Fullt ös=)

Sedär, började dagen igår med att brygga kaffe och bre två mackor, satte mig på bussen ut till Österäng för att hjälpa Melle städa ur lägenheten. Och vi gick på köket.. Jisses vad jag är glad att jag trivs på Vasagatan för det finns inget drygare än att städa en lägenhet på ställen man inte ens visst fanns!
Jag stod nog och skrubbade ugn-gallret i kanske 40 minuter, är det normalt tro? Och tacka gud vettja för svinto! Skåpluckorna och allt annat små fläckigt blir så rent och fint, det tänker man inte på hemma på samma sätt när man kör sin städrutin, "nej nu ska jag nog ta och städa listerna mellan köksluckorna", eller hur..

När jag väl kom hem så var Alec på g i hemmet och jag gick å lade mig en stund i Adams säng innan dom skulle anlända..Sen blev det fredagsmys med chips å dip och idol! Och äntligen åkte Johan Palm ut, ingen i detta hushåll som höll på honom iaf..

Uppe med tuppen (nästan) så rusade jag till Fantasi 05:58 på lördag morgon, började 06:00, tur att jag inte har så långt till jobbet om man säger så=) Öppnade med Johanna, mysigt mysigt, det gick som smort, duktigt mycket med folk faktiskt. Så vi höll öronen varma. Det var en pappa som råkade välta en hel kopp kaffe över sin lille son, så han brände hela benet. Stackars pappan (sonen oxå förstås, men han lär ju inte minnas det=) Någon glömde sitt Visakort och körkort på brickan och gick. Kom tillbaka när vi redan fixat disken, och då hade det visst åkt i soporna. Vi som hade fullt upp erbjöd tjejen ett par vinylvantar och hon dök ner och fick till slut napp, tur för henne säger jag.


Och sen när jag slutade kl 12 så stack jag direkt till Melinda som skulle fixa min utväxt, och det är ju alltid lika rastlöst att sitta i en frisör stol i ett par timmar. Men det var ganska najs efter en hektisk morgon, höll på att somna ett tag då, men Melinda är mysigt sällskap å jag höll mig vaken=) Tjejligan kom och hälsade på på Pink, stackars Melle, cyklat i regnet och fick sina kläder tumlade när hon kom fram. Hatar detta vädret...
Anyway, nu har jag kommit hem och väl hemma så hade familjen fixat med cyklarna hela dagen, så nu har dom pimpat min cykel rejält, men det fick jag inte se förrän maskerings tejpen åkte av, jag väntar med spänning.
Det väntade oxå fläsk pannkaka i ugnen (baby's goda förstås=) Så nu är jag nyduschad och mätt <3
Sitter med en inpackning i håret Ska få en toning oxå och klippning i veckan, vi pallade inte göra klart allt idag så varför inte dela upp det. Så härligt att göra inpackningar i håret, man blir sådär härligt mjuk (speciellt när det är frisör grejor, varför kan inte vanliga dödliga köpa sånt till vettigt pris i butik?)
(alla bilder jag lägger upp kan ju inte vara smickrande....=0)

Nu har killarna satt igång den nya James Bond filmen, tänkte att det gjorde inget om jag missade början, för det finns en chans att jag kanske somnar ändå... =0)

Upp med tuppen och jobba 6-12 imårn igen, längtar till kvällen, söndags mys... Ni kan väl rutinen vid det här laget.
Sov så gott, hoppas ni får en lika mysig lördag kväll som jag // Kram kram Lelle

Julpynt!

Idag var en sån kul dag i skolan, intressanta diskussioner i skolan och så. Jag fick tillbaka mitt arbete om "New York", jag fick VG, jihuuu=)
Så kul att allting börjar gå mot sitt slut nu, skönt när det är dags för nästa kapitel i livet. I wonder what life has in store for me this time...

Jag och syrran tog en liten utflykt till Degeberga i eftermiddags, där mötte vi upp far på morsans fik. Samtidigt så kom mormor in av ren slump, hon är så rolig. Hon säger så roliga saker utan att hon vet om det ibland och är allmänt märklig, men på ett gulligt sätt. You got to be there to see it=)


Far hade tagit med mitt gamla julpynt. Det var det första julpyntet som jag köpte till mig själv när jag flyttade till egen lägenhet, så jag fick för mig att det var jätte mycket pynt (för det var det ju för mig=) men det var nog inte så mycket ändå, för lådan var knappt halvfull. Men men, det är ju bättre än ingenting, det är mest ljus och sånt shit som gör att det känns juligt. Jag menar, jag är ju inte så kreativ julpyntare så att jag köper apelsiner och trycker i nejlikor och knyter röda band, nej nej, men lite x-mas spirit är ju mysigt att ha;)

Husmanskost som gällde ikväll. Jag och baby åt köttbullar, kokt potatis och brunsås med lingon...mmmm
Sen var det SAW 5 som gällde, fy fan vilken ryggrads kittlande film! Verkligen sjukt äkcklig, men ändå bra!

Nu så ska jag hoppa i säng, sov så gott med er.
Imårn beger jag mig till Österäng och ska hjälpa Melle å städa hennes lägenhet, då kommer jag upp med tuppen iaf!

