Så här är det...

Det kommer bli en liten blogg paus för mig nu ett tag.
Bloggen kommer att ligga kvar och jag kommer att fortsätta skriva igen, jag ska bara chilla lite ifrån den. Vill vara inspirerad och inte känna att jag försummar den. Så det blir iaf en liten tystnad här ifrån nu, sen återkommer jag med mitt lilla liv<3

Hoppas ni har något annat kul att läsa så länge!

Gonatt //Kramar ifrån Lelle

Nu börjar det bli ljust igen.. =)

Skönt, jag menar, vem gillar egentligen att gå upp på morgnen när det är mörkt, för att sen komma hem på kvällen när det är mörkt igen. Njäe, ibland tänker jag att det kanske hade varit mysigt att bo i ett annat land där temperaturen var bättre och solen tittade fram lite oftare. Men vem vet, kanske hade man inte uppskattat det lika mycket då?


         (Made by Lelle=)

Jaja, helgen har i princip bara bestått av jobb. Fre 7.30-18.30 på Ekströms, Lördag samma tid trodde jag.. haha, men när klockan var 17:10 och jag stod och funderade på vad jag skulle hitta på fram till klockan sex när vi stängde så kom mor och sa "nej, vi kanske ska låsa dörren nu", vi stängde ju för 10 minuter sen. Jahaja, en anställd som inte vet våra egna öppet tider då, jodåsåatt.. Killarna var här i helgen, men jag missade ju dom ganska mycket, men vi sågs iaf på kvällarna <3
 Jag säger bara det, Laila Bagge, jag håller på dig, you rock.

Idag var det Söndag, och då var det 12-18 på Fantasi med Sara som gällde. Och Emma lite oxå, men hon dunstade på e.m, skulle hem till lill-chefen som skulle ha födelsedagskalas. Hon hade ju party igår, men det missade ju jag eftersom jag jobbade, men det kommer ju fler tåg. Jag fick ju höra allt om det idag ändå, kul!

Sen kom baby och plockade upp mig när jag slutade, sista fotbollsmatcherna nu, sen är det slut på det, och det börjar inte igen förrän till hösten. Så då var man inte fotbollsfru längre. Jaja, jag, syrran och madde får väl ses ändå;)

Nu sitter jag iaf här och väntar på att el-tandborsten ska bli ledig (och ja, jag har ett eget munstycke=)
 
Imårn är det Ekströms som gäller igen 7.30-18.30, fint ska det va;)

hahaha..

...fick precis en urrolig kommentar på mitt förrförra inlägg av Carro som jag dock inte kommer att välja att publicera...
men jag skrattade iaf, säkert Carro med, visst ;)

gonatt alla, sov så gott, det ska jag göra...ska faktiskt krypa ner i säng nu, skönt!
sen blir det jobb hela dagen imårn, jovisst!
Kram // L

Torsdag

Jaha, då var det dags för tvättdag igen. Men det gillar jag ju så det är ingen fara.
Nu sitter jag hemma i soffan och kollar ut på det fina vädret, men jag vet inte vad jag ska göra med det. När det är fint väder så vill man ju bara gå ut, men vad ska man göra när man väl är ute då? När jag bodde på landet så kunde man ju promenera en runda ute i naturen, ta med hundarna, ja, det var ju mer naturligt att röra sig ute. Men om man då bor i stan, vad gör man då? Ska man springa ner på stan så finns där ju bara en massa affärer, haha, och då är man ju inomhus igen?

Men men, lyxproblem antar jag. Imårn ska jag iaf jobba igen så då slipper jag tänka på det. På tal omd et så måste jag sticka till Alecs jobb nån gång idag och hämta bilen. Men det får jag göra ikväll. Tänkte jag skulle sticka ner till gymmet och svettas lite nu iaf, där vet jag iaf vad jag gör.

