Nu är jag ledig ett tag, skönt säger jag=)

Jag minns den lilla tid jag var arbetslös och klättrade på väggarna över det. Men nu när man har ett par lediga dagar mellan jobb så är det helt underbart skönt! Förmodligen är det för att man vet att man ha ex antal dagar att vara ledig på, och inte att man ska gå vilse, sen är det tillbaka på jobbet.

Jaja, idag at work så var det full rulle, jag smidde franska våfflor och gjorde vanlij hjärtan och packade kakor. Som jag sa till mor, omväxling förnöjer;)
När jag hade lunch så dök Jokke&Jonta (låter som radarpar?) upp och tog en fika, där fick jag sällskap, kul.
Det var nästan så varmt ute så att man inte kunde sitta där. Jag bara hoppas att det blir lika fint väder imårn!!
Då ska vi alla vara extra snälla mot vår mamma. Men i och för sig så borde det vara en självklarthet att man är snälla mot varann, nästa skrämmande att vi måste utse dagar för att säkerställa att detta ska ske.

Nåväl, ikväll så har Fantasi tjejerna fest för Sjöbeck som har lite födelsedagskalas. Önskar jag vore där, men Lelle är slut o kroppen och hamnade i soffan med favorit pojkarna ist. Hoppas ni har kul tjejer! <3

Och Robinsson ska vi ju inte ens prata om, va! Så fel så fel så fel.. Om jag hamnade på en öde ö så skulle jag hellre vara där med Jarmo än hon den andra, och det tror jag hela Sverige håller med om. (förutom hennes familj och närmsta vänner förstås=)

Nej, nu är det nog dags för sängen om man ska orka upp till gymmet söndagsmorgon i vetiig tid;)
Sov så gott alla, kärlek ifrån mig //L

Oj, just det!

Jag hade ju nästan glömt bort att jag hade dragit igång den här bloggen igen. Kanske är ett plus om man kommer ihåg att skriva liksom..eehhum..

Dagen började underbart, klockan ringde 05:00 och jag skulle vara på jobbet 06:00. Dags att skolas in i bageriet igen, jag är ju lite ringrostig..Jag lånade syrrans bil och jag måste säga att de är en fröjd att få köra en braaaa bil ist för min skrothög. Dvs det kommer att bli en fröjd att köra dit imårn igen;)
Dagen på jobbet gick fort, slutade klockan 14:00 och då skyndade jag mig hem för jag skulle till Melinda och grejja med håret igen. Man kan ju undra varför jag håller på att ändra och fixa med detta hår, men so what, om det är en hobby att pröva på olika stilar så får det väl bli min hobby. Jag tycker det är kul;)

Killarna är här nu, tycker att det är så mysigt. Jag är egentligen mer en sån tjej som tycker om att vara typ jobba, vara hemma med mina kära på fritiden. Spara pengar för att hitta på roliga saker. Känns ibland som att jag sätter sån press på mig att jag måste GÖRA NÅGOT MED MITT LIV. Men det gör jag ju för gud skull!
Jag njuter av fulla drag, och ibland stannar jag upp och tänker just den tanken. För det är något som verkar så viktigt..Skaffa det perfekta jobbet och allt som hör där till. Men kanske räcker det ändå med ett helt okej jobb som man trivs med, och så får man "förverkliga sig själv" på sin fritid?
Mina drömma sträcker sig så långt att jag vill ha ett fint liv med Alec, killarna, familj och vänner. Skaffa barn, köpa ett eget hem, resa till så många ställen jag hinner. Och aldrig göra saker bara för att jag känner att jag borde! Det är långt nog för mig.