Krams //Lelle














Sovit hela dagen lång...=)

Dagen började kl 7:30, då var det dags att cylla bort till sjukan. Ingen frulle fick jag äta heller för att magen skulle vara helt tom.. Iaf så gick jag in på kirurgen och en snäll sköterska tog hand om mig, hon frågade om jag ville ha lugnande medecin, och jag sa att jag var lite klen ibland, så hon svarade "det blir som en billig fylla". Haha, tänkte jag.
Jag blev genast yr, men det gjorde inte så mycket, det är ju inte varje dag man får se insidan av sina tarmar på en tv skärm..
Men det såg ganska coolt ut. Doktorn konstaterade att jag hade inflammation i tarmarna och att ja skulle fortsätta äta min medecin så skulle jag bli frisk. Skönt säger jag, tycker inte om att vara sjuk (men vevm gör väl det)!
Sen körde dom iväg mig och så fick jag ligga och sova lite för jag var ganska yr av cocktailen jag fått av sköterskan.
Och shit vad jag sov, tidsuppfattningen var kanske inte den bästa, men jag vaknade inte förran vid 11. Och sen fick jag ringa på sköterskan två gånger för mitt minne var inte riktigt som det brukade och jag glömde bort vad jag pratat med doktorn om, vad jag skulle göra, om jag skulle hem.. Men men, tillslut så kom det en skötare ( säger man det om det är en kille? låter ju som om han har hand om djur då?...) iaf och tog bort den där grejen dom satt i armen på mig.


Sen cyllade jag till Fantasi och införskaffade frulle och snacka lite med syrran som fått tillbaka sin röst (grattis=)
och när jag kommit  hem så däckade jag igen mellan 13-15 för då kom Alec hem ifrån jobbet och väckte mig och frågade om min morgonrunda. Jag var fortfarande lite groggy, men kom upp en stund.
Sen var det dags igen vid 16-17 tiden, då crashade jag i sängen och vaknade vid 19 av att det luktade middag, mums!
Så det var inte mycket att skriva om idag inte. Nu är det ju lägg dags och jag måste vara redo för min redovisning imårn, känner mig lite oföreberedd, men får väl ta igen det imårn på de andra lektionerna innan.
Så nu ska jag väcka min man ur sin R.B trans och kasta in handuken, sov så gott, krams //Lelle














"vad har vi att förlora, modet kommer efter hand"

Jag råkar ha fått den låten på skallen, om IQ- ett smart förhållnings sätt till alkohol. Jisses vad det sätter sig!
Jaja, när jag satt till skolan så satte jag lurarna i öronen och satte på lite ABBA, gosh, dom e så bra... (Jag tror jag tjatar om ABBA nu?) jaja, jag lyssnade på chiquitita, den är så himla fin! Jag fick nästan lite tårar i ögonen ( som jag får ibland när en låt lyckas med både bra melodi och bra text) Jag tänker bara på Carro när jag hör den låten...

När jag väl kom till skolan så satte jag mig i datorsalen för att fixa mitt arbete, fortfarande med musik i öronen. Och efter 30 minuter så blev jag trött på att titta på skärmen och vände mig och tittade ut i salen, vem sitter två platser ifrån mig om inte Tania! Jag menar HALLÅ! då hade vi inte ens sett varandra, mycket märkligt..
Jag belv så glad, jag verkligen bara trivs med henne på ett alldeles speciellt sätt, hon är en sån vän som det kan dröja länge mellan gångerna man ses, men samma närhet och kärlek finns kvar. Vi talar mycket samma språk hon och jag, och jag är så tacksam över att hon är min vän. Så vi hade det mysigt nån timme och bara satt och tjattrade.
Jag blev klar och nöjd med mitt arbete och redovisning, skönt!


Och sen bar det av hemåt igen, intog soffläge direkt när jag kom innanför dörren. Alec gjorde mig sälle när han kom hem, och vi hann nog precis slummra en liten sekund innan det ringde på dörren. Det var morsan som kom med en låda Noni juice till mig för att bättra på min hälsa, så fint! Så nu ska jag jävlar i den vara duktig och dricka den varje dag, morgon och kväll minsann...=) Det blev en kopp kaffe och lite tjatter där med, alltid lika trevligt! Jag fick vet att jag ska få ett litet kusinbarn oxå, GRATTIS SARA OCH JOHAN! Så spännande!

Jag undrar hur det går för tjejerna och deras flytt idag, hoppas det gått bra och att dom hunnit med allt dom tänkt, tror jag ska slå Melle en pling nu faktiskt. Innan det är dags att dricka äckligt medel igen...Blä..
Ha det så gott, sov sött å sånt, nu ska jag joina Alec in the livingroom, puss puss //Lelle










Smart      

Inställsam
                                                                                                                               

Galenpanna

TYcker fortfarande att mina brillor är skitcoola, haha, tänk så många olika "lookar" man kan ha, haha, jag gillar ändå smart bäst, det är faktiskt så att man ser mer bildad ut i brillor, jag undrar varför? Det är ju bara ett tecken på att man har en defekt..egentligen?

uppskattar uppskattning=)

så kul när ni skriver kommentarer=0) jag vet ju inte om nån läser den, haha, det brukar jag aldrig tänka på när jag skriver, att det faktiskt är någon som läser...haha.. men det är väl lite egentligen meningen, att man ska använda den som en dagbok typ. Har precis kommit hem ifrån fantasi, fick jobba 6-9.30 för syrran har fortfarande inte fått tillbaka rösten, sen så ska jag til skolan nu kl 10, så det var ju ändå en bra start på dagen!

Iaf så har jag hunnit vara duktig och bytt tandläkare ifrån Degeberga till Kristianstad, bara ettår för sent....=)

Men men, nu måste jag sticka, skulle bara säga hej, så: Hej=)

Krams //Lells

Dags för vinterjackan att åka fram!