Det hade varit mysigt att ha en hund. Satt och kollade lite på blocket. Så mysigt det hade varit.. Jag har ju alltid haft hund annars. Tänk att vakna här på morgonen och ha en liten vovve som skuttar upp i sängen och väcker dig mer lite kärlek, då måste man lixom hoppa upp och sticka ut en runda. Sen när man kommer hem, gör lite frukost, kan man ligga och mysa lite i soffan. Sen kan man gå ut och leka lite... Aaaa jag vill ha. Men men... det är ett stort ansvar och jag har inte råd, eller känner mig "redo". Men en dag så ska jag ha en liten vovve.....

Nu ska jag svida om i gymkläder! Ha en bra dag i solen, kram /Lelle

Är hårfärg en identitet, vad är då jag?



Sminkad brunett?




Osminkad blondin?

Gomårn!

Jaha, då var det en underbar dag att vakna upp till. Hur skönt känns det inte när solen lyser in i sovrummet och kittlar dig ansiktet:..mmm.. Det gör att man lixom går upp mycket lättre! Jag har blivit lite dålig på att skriva nu, men det är ju som det är.
Ibland är man inne i ett mode där det är kul att blogga, sen ibland känner man sig lite oinspirerad.
Idag så ska jag iaf börja med att köra bort bilen til Alecs jobb, sen ska jag promenera hem. Köpa mjölk och frulle bullar, sen ska jag hem och äta frukost (kanske på ballkongen, haha, nej det är nog lite tidigt för det=)

Så vi hörs ikväll! Have a wonderful day=)

p.s  igår var jag och Alec och hälsade på Carro och Lillen i nya huset...herregud vad fint där var! det är så kul att dom äntligen kommit i ordning och bor där nu. Och det var så kul att träffa dom<3 Även om jag inte träffat Lillen på att tag så känns det aldrig av, han är alltid lika glad och kärleksfull när vi ses. Precis innan vi åkte så kramade jag om honom, och sa att jag tycker att han är världens finaste unge och att jag tycker så mycket om honom. Då svarade han " jag tycker om dig oxå Lelle, och jag tycker om Alec med. Ni ska komma och hälsa på mååååååånga gånger mer!" Så sött, me love!

Gonattz

Hej och Hå!

Jag säger bara...rätt låt vann=) Jag går omkring och småsjunger på den lite nu här hemma..haha..
Jag och Alec var ju i Malmö i helgen hos hans syrror som hade födelsedags party.
Det var så trevligt så, alltid kul att åka och hälsa på dom;) Sen springer vi ju alltid några rundor på stan
på dagen oxå, det är mysigt tycker jag. Och käkar på favorit stället då, ett litet thai ställe med sjukt goda kyckling spett!
"Välj tre olika  saker för 49 kr" Billigt OCH gott;)
Fyndade lite inne på Gina Tricot förstås.. Tänkte på det, var tråkigt egentligen om den affären kommer till K-stad, för då kommer ju alla springa omkring i GT kläder, och då är man inte lika orginell i klädval längre...

Lite små trött nu efter att kollat på melodifestivalen (som vi spelade in...=) och vilken spänning!
Jag kommer ihåg att vi gjorde såhär förra året oxå när vi var på deras födelsedags fest, sen när vi tog tåget hem dagen efter så fick vi undvika alla löpsedlar i Malmö för att melodifestivalen var inspelad hemma. Kul tradition, eller vad säger nI?

Men men, nu så ska jag hoppa i säng för imårn är det jobb som gäller;)
Puss å krams //Lelle

SE DÄR JA=)

Jaha, då började morgonen med att jag vakande av ett ryck 11:30, gissa om jag var trött. Alec hade redan vaknat och satt och mös i min morgonrock<3
Sen var det kaffe i sängen och några avsnitt lost... Jag älskar att vakna upp sådär långsamt på morgonen!

När baby stuckit till jobbet så sprang jag ut på stan till Stadium, och hittade ett par schysta löp/gym byxor som jag har hållt koll på ett tag. Ett erbjudande på Stadium, vilken tur att jag har Stadium kortet=0)
Jag svängde inom fantasi och blev uppdaterad lite i tjejernas liv, haha, jag hade tydligen missat en hel del på två veckor!