Så nu är jag lycklig över att sommaren väntar runt hörnet, allt är grönt, kläderna är finare, och snart är det dags att bada i havet..Mmmm...=)



"De enda detaljer vi känner till om oss själva är de smickrande eller smärtsamma detaljer som vi ständigt återkommer till.
Vi tror oss tänka efter, men ofta lyssnar vi bara till vår själs förvirrade mummel. Ibland leder det oss på villovägar och då blir vi våldsamma eller underdåniga mot oss själva.
Det är ett märkligt förhållande vi har till oss själva: först beundrar vi oss; vi visar oss lugna inför andra, men är djupt ängsliga inför oss själva..
Hur kan vår dom över oss själva blir till ett stöd och inte till en anledning att bruka våld mot och straffa oss själva?
Eller helt enkelt: hur gör man för att bli vän med sig själv?
Hur finner vi den balans mellan krav och överseende som utmärker en vänskapsrelation?
Jo, genom att acceptera oss själva och det faktum att vi inte är fullkomliga. Genom att acceptera oss själva för att kunna förändras och utvecklas. För att äntligen kunna födas som sig själv"

Det är ett utdrag ur den boken jag läser nu, den är bra, många tankeställare som ni kanske märker..
Sov så gott, kärlek//Lelle

Back to work=)

Jaha, då var helgen över och det var dags för jobb igen på Ekströms=)
Jag och Katta hade en rolig diskussion... Haha, det hela började med att vi pratade om hur det skulle vara om man valt att legalisera hasch ist för alkohol. Tänk så lugnt det skulle vara på krogarna då, det är ju ingen som hade orkat "mucka gräl" dvs mindre slagsmål, färre våldtäkter. I och för sig så hade ju samhället bestått av ett gäng ihopdegade slöfockar som aldrig fick tummen ur, men det hade kanske varit bättre än aggressiva bråkstakar som lever jävel och förstör på helgerna?

Och skulle man då ansöka om THC tillstånd ist för alkohol tillstånd på cafét`? Skulle Katta baka hasch kakor då?
Hasch provning med the, kakor och bakelser. Vi hade ju nog sålt mer gottis iaf, kanske varit gynnande för branschen, folk hade ju defenitivt kommit tillbaka!

Nej skämt å sido, jag ställer mig långt ifrån de här åsikterna, egentligen så tycker jag att alla berusningsmedel borde förbjudas. Människor borde lära sig att umgås mer tillsammans utan att dricka alkohol, men tänk vilken kultur det är i alla länder.
Vad skulle Englands pubar vara utan öl? Frankrike utan vin? Skottland utan whiskey?
Det är ett ämne som tåls diskuteras, men it could go on forever. Och min baby ligger i sängen nu och kollar på ngt kul på datorn, så jag föredrar nog att ligga bredvid honom ist!

Gonatt, kramar ifrån Lelle

Söndag..

Idag är det Söndag, dagen som det är tillåtet att göra absolut ingenting. Det gillar jag!
Jag har tänkt mycket på självkänsla, självförtroende nu mer när jag börjat läsa min nya bok (Inte perfekt, men fri och lycklig)
Så många det är som fasnar i sin egen hjärna och begränsar sig själva pga diverse olika anledningar. Jag själv inräknad, tänk så mycket många låter bli att göra pga rädsla. Rädsla för att inte duga, rädsla för att bli avvisade, för att misslyckas.
Men som jag precis hörde på tv, rädsla är bara en känsla, precis som ilska, sömn och hunger. Den kan inte skada dig.
DU är den som skadar dig själv, inte dina rädslor. Lika lätt som det är att låta dom ta över borde det ju vara att vända dom ryggen.. Det är knepigt ibland, och jag är expert på att snurra till det för mig själv för att ibland känna mig mer hemma i lite kaos. Det är ju dom som vågar vara lyckliga som är modigast! Dom som tar för sig av livet och njuter av varje sekund!

Till sist blir man ju bara självupptagen om man hela tiden går omkring och tänker på hur man ska vara och hur man borde göra. Man får ist stänga öronen för den "djävul" som finns inne i oss alla, den som får oss att ta dåliga beslut. Och ju mer och mer man ignorerar "honom" desto mindre blir väl dom rösterna.
Det kvittar hur mycket någon lovordar dig, säger till dig att du är fin, älskad.
För du kan inte känna dig mer älskad än vad du älskar dig själv. Så egentligen borde alla bli mer egoistiska och älska sig själva mer, så att vi slutar tänka så mycket på hur dåliga vi är som i sin tur gör oss självupptagna!