Idag började dagen med att datorukunskapen var inställd, så jag fick helt enkelt stanna hemma... (haha, stackars stackars mig tänker ni...INTE! =) men Melle kom då ist hem till mig och vi fixade ihop ett arbete som var helt underbart fint, hoppas att Milton också tycker det.. Kaffe filterna var slut så Melle-räddaren i nöden- införskaffade genast det på väg till vasagatan, för vad är en plugg date utan kaffe! Eden tittade oxå in fullt utrustad med kontrakt, papper och saker som ska göras innan stora tjej flytten imårn. Spännande, tre tjejer som ska bo tillsammans i en lägenhet, dom borde göra en dockusåpa tycker jag.. =0)  Det låter himla mysigt måste jag säga!
Jag har ju näääästan gjort det iaf, för Johanna bodde ju precis över mig när jag precis flyttade hemifrån, haha, fast det kanske inte räknas? Men det blev ju ett antal "våra bästa år" förmiddagar tillsammans....Haha..!

Jag blev lite halvt försenad till Naturkunskapen, och när jag jäktade iväg på cyllen till Österäng så kom jag på att; "när jag kommer hem så ska jag ner i förrådet och plocka fram min vinterjacka".
För shit vad det var kallt, då hade jag ändå en relativt tjock vinterjacka, mössa, halsduk och vantar (tack för dom Alec=)
När jag klev in på naturkunskapen 4 minuter försenad så var det en redovisning i full gång, så jag smög in och satte mig längst ner. Alla har börjat redovisa sina sjukdomsarbeten (jag ska göra mitt på torsdag)
Dom som redovisade då pratade om Parkinson, och tydligen så hade hennes man denna sjukdom så hon blev lite känslosam och fällde lite tårar, hon måste ha varit nervöst. Jag ska ju prata om Hepatit.. och arbetet är inte ens klart än, tänkte göra det i Power Point så det ser lite proffsigt ut, men jag har ju inte riktigt lärt mig det programmet än. Men jag ska ta tag i det nu... så då har jag ju någon nytta av Datorkunskapen;)

Anyway, ni vet när man plockar fram gamla vinterkläder så är det så kul att kolla i fickorna för att se vad man har "glömt" kvar där...Skit skoj, jag hittade ett paket med tamponger...Inga pengar där inte, better luck next year=)

Jaja, nu ska jag göra något vettigt. Det är ju personalmöte på fantasi som gäller kl 19.
Ciao ciao//Lelle

Härliga Söndag!

Dagen började super, och tidigt! Jag gick upp 05:51 och klockade in på jobbet 05:58, snacka om snabba ryck! För en gång skull så var jag inte alls trött när jag gick upp, utan kände mig sådär härligt morgon pigg som jag är ca 3 gånger om året.
OCh så såg jag ju fram emot att jobba ihop med Elin, för vi skulle öppna tillsammans...Så kul det blev=0)
När jag kom fram så visade sig att Elins röst was M.I.A (missing in action) hon hade alltså tappat rösten.
Så morgon passet bestod av 3 timmars tystnad arbetskamrater/syskon emellan fram tills Mie kom och iaf förde konversation med mig. Men lite teckenspråk och sånt gick ju bra. En leverans utanför Sirius hotell hade blivit stulen, så hotellgästerna var på väg tt bli utan frukost, men Elin som ändå inte hade något att säga till om kilade illa kvickt dit med nya frukost tillbehör.
Så, när klockan var 11:15 tittade världens vackraste nuna in på Fantasi och drack en kopp kaffe medan han väntade på att jag skulle sluta, trevligt säger jag;)
Sen fika vi lite och gick sen hem och spelade lite Fia med knuff=)
Vi tänkte först att vi skulle sticka iväg och hitta på något innan fotbollen kl 16:30, men vi bara bestämde oss för att ta en "fan-det-är-kallt-ute-och-mysa-i-soffan-med-dig-verkar-mycket-mysigare-än-något-annat" efter middag!

Vi började titta på en film som heter Mongol, vi har dock de sista 10 minuterna kvar för vi hann inte se hela. Det bar iväg till fotbollen där Alec's lag v.s Svåger's lag spelade. Jag stod och tittade tillsammans med Elin som var lika snackesjuk som imårse..HA.. Alec's lag vann 5-1. Förra gången dom spelade blev det 5-1 till svåger's lag, så vi väntar med spänning på den 3:e matchen..

Så nu är klockan 17:30 och snart drar traditionella mys söndag igång med samma pizza som alltid (från Costellos förstås=) och hela tv-tablån som alltid är roande just på Söndagar, i would not want it any other way, jag gillar faktiskt rutiner, sen får nån kalla mig tråkig för det. Jag har ju 6 dagar till i veckan då jag kan vara spontan for god's sake!

Jaja, nu är det dax för de sista 10 minuterna på kanon filmen, spännande, ha det så mysigt, det ska jag.
Ciao ciao //Lelle

Shit, är det redan Torsdag?

Okej, denna veckan har gått så ptroligt fort! jag menar, det är fredag imårn, sen är det helg!
Det enda jag tjatar om i bloggen denna veckan är det där jälva provet, jag kommer inte fixa det, så. Nu har jag det på pränt, jag kan verkligen inte lära mig det, visst jag ska göra mitt bästa som vanligt, men jag har inte tillräckligt mycket fakta i skallen och så är det med det.
Här är väldens fulaste skola
och jag fuskade idag och tog bussen..