Men men, jag tänkte ta saken i egna händerna och åka och storhandla själv, vanligtvis så brukar Alec göra det, men jag tänkte att det var minsann min tur. Så nu har jag precis landat hemma och packat in saker i frysen och kylen, och känner mig nöjd med min rabatt jakt, tror jag gjorde många bra köp *vuxenpoäng?*

Men men, nu så ska jag köra ut till Näsby och hälsa på tjejligan, så vi hörs ikväll,
puss å krams //Lelle

Hej Och Hå=)

Jaha, då var det dags att vakna upp och göra ngt vettigt av dagen=) Jag och Alec begav oss ner till gymmet på morgon kvisten och väckte kropparna lite med vikter och svett, haha, poet liksom. Sen var det jag som lade mig lite i solariet för att bli lite solbränd.

Jag mötte upp syrran vid 3 på fantasi för att dra till sjukhuset och bli värvad blodgivare. Men det var inte så lätt minsann.
Tydligen så var man tvungen att boka tid för att bli testad, så tisdag 9:45 är det jag som ska få äntligen veta om jag är O+ eller 0-  Olidlig spännande.... Jag gjorde ju ett test på Naturkunskapen, men varken jag eller min lärare kunde urskilja vilket jag var. Men jag återkommer med det... =)

Sen tog vi skrotbilen (som för övrigt alltid startar som en pärla) och körde till ekohallen, skulle inhandla lite saker till cafét. Elin fyndade också lite! Och sista stationen för dagen var Ekströms café där vi lämnade av inhandlade varor. Så nu har jag plats burkar så jag klarar mig! Haha!

När jag kom hem så lagade jag ihop lite middag till Alec för jag trodde inte han hade så det räckte på jobbet...Körde sen till hans jobb för att lämna, men "the man with the plan" hade förstås redan fixat käk till sig själv (borde jag förstått=)
Men han blev glad för omtanke ändå! Sen satt jag och tittade lite på honom när han jobbade, det är faktiskt kul!

Nästa säsong av Americas Next Top Model fyllde resten av kvällen tills baby kom hem..Tyvärr han vi lite nätverksproblem som tar upp kvällen här hemma. Jävla teknik, alltid ska det vara något som strular! Så imårn blir det Glocalnet som får det hett om öronen.....Grrrr....

Oj det här blev långt=) Sov så gott mina vänner, kramar //Lelle

En dag på jobbet

Jaha, då vaknade man 6:32 denna kalla Måndag. Då var det dax att gnugga ögonen och hoppa i arbetskläder.
Det är ju aldrig roligt att gå upp på morgonen alltså, speciellt inte när baby sover så mysigt bredvid mig, och jag bara vill gosa in mig i hans famn, men ack ja ack ja. När jag väl kom fram till bilen (efter att ha halkat fram på isen) så var det duktigt fruset på rutan. Första lagret is gick bra, men resten satt som sten! Jisses, jag trodde att jag skulle bli sen..väl färdig och inne i bilen så hade isen på insidan av rutan smält och det rann för fulla muggar, allt jag hade var en servett så man tager vad man haver.
Efter nästan en krock då bilen kanade fram på sjökronan och struntade i att jag bromsade så bar det av mot D-town.

Jag har ändå kommit in i ett mode på Ekströms nu och hittat mina rutiner som jag tycker om. Ska dock åka till EKO hallen och köpa ett par lådor som jag saknar, men annars är det mesta helt tipp topp, och det kläcks nya ideér varje dag, kul.
Carro kom in idag och köpte lunch, så roligt att få se mer av henne nu när jag är i byn mer. Hon är en trogen gäst<3
Men när det var dags för stängning så var det Elvis på full patte och Lelle dansade med sopkvasten och räknade kassan och torkade rent. Sen var det kära Pappi som bjöd på otroooooligt god...tro det eller ej....KYCKLINGFILÉ! Men vad ska man säga, han är grym på att få till bra kylling, det är ju hans specialité;)



Sen kom Jokke hem ifrån jobbet och vi satt och drack kaffe och snackade om livet=) Mysigt att träffa family lite, men jag var dock trött så det blev 30 minuters tupplur i farsans säng innan jag väcktes av Whiskas som var kelen...myssss..
Men men, nu är jag hemma i min trygga borg med min prins och ska runda av kvällen med halv 8 hos mig=)
Sov så gott, krams Lelle!