Ja, som sagt, är det någon som kan slå knut på sig själv så är det jag. Ska nog försöka sluta fundera så mycket på allt och bara leva ist. Vara mer uppmärksam på vad som händer i livet, vara tacksam, ta för mig, våga ta plats.
Hoppas ni oxå gör det, man vill ju inte sluta sitt liv med ånger över allt du inte gjorde din tid här på jorden.

Tack Alec för att du är min trygga hamn...Älskar dig<3

Gomårn!

Jaha, då var klockan 8:00 och om en timme så ska jah börja jobba. Morgonkaffet med baby är drucket, och han har forit iväg söderut.. (?) Haha, jovisst är det söderut!
Så nu sitter jag och slöar lite, väntar på lite energi så att jag kan hoppa upp och packa lite inför min övernattning hos Mammi och Pappi. Men, vad ska man ha med sig?
Haha, jag är så bekväm av mig och vill inte sakna ngt, tänk  bara på när vi ska resa i November. Hur ska jag kunna packa då!
Jag har drömt mardrömmar ett par gånger att vi har varit på väg att resa och då har jag glömt att packa, katastrof!
Men men, jag hittar nog på ngt;)

Idag på jobbet så skulle jag stå och kavla Toras kaka hela dagen tror jag, eller mestadels iaf. Sofie ska ju oxå jobba, det är mysigt tycker jag. Ju fler desto bättre!

Men ja, nu måste jag really get my ass going! Ha en mysig dag, i will=)
Kärlek //Lelle

Konstig morgon=)

Jaha, då var ju planen att jag skulle gå upp klockan 7 och ut och springa för att sen sticka till jobbet. Men jag minns bara lite vagt att när klockan var 05:45 så stod min baby framlutad över mig och sa ngt i stil med "Lelle, du behöver inte ut och springa" jag typ bara "vaa?" och så tittade jag ut, och då så öste regnet ner och det åskade och dundrade.
Jag kommer ihåg att jag tänkte kort att;" visst, jag vill ju inte ge upp direkt innan jag ens fått upp en kondition, men det finns ju gränser, och jag springer minsann inte i ur och skur.." Haha, mina fins löpar skor är ju vita, och dom vill jag ju inte skita ner;)

Men men, ny plan för morgondagen ist. Baby ska till H-borg och kolla på Adam när han spelar fotbollskupp, sen så ska ha sova hos sin syrra, så då tänkte jag passa på att sova över hos morsan och farsan i deras nya hus. Har jag tur så bjuds det på middag;) Haha, men hursom, när jag har slutat jobba imårn så tänkte jag springa slingan i Degeberga.

Nu så ska jag hoppa i säng, för imårn så är det work igen... Sov så gott alla<3

Kärlek// Lelle

p.s   Carro, tänker på dej!

Sådär ja...

Jaha, då var man tillbaka i bloggvärlden igen=)
Har faktiskt saknat det lite nu och tänkte att jag skulle börja skriva igen. Det blir så himla mycket på nätet som det är redan, hotmail, facebook, aftonbladet, ams, kompisars bloggar och allt annat som man slösar tid på..haha..
Men, vad gör då en grej till lixom!

Jaja, nu är Alec ute och springer, jag skulle egntligen oxå göra det, men jag har precis fått hem en bok som jag har väntat med spänning på att läsa. Så jag ville dyka in i den lite nu innan kvällen stundar in.
Ikväll så ska vi på bio, änglar och demoner. Tror i och för sig att det kan vara så att det bara är en dålig kopia på DaVinci koden, men vad gör väl det. Jag gillar att gå på bio, det är mörkt, det är mysigt, och sen är det lite romantiskt. Och vem har sagt att man inte kan gå på dejt bara för att man är sambos! Såna små saker som piffar upp vardagen.

Men nu så ska jag hinna läsa lite innan baby kommer hem igen, kul att vara tillbaka, hoppas inte de få trogna läsarna jag hade sviker nu bara för att jag went missing i ett par månader.. Men det tror jag inte!

Kärlek och kramar ifrån Lelle som är blondare än någonsinn....

RSS 2.0