När jag kom hem så visste jag inte i vilken ände jag skulle börja, så jag började slipa lite på mitt arbete. Ska bli skönt att jobba imårn, jobbar med syrran 15-19, inte så länge, men jag lovar att det känns skönt när man ser lite arbetstid på stämpel kortet. Det är ju inte så att man lever i lyx och flärd som student.... Men det kan det kanske bli ändring på om jag skulle få tag på ett schyst jobb. Tänk egentligen så viktigt det är. Att man har ett jobb och tjänar pengar för att göra allt man drömmer om. Visst, alla säger så fint att man hade kunnat bo ute i en hydda bara man hade kärlek, och visst, jag hade väl kunnat bo där med Alec ett tag, men vi hade ju blivit duktigt uttråkade till sist! Alla har ju sina drömmar som man vill förverkliga, och tyvärr så innefattar dom oftast pengar.. Om man inte typ lämnar hus och hem och drar iväg och luffar förstås, men face it, vad ska man då komma hem till?
 Nej, när klockan slår 12 på nyårs afton så har jag bestämt att det nya året ska bli ett super bra år, oavsett vad som händer så ska jag följa min vilja och lyssna på min intuition, det brukar alltid gå vägen då..oftast;)

Nu börjar jag bli hungrig....
Mackorna häromkvällen blev skitgoda, rekomenderar stark!
Bara köttfärs sås, tomatskivor, cheddar ost och oregano...mmmmmm! Funderar på att värma min middag nu omedelbums;)

Ha det så bra, och gå in på www.muukarro.blogspot.com och hjälp mig se till att hon blir lite duktigare på att skriva....;)

Puss puss //Lelle

Längtar efter ett nytt kapitel!

Så, nu sitter jag här i soffan och försöker plugga inför provet på  Fredag. Och det är så jävla svårt, inte för att jag inte förstår, men det är inte alls intressant så det funkar inte som det brukar. Jag drar mig för att plocka upp böckerna, det är typ lika roligt som att läsa ekonomi sidan i kristianstad bladet (om det nu ens finns en sån, jag vet inte ens, sååå tråkig är den)

Satt precis och kollade på en reklam. Lindex julreklam med lite porriga underkläder. Det får mig att fundera, varför gör dom alltid reklam om sexiga underkläder till jul? Är det meningen att man ska slå till på stort och ha dyrt luxuöst sex då med champagne och jordgubbar och dyra underkläder ifrån Lindex (eller nån av alla de andra som gör reklam)
Nyår då, midsommar, klassas inte de som "sex högtider" eller? Kanske är det bara jag som förknippar dessa sexiga underkläder med sex? Men klart att man undrar. Det kanske är så när man blir vuxen och allt blir lite slentriant, då ska männen köpa underkläder till sina fruar för att dom ska känna sig sexiga så blir det mys på julafton.
Skulle varit kul och prata med dom som har uppfunnit detta konceptet, varför just jul?
På mors dag så får mamma en kokbok, far får en rak hyvel, på julafton får barnen leksaker och föräldrarna har sex, vem bestämde det?

Jaja, det verkar som om min hjärna vill snöa in på allt annat än just Naturkunskap! Men nu så kommer baby inom dörren om 4 minuter typ, det ska bli mysig. Älskar när han susar in genom dörren på kvälls skiftet och säger "heeeeeej"
det gör mig glad=)

Sov så gott vänner, hoppas inte lägenheten blåser iväg, jävla storm!
Kram //Lelle


Tjoflöjt vilken dag=)

Så dagen började bra=) Fick en massa saker uträttade som jag dragit på ett tag, så sånt känns ju alltid skönt att få ur världen. Och på något sätt så dök det upp ett spännande jobb tillfälle för min del. Jag tänker ju inte säga VAR så att nån läsare här får samma ide´ ;) Men jag var iaf på en slags anställnings intervju, och det var jätte spännande... Om jag får det så kommer jag jobba på en position som jag aldrig gjort innan, lära mig något nytt, och framför allt på "utbildningen" på papper för resten av livet så att jag alltid kan ta det med mig. Dom skulle ringa efter den 1 December, jag var ju inte den enda dom pratade med, men vi håller tummarna för Lelle....

Och så passade jag på och ringa morsan eftersom jag var i krokarna. Då visade sig att hon slagit i skiten när hon jobbade och inte kunde typ röra sig!! Oj oj oj... Men hon kom körande och plockade upp mig efter att ha varit och levererat landgångar på beställning från caféet (dock kom ju lite mat till spillo som flög i luften när hon halkade på en lerfläck och for i marken, stackars Mutti..=( )
Men vi mötte upp Katta och Trazan sen och satt och åt lite och snackade lite skit. Jag fick hjälpa morsan ut ur bilen, sa det till henne "detta är väl en försmak på hur det kommer se ut när du är gammal och skruttig och får hålla mig i armen för att ta dig fram"



Sen bar det iväg till sjukhuset med haltande morsan. In på akuten och vänta....vidare och vänta....till doktorn och vänta....upp till röntgen och vänta.....ner från röntgen och vänta.... Satt i väntrummet och sakta med säkert började man känna igen alla andra där som oxå satt och väntade, så vi skaffade lite kompisar där och småpratade med=) Kul, främlingar man aldrig kommer att stöta på igen lirre.



Sen kom domen, från att ha väntat sen kl 17 till 21:30. En spricka i bäckenet och så var det med det. Morsan fick en gottepåse med piller och ett recept och sen bar det av hemåt.
Hoppas hon blir frisk nu, den människan är ju igång hela tiden så det kanske behövs något drastiskt för att ta en paus... =)
Men nu är jag iaf hemma, och jag har precis lagat ihop lite köttfärs sås som jag skulle gjort innan idag egentligen, den ser ruskigt god ut.   Tänkte lägga lite på en macka och en ost skiva över och in i ugnen, vólia så har vi gratinerade köttfärsmackor, mums! Men jag väntar tills baby kommer det, det är ju bara 30 minuter kvar, då ska han få en mysig kram bara för att jag tycker så mycket om honom...

Sov så gott, imårn är det kaffe på McDonalds kl 08:00 med Melle som gäller, sen redovisning..
Krams //Lelle

ABBA....

Nu är måndag kväll här och helgen är över=) Hann med en hel del ändå!
Badhus, helgmys och jobb och kalas! Det är så mysigt när barn fyller år, jag minns hur jag själv kände.. Mys..=)

Fyller man år är det McDonalds som gäller, där ska man ju inte äta var och varannan dag, även om det är extra slappt och gott och slippa laga mat och få en flottig burgare ist..haha..

Sitter just nu och lyssnar på ABBA och dom är alltså riktigt bra, tänk att vara med i ett band som håller så länge, som alltid är lika bra, finns lixom inte en enda låt som inte blev en hit. Har varit och hämtat ut Mamma Mia biljetterna idag, ska bli så kul, me looking forward alot..!
 Träffade min egen Mamma Mia idag, så mysigt, drack lite kaffe och traggade en hel massa, mysigt att bli lite uppdaterad och själv få uppdatera och drömma om framtid! Och hon ringde precis och tipsade om något väldigt intressant, vi får väl se.. Jag har iaf precis kommit hem ifrån Melle och vi är klara med vårt SH arbete ( hehe ) Så nu är det att bocka av en sak till på listan och arbeta mig mot slutet, ska bli så skönt. Fick VG på datorprovet som jag inte var säker på om jag ens hade förstått, tydligen så hade jag iaf det. Bra säger jag!

Så nu är det middag och Nk.B som gäller för ikväll, och kl 23 när baby gör sin stora entré i hemmet så stänger jag plugg hjärnan för dagen alltså. Men en dusch nu hade varit ganska najs.. So that's what I'm gonna do!

"It was something in the air that night, the stars were bright, Fernandooooo..." Den låten är bra va, eller hur Elin....;)

Kram Kram //Lelle


Grimaserna Golstrand.... =0) Sötisar!

Märklig natt..?

Igår kväll när jag och baby hade lagt oss så låg jag och inväntade John Blund, men han kom aldrig...
Jag hade typ ont i kroppen och fann ingen ro att ligga still och jag höll på att bli tokig av att ligga där och titta i taket.
Kring 04:15 så vaknade baby och sa "Amen hjärtat är du vaken!" sen låg vi och pladdrade lite. Så himla skönt med sällskap efter ett par timmars absolut tystnad=) Sen skuttade jag upp och slängde in en fryspizza i ugnen och så kollade vi på en film och käka pizza..haha.. mitt i natten, eller ja, på morgon kvisten iaf=)
Sen skulle Alec till jobbet kvart i 6 så då låg jag en stund till och somnade lite mellan halv 7 och sen ringde klockan halv 8, dax för skola... Jisses alltå, men jag kände mig ändå inte så jätte trött då så det gick bra.

Efter lektion på Komvux bar det iväg till Österäng och Naturkunskap.. Jag börjar oroa mig som fan för att jag ska hinna med allt i tid nu, men men.. Jag håller tummarna för mig själv.
Sen stack jag till Netto och handlade, sen till Melle och pluggade lite. Satt mig på bussen hem och var hemma vid 4, var tvungen att cykla till Maxi och handla snus, attans trodde det skulle räcka till imårn när det är "handledag"=) Jaja, när jag kom hem tänkte jag "FAN". Glömde min Netto kasse med maten hemma hos Melle... Jaja, far kom kl 5 och lämna pengar till mig för min medecin (Tack Pappi, du är bäst<3 ) så han körde mig ut så jag kunde hämta maten.

Väl hemma igen så hade baby äntligen kommit hem, han fick jobba övertid stackarn..!
Då vankades det kök och Alec lärde mig hur man lagar en riktigt god stroganoff...See 4 yourself...


Sen somnade vi som stockar tillsammans på soffan halv 8 för att vakna igen vid 11. Haha, men skönt var det, inte konstigt att vi var trötta!

Nu smider vi iaf lite planer för utlandsresa med Alecs syskon..Spännande! Gå in här så får du en ledtråd om vad vi hade tänkt;)

http://www.ticket.se/boka/kryssningar.html

Sov så gott alla ni som läser!
Puss å Kram //Lelle

Rubriker är överskattat, vi säger bara..Onsdag=)

Okej, dagen började med att jag var på sjukhuset. Alec tog förstås ledigt och följde med mig då han är så innerligt omtänksam och vet hur vilse jag är på stoooora CSK...=0)
Tydligen var det en inflammation i tarmarna, typ, men dom var inte säkra så jag ska dit igen om 2 veckor. Tills dess skulle jag käka en förebyggande medicin som typ kostade över 1000-lappen!! Herre jisses, inte planerar man in i budgeten att man ska bli sjuk, men men, jag får väl svälja stoltheten och ringa och fråga kära pappi om hjälp. Jag ska ju helst inte dö på kuppen;)
Doktorn sa att det är ganska vanligt att tobak på något vis skyddar tarmarna och om man slutar röka så blir det större inflammations risk, så där fick man för att man slutade röka! Nej, det berodde egentligen inte på det, för då skulle det skett redan typ en månad efter att man slutat, och jag slutade ju för minst 7 månader sen.
Så alla rökare som söker efter en ursäkt att slippa sluta röka, here you go...