Jaha, då var det redan Söndag!

Det är såhär jag vill ha det. Känns duktigt skönt att ha varit ledig tillsammans med grabbarna i helgen, för att sen återvända till jobbet på Måndag. Idag tog jag ett långsamt uppvak, drog mig i sängen ett tag, sen kilade jag upp och käka frulle.
Vi spelade sen lite spel...Yatzy, JAG VANN! det var väl typ första gången i hela mitt liv som jag har vunnit i yatzy..någonsinn!
OCh sen körde vi på med "Den försvunna diamanten", och gissa vem som kammade hem första rundan...Moi=)
Kul faktiskt, jag brukar inte ha tur i spel tycker jag, men denna morgon var verkligen min tur morgon;)
Nu är det snart dags att bege sig till idrottshallen (igen=) för nu är det pappa Alec som ska spela fotboll. Sådan far sådan son<3

Sen ser jag fram emot att byta om till chill kläder, ta en dusch och sen ta det lugnt hela kvällen innan det är dags för sängen.
Så hoppas ni har en skön Söndag vänner, krams //L

Lediga Lördag...=)

Hej Hej=)

Idag har det varit så himla skönt allt...bara att sova var underbart=) Haha, jag slocknade igår typ direkt jag kom hem efter en låååååång arbetsdag.. Och väcktes idag av min glädjespridare vid 9 tiden. Då var det dags att upp och hoppa och det bar av iväg till idrottshallen. Hampes fotbollslag kom ifrån Trelleborg och skulle spela kupp här i Kristianstad, så kul!
Det var så spännande att titta på! Jag minns själv när jag spelade när jag var liten och kommer ihåg hur man hela tiden hoppades gå vidare, bara så att man kunde få spela lite till!
 Och Hampe var ju typ matchens lirare, kul att han är så duktig. Han gjorde ett avgörandemål som tog dom vidare, en riktig rökare! Jag blev så stolt, lixom "I KNOW HIM"..haha, eller ngt. Men dom åkte ut, men det var inte för att dom var dåliga.. För dom var jätte duktiga, men nån måste ju åka ut. Vi stannade iaf kvar tills 16:30. Så det var ju en del timmar i hallen om man säger så, men vi hade kaffe och fika med oss så vi överlevde. Mandel kom också och tittade, så nu är det väl snart dags att värva Hampe i kuppen...haha..fast han siktar kanske högre mot stjärnorna;)





Sen var det...hem, middag, chill=) Jag somnade förstås..haha, men vaknade av att alla tre killarna ( <3 ) satt inne i sovrummet framför datorn och kollade på filmklipp från dagens bravader. Och sen var det ju melodifestivalen efter det.
Men herregud...vill man verkligen höra samma låt om och om och om och om och om...igen.
Nej tack, det hade nästan räckt med att läsa löpet imårn alltså, man hade ju redan hört låtarna förut.
Men bäst ikväll tycker jag ändå Sarah Dawn Finer var (efter Petra då förstås;)

Så nu sitter jag och Alec framför datorerna och varvar ner och lyssnar på 70-tals disco hits... ( ? )
Men vi har ju båda två samma knasiga musiksmak så det går hur bra som helst, huvudsaken är ju att man trivs.
Men nu så börjar kroppen längta efter att få sträcka ut sig i härliga sängen......!

Sov så gott! Kram //L

p.s  En extra kram och tanke till min Caroline som sover med familjen första gången idag i nya huset, är så glad för er skull. Nu slipper du den eviga frågan hela tiden ;0))

träningsvärk inkommande..

ja jag säger då det...
dagen började kl 8 när klockan ringde och det var dax att upp å tvätta, jag gillar att tvätta=) det är favoriten på vardags sysslor...nere på botten hittar vi " byta sängkläder", i hate it. Men det måste ju oxå göra, och det är så attans skönt att lägga sig i en nybäddad säng!

när baby kom hem så var det gymmet som gällde, skönt faktiskt, jag har kommit in i ett gilla-mode nu=)
och på kvällen så var det boxersice med syrran. Det var så jävla kul, men så jobbigt att jag har sån träningsvärk i handleder och fingrar så det blir inte mer skriver ikväll för det smärtar... Jobb imårn som gällder=))

Gonatt sov gott//L

p.s  Tack baby för din fina kommentar...älskar dig så mycket....du är bäst... Du<3Mig för evigt.. !

Ekströms Café

Jag måste ju då lägga in lite bilder ifrån det nya cafét som jag jobbar på och delar efternamn med;)
Det har ju faktiskt blivit riktigt fint, fräscht och en lättarbetad arbetsplats! Hoppas nu att det går så bra för dom så att dom kan ha mig där som anställd;)


Och titta så många blommor dom fick, så snällt av alla;=))


Men det bästa på hela invigningen var ändå servitisen....mmooohahahha! :=))



Gonattz//L

Tvilling..

..
Goda egenskaper
Tvillingen är glad, livlig och nyfiken som person. Du är lättsam att ha att göra med, och är omtyckt av många genom ditt pigga och trevliga sätt.
Tvillingen är rättvis, snäll och ärlig och blundar inte för att säga ifrån om du tycker att någon i din närhet farit illa. Du är självständig och bra på att entusiasmera andra till sådant du gärna vill dela med dig av.
Tvillingen har också en stark familjekänsla, där du är mån om goda traditioner så dina närmaste får trivas tillsammans.
Mindre goda egenskaper
Tvillingen kan utåt sett ibland verka lite känslokall, otrygg och flyktig. Du kommer alltid ständigt med nya idéer och infall, och ibland kan det upplevas som jobbigt.
I diskussioner blir det alltför ofta du som kommer med sista ordet. Du manövrerar lätt ut dina diskussionsobjekt genom ditt sätt att vara, och ibland finns risken att du sårat någon i onödan.
Tvillingen har också tendenser till beslutsångest. Du skjuter gärna upp saker, mitt i din glädje och nyfikenhet på allt det nya som ständigt kommer i din väg.
Så tänker du
Du tänker och funderar mycket, och har ett stort behov av att utbyta detta med andra, eller få uppleva det du funderar över. Därför omger du dig gärna med många människor så du inte riskerar att gå miste om något.
Hos Tvillingen finns ett stort behov av att känna frihet och göra som den vill. Du vet ditt värde och ingen ska få trycka ner dig.
Kärlek och vänskap
Så ser du på kärlek och vänskap
För Tvillingen tenderar många kärleksrelationer bli väldigt korta. En nyckel i detta kan vara din rädsla för vardagen och det tråkiga du tenderar se i detta.
För dig behövs en ständigt gnistrande låga som behöver ny näring i form av din äventyrslusta och nyfikenhet. Detta gör att du ställer höga krav på ett förhållande. Du önskar en partner som förstår dig och som du kan vara jämlik med. Du är definitivt inte en sådan som lätt låter dig fångas i en traditionell roll i hemmet.
Kända Tvillingar
Björn Borg, Gudrun Schyman, Anna Lindh, Clint Eastwood, prinsessan Madeleine, Marilyn Monroe, Paul McCartney

Tvillingarna
Tvillingar gör sällan en sak i taget, de har alltid flera saker på gång.
Ytlighet är tvillingarnas största fel.
Ett annat problem är deras benägenhet att tappa sugen.

Tvillingar har stort behov av att ha omväxling och därför startar de en massa projekt som de bara gör halt färdigt.
Tvillingar är mycket logiska och rationella människor som i allmänhet tänker snabbt.
Tvillingar har oftast inte nån fritid eftersom de hela tiden har saker på gång.
 
Relationer

Tvillingar har ett stort behov av självständighet.
Gemensamma intressen är ett måste men partnern bör också ha egna intressen samt en egen åsikt.
Tvillingarna litar inte alltid på sina känslor. När hjärtats röst blir alldeles för stark kommer deras rationella och logiska tänkande igång och då måste de sätta sej ner och tänka om för att få perspektiv av bilden.
Detta kan leda till problem, särskilt i ungdomen när de fortfarande är osäkra på hur de ska uttrycka sina känslor för andra.
Tvillingarna står inte ut med svartsjuka och äganderättsbehov. Avskyn mot svartsjukan beror på att de inte förstår den.
De är alltid intresserade av alla, inte bara den person de har ett förhållande med.
Intressen för andra kan  djupna och bli sexuellt men detta sker inte varje gång men partnern bör vara uppmärksam på detta.

Fin..

"This is a crazy world, this can be lonely days. It's hard to know who's on your side, most of the time.
Who can you really trust? Who do you really know?
Is there anybody out there, who can make you feel less alone? Sometimes you just can't make it on your own.

If I need a place were I can run, if I need a shoulder to cry on, will you always be my friend?
When i need some shelter from the rain, when I need a healer for my pain, will you be there time and time again?
When I need someone to love me, are you there?

When I have broken dreams, can I lay them all on you?
Will you be the one who understand, can I take your hand...
It there is emptyness, will you then do your best, to fill me up with all your love, that you can show someone..
Can you promise me, I'll never walk alone...

Everybody needs somebody who..never split your heart and soul in two..
If I need a place were I can run, if I need a shoulder to cry on, will you always be my friend?
When i need some shelter from the rain, when I need a healer for my pain, will you be there time and time again?
When I need someone to love me, are you there?"


Skön dag=)

Jaha, då ringde klockan vid 9 imårse, jisses vad jag ville ligga kvar och dra mig, men jag ville ju helst slippa parkerings böter så jag tog mig upp och ut i friska luften=) Körde bort bilen och ställde den på Alecs jobb, passade på och säga ett snabbt hej till honom <3
Sen promenerade jag en sväng, avslutade det på Maxi, och fortsatte sen hem, satte på lite kaffe och käkade frukost. En underbar morgon lixom! Sen satte på jag på stereon och tog en vals med dammsugaren, dammade, diskade och allmänt putsade lite här hemma.
När baby anlände så stack vi ner till gymmet, där tog jag mig an löpbandet igen (gillar det ju inte egntligen...) men jag kom underfund med att styrketräningen funkar mycket bättre om man värmer upp ordentligt först, så jag får väl försöka att göra en vana utav det.

Hursom så märkte jag iaf att det var mycket härligare att vara ledig nu när jag har jobbat ett tag, då njuter man mer på något vis, människor är inte skapta för att vara sysslolösa. Och det stämmer nog att "ju mer man har att göra, desto mer får man gjort"!

Sen bjöd kvällen på dålig matlagning ifrån min sida, lite chill framför tvn, och nu sitter jag här.. Önskar att jag hade en bra bok att krypa ner i sängen till, några tips? Funderar på att låna 3:an till Twilight serien, finns den på bibblan tro? Jaja, det kan jag ju kolla upp imårn. Men men, nu lockar sängen så jag säger Gonatt. Sov så gott! (Längtar efter våren...)

// "ibland måste det vara svårt för att det ska bli lätt..."

oj oj oj...

ja herregud vad längesedan det var som jag bloggade nu! men jag har haft fullt upp. Från att ha gått arbetslös nu lite längre så har jag jobbat 7 dagar i streck... invigningen på morsans nya café krävde ju förberedelser, och det tog ju ett par dagar.
Men allt gick jätte bra och det kom jätte många! Så himla kul, och jag hoppas att det ska gå bra=)
Men mitt i allt detta så glömde jag ju inte bort fantasi, skar dock mig i tummen på Ekströms, men tur var så drog Frida det största lasset på söndagen <3

Men men, nu är det iaf ett par lediga dagar innan jobb igen på fredag!
Skönt att vara igång igen!

Men nu så är det läggdags som gäller efter en låååång dag, bilen ska jag flytta på så jag slipper böter.. Jag kör ju numera en skrotfärdig bil som farsan har köpt för 1000 spänn i väntan på att skrot premien ska höjas.. Haha, så jag kör ju med stil! Det är inga rostfläckar på den...den SKA vara prickig..=))

Gonatt//Lelle

RSS 2.0