började så jag slapp att ha tomteluva på mig... Haha, men men, visst är det festligt! Jag brukar alltid tycka så synd om de som jobbar på McDonalds under gästspels tiden, ni vet ElMaco å så. Dom måste ju ha en sambreo hatt på sig, tänk att jobba på ett ställe där det ingår i ens arbetskläder!
Anyway...
... När jag kom hem så hade Alec och Hampe varit igång och pimpat min cylle rejält, och jag blev så himla glad!
Färger, reflexer, lampor och tejp... Dom är så duktiga, och överaskad blev jag!


Så nu är det jag som är flashigast i K-town!

Idag har jag iaf haft redovisning på mitt sjukdomsarbete inför 35 personer. Men det känns som att det gick bra, jag hoppas att han är nöjd med faktan iaf, för mitt framförande var det inget fel på.. Shit, jag var otroligt nervös först, men när jag väl kom fram så försvann allt, sen pladdrade jag på, och sen när det var färdigt så kom jag knappt ihåg vad jag hade sagt..
 Och detta med jobbet som KANSKE är på G...Moster M, du får allt ta och bärga dig.. Vill ju inte säga något än om det skulle gå åt skogen, och det är ju en del sökande, men jag tror ändå på att vara lite hemlighetsfull, så vi får se...;)
 Ha de så gott nu, nu är det snart färjan! Man måste ju bara älska att tycka synd om Håkan som är helt socialt handikappas trots att han tror att han är "all that" =0)

Puss puss //Lelle

RSS 2.0