Sen så har dagen varit stillsam, försökte ta en powernap när jag kom hem, men några byggarbetare i källaren såg till att det inte skedde. Inte kan man väl sova när dom hamrar och har sig...grrr... Så det blev lite plugg ist, har redan börjar på instuderingsfrågorna till Nk provet nästa vecka, framförhållning jämfört med innan. Jag har bara en massa andra saker som hänger över mig. "Konsten att skapa ett företag" Jag ska skapa ett fiktivt företag med 4 dotterbolag, produktion, bästa transport och försäljning osv.. På två veckor!! Jag funderar på att spexa till det lite och skapa en kartell. Det hade ju kanske varit lite festligt, då kunde jag ju använt gangsterfilmer som referenser. Hur coolt hade inte det varit...
"Källförteckning
-Scarface
-Blow
-Gudfader"

Nej, men allvar har någon ett förslag så skriv det på mina kommentarer illa kvickt! För imårn bitti så ska jag meddela för mina lärare hur det går med mitt arbete, som jag inte ens har börjat med!

Kvällen gick sen åt gymmet med baby, sen lagade vi god mat, hade organiserad jakt på spyflugan i köket ( och ja...vi tog den;) sen slappade vi på soffan och kollade på dumburken och tragga trams. Tänk vilken lyx att leva livet ihop med någon du aldrig tröttnar på, få förunnat säger jag, bra för mig dock=)

Nu ska jag hoppa i säng och i mitt huvud planera morgondagen som så många andra säkert gör när dom lägger huvudet på kudden=) Gonatt, sov så gott, krams //Lelle

Gomorron gomorron!

Dagen började med att Melle ringde och väckte mig strax innan 9 =) (egentligen började den nog när Alec gick till jobbet 5.45, men det minns jag bara vagt;) Jag skuttade upp ut sängen och mötte Melle och så stack vi till Domus och fantasi och införskaffade mysfrulle! Kaffe och lite pladder framför tv:n gick åt innan vi började studera. Men vi fick en del gjort och var faktiskt riktigt duktiga. Det kommer säkert att gå bra, om inte så får vi ändå lära oss ngt nytt om FN ...så kul!!
 När Melle sen avvek så kopplade jag ihop datorn med stereon och satte mig i puffen i vardagsrummet och surfade rundor på YouTube och lyssnade på musik, det är så himla mysigt ibland tycker jag, och mysa för sig själv och sjunga med lite och bara låta en låt leda dig till den andra.  Det satt jag också och tänkte på. Vad är det som gör att vissa föds med en viss talang och vissa inte? Jag tittade på ett klipp med Frida Öhrn på så ska det låta där hon sjöng "release me", och hon spelade munspel, så jävla duktig och allt var så fint! Linda Bengtzing var också med i det programmet, och även om hon VILL så är hon inte alls lika duktig, varför inte? Ligger det i generna, och isåfall, vad styr det? Vissa saker kan man ju inte träna sig till. Typ som bollsinne, det går inte helt och hållet och träna sig till.. Språkkunskap, mattesnillet! Vad är det som gör det, har jag vissa gener i mig där det står skriver att mitt barn kommer att bli bra på att virka, eller? Jaja, jag får väl fråga min naturkunskaps lärare...=)

När Alec kom hem från jobbet så gick vi en sväng på stan, inhandlade ytterligare en present... Men det mest märkliga hände när vi gick hem. Vid övergångsstället (eller vad det nu är) mellan Stadium och McDonalds. Det kom en buss, men den stannade, så vi började gå, hux plötsligt ser jag i ögonvrån hur han gasar till och jag och Alec får nätt och jämt kasta och ur vägen för att inte förgås av den stora stygga bussen! I mean what the fuck, stannar han och visar att vi kan gå så får han väl hålla sig till det! Iaf, så följde vi bussen, kollade vart den parkerade och sprang in på förbjudet område. Vi hittade en uppeggad buss chaufför. Alec sa med bestämd ton " Är du medveten om att du höll på att köra över henne" !
Bussnissen började genast försvara sig med att det är visst då inget övergångställe där, spela kvitta hursom, står du där oavsett om han står still eller inte så kommer han att köra över sig. Det känns ju tryggt att vet att busschaffisarna i stan resonerar så!! *not* Alec ville veta vad han hette..."Kadir svarar han :- skriv ni upp det"" säger han med hånfull röst.
Alec skällde lite till och gav han vad han förtjänade...Man borde ringa skånetrafiken och se om dom har en mordsbenägen chaffis vid namn Kadir och upplysa dom han snart kommer att skrida till verket!

Jaja, nu är middagen intagen och jag sitter och gnatar mitt sista Naturkunskap prov. Får jag VG på detta oxå så får jag VG i kursen, jag känner pressen... Ska trolla fram ett par arbete oxå, men som jag brukar intala mig själv "jag löser det alltid på ngt sätt"

Jaja, nu ska jag nog gå och chilla lite..Är trött på ljudvågor och infraljud...och gamma...blabla

Ha de kalas, Kram kram //Lelle

I am a woman in love..

Life is a moment in space
When the dream is gone
Its a lonelier place
I kiss the morning goodbye
But down inside you know
We never know why
The road is narrow and long
When eyes meet eyes
And the feeling is strong
I turn away from the wall
I stumble and fall
But I give you it all...

I am a woman in love
And I do anything
To get you into my world
And hold you within
Its a right I defend
Over and over again
What do I do?

With you eternally mine
In love there is
No measure of time
We planned it all at the start
That you and i
Would live in each others hearts
We may be oceans away
You feel my love
I hear what you say
No truth is ever a lie
I stumble and fall
But I give you it all

I am a woman in love
And I do anything
To get you into my world
And hold you within
Its a right I defend
Over and over again
What do I do?

I am a woman in love
And Im talking to you
Do you know how it feels?
What a woman can do
Its a right
That I defend over and over again......

Och så var det söndag kväll..=)

Lördagen var hur bra som helst, jag jobbade med Mie och syrran alltid lika trevligt!
Duktiga som jag och syster yster är så stängde vi på typ en kvart så jag var hemma redan halv 6, där väntade baby i köket med middag på G. Just då insåg jag att jag hade glömt att ta med tandpetare som vi skulle ha till inflyttningspresenten. Så jag fick sticka till maxi, pust, men det man inte har i huvudet får man väl ha i benen. När jag kom ner till min cykel så upptäckte jag att min hjärtevän hade skffat en splirrandes ny sadel till mig och monterat på ;-Tack baby, i love it! Så då blev det genast lite roligre att dra till Maxi.
Well well, sen gjorde vi oss i ordning och körde några parti Buzz, vi vann vars en gång.. Upplösningen spar vi till nästa förförfest;) Marie har nu flyttat till en ny mysig lägenhet som vi skulle hjälpa till och festa in!
Och där var jätte fint! Alltid kul att träffa nutt folk, och här var en hel del. Ser dock fram emot kareoke nästa gång, då jag har hört att Marie ska vara duktig på det;)
Sen bar det av till Grand där vi dansade som aldrig förr! Haha, till och med jag och baby fick för oss att shaka loss, och vi är nog de mest otippade att dra valser, haha, men kvällen slutade bra och jag och Alec köpte lite snask på BK och vandrade hem och somnade gott!

Sen var det ju fars dag idag. Så vi drog hela gänget till hantverksmässan där morsan stod och sålde kakor.
Det blev fika och julmust och lite quallity ti
me...
 Sötast i världen!

När vi väl hade gått rundor på mässan ett tag så frågade jag far. "Har du inte sett att jag har skaffat glasögon!"
Han svarar;"Ja, jag tyckte väl att det var något som inte var som det skulle" Men han tyckte att dom var fina, och om han inte ens såg det så måste dom ju passa mig=)
Jokke blev oxå intresserad;
Elin var mest sugen på att fika..=)

Nej, nu ligger baby i sängen och kollar på "the unit" så jag får skynda mig innan jag missar allt!
Sov så gott, puss å krams

Glömde säga att...

..... Alice och Kevin är ju solklart bäst i idol! Även om det är många av dom som är duktiga så är det bara dessa två som ger mig gåshud, och vinner inte nån av dom så är det ju katastrof...=0)

Fredag är världens bästa dag!

Idag har varit en superhärlig dag=) Jag vaknade yrvaken kl 7:50 på väg i full fart mot en lektion som jag egentligen inte var tvungen att gå på, men men, plus poäng är ju alltid bra. Vi hade iaf ett litet betygs samtal min samhälle lärare och jag, och han hade väldigt bra saker att säga, tycker jag=) Han sa att jag var helt klart godkänd och han ville sätta högre betyg på mig om jag fixar arbetet och provet som är kvar, men oavsett så är jag godkänd, jippi! Känns alltid bra att känna sig lite säker.
Sen cyllade jag fort som fasen till sjukan och tog lite blodprover för att se vad som kan vara fel på min lilla mage, väntar med spänning...hm.. Och 20 minuter försenad rastade jag biken till österäng för att närvara på naturkunskapen som är fredagens sista lektion.
 Väl avklarat så kom jag hem till min baby som redan höll helg, och då var det tvätt och sen gymmet som gällde. Då känner man sig riktigt duktig må jag säga. Sen drog vi en runda på stan för att födelsedags handla till Adam, i hope he like's it...;)
 Sen bar det av till Maxi där det inhandlades god mat och lite gottis till fredagsmys!
Så det blev fläskfile (Alec är expert på att få köttet PERFEKT) känner mig lite bortskämd!
Och nu är klockan 02:00 och vi har hunnit med idol och en annan film, och nu så kollade vi precis på Mamma Mia, så jävla bra, mysigt att sitta i soffan och sjunga ikapp till härlig musik!
Och ännu bättre.....Alec fick väldens bästa idé!! Så nu är det vi som har biljetter till Musikalen Mamma Mia i malmö den 5 December, jippi! det ska bli så kul, du är bäst baby *mmuuuuaaahh*
Nu ska Lelle somna gott för imårn är det 12-18 med syrran på Fantasi som gäller, sen snabbt hem och svida om för inflyttningsfest. Ska ta lite bilder då, för jag har visst inte lagt ut några på ett tag upptäckte jag=)
Tack för alla kommentarer, är så mysigt (och spännande) att veta att det är nån som läser mitt dravel.

Sov so gott, i will sleep like a princess, //Lelle

And I'm back=)

Det finns inget som lite sömn och kärlek inte kan reparera=) Mysiga komentarer, jag blev så glad...<3
Dagen började yrvaken, jag har alltid svårt för de lektoner som börjar 8 på morgonen! Haha, men Melle ringde och väckte mig så jag kom upp. Sen så hade vi en jätte roligt morgon, lämnade in våra arbete och hade trevliga diskussioner på Hi.B och Geo.B
Sen när jag kom hem idag så möttes jag av en super söt baby som höll på å göra sig klar å gå till jobbet, han är så duktig.. Men vi hann med lite Ellen och soffmys innan det var dax. Då kom han med ideén att lägga sig med täcke och kudde på soffan och kolla på en bra film, och det var precis vad jag gjorde! I slept like a little girl, och det var så skönt! Drömde en massa roliga drömmar, b la att jag och Johanna m respektive och Monika åkte en kryssnings färja och hade jätte roligt, men jag gick vilde för det var så många våningar. Det kanske är pga kommande planer.....=)
Sen har jag bara tagit det lugnt hela dagen, och verkligen kännt att det är helt ok! Det är då det är som skönast, när man slipper känslan av att men egentligen borde göra ngt annat.
Men när baby kommer hem så ska vi ner till gymmet så jag får röra lite på skånkarna innan sängdax,plus att vi har en massa roliga serier att komma på, me love!

Nej, nu ska jag se klart på resten av filmen som ja inte såg, tack alla ni för att ni finns, i would not be the same without you..
Kärlek//Lelle

Nya tag!

Jag har bara börjat bli så trött på att plugga, och ibland önskar jag bara att jag hade ett vanligt jobb! Jag är lixom ganska mycket ledig, men ändå inte, och hela tiden är det något som hänger över som ska göras. Man är aldrig fri i skallen på något sätt. Men visst, de andra två terminerna har klart varit jobbigare. Men idag när jag kom in på fantasi och skulle köpa frulle så kände jag bara, åh, jag vill jobba! Svårt att förklara, men jag tycker om å träffa alla människor som kommer in där varje dag, känna sig nyttjad av samhället, som att man har en plats lixom. Ist för att gå här hemma och inte veta i vilken ände jag ska börja... När Alec stuckit till jobbet idag så var jag så himla trött egentligen, hade suttit uppe och kollat på valvakan. Men jag ville inte sova bort dagsljuset eller så, så efter lite pepp på mig själv så tog jag mig ner till solariet runt hörnet, där jag höll på och på klaustrofobi och klarade bara av 12 minuter (förstår inte hur jag pallade 25 min back in the days!!)
Sen gick jag till gymmet och lyfte vikter och sprang 2 km på löpbandet, det kändes bra. Jag vet ju p.g.a. Naturkunskapen att rent biologiskt så frigörs det ju dopaminer när man aktiverar sig så, så tekniskt sätt borde jag ju bli på bättre humör!
In i duschen när jag kom hem och satt igång med det sista av mitt New York arbete som ska lämnas in imårn. Jag gick igång lite på mitt sjukdomsarbete för att jag skulle känna mig duktig, men jag blev mest trött...=)
När jag skulle ta en paus så slumrade jag till precis när bonde söker fru kom på tv....jag som skulle spela in det, j*vla skit också... Men men, det är ju trots allt bara ett tv program, inget som skulle få stjäla det lilla bra humöret som jag hade. Hoppas Alec inte bli ledsen dock.

Jag tänkte att imårn ska bli en PEP dag till mig själv, så jag ska ju upp tidigt i skolan, sen så ska jag gå en lång runda ute tänkte jag för att få lite frisk luft. Samtidigt då komma back on track med lite framtids drömmeri, planer och nya mål som brukar få mig på bra humör.  Man måste ju alltid känna att man har ett syfte här i livet, en mening, att man har en plats och att den är viktig, det tror jag att alla måste. Speciellt nu när skolan kommer att ta slut, jag vet inte vad jag vill bli, vad ska jag jobba med, vad ska jag sträva efter.. Det är frågor som jag måste besvara för att få ro i själen, jag har aldrig varit så mycket för lösdriveri.

Så, nya tag imårn, hoppas det kommer något/någon på min väg som ger mig ny energi!
Sov så gott allihopa, kramar //Lelle

Kärlek

Så länge jag kan minnas, sen jag var liten så har jag funderat ganska mycket, om ganska mycket. Jag har filosoferat mycket om kärlek, alla olika sorters kärlek, för det finns faktiskt många olika varianter av denna härliga känsla.
När jag var liten så hade jag lätt för att känna med andra människor, ni vet, om någon annan är ledsen så känner man dennes smärta och vill bara ta bort det, och det är så lätt att hjälpa till.
 Kärleken till dina vänner är för mig att se dom. Man kan känna en vän så pass bra att man vet när hon har ont, man vet vad som känns fel hos henne, och vad som känns rätt. Då är det du i egenskap som hennes vän som kan hjälpa henne bäst, för du vet vad som gör henne vilsen. Om en vän till mig känner sig otillräcklig, att hon inte duger, så är det så lätt för mig att bara berätta för henne hur värdefull hon är, att du uppskattar att hon är din vän. Det kan betyda så ofantligt mycket!
Det är som att säga, jag ser dig, du är viktig, du betyder något. Vi borde säga det till varandra oftare, för alla behöver få bekräftelse på att dom duger, och spelar roll. Även om man ä trygg, stabil och känner sig själv och vet att man duger, så betyder det så mycket att höra de orden ifrån någon annan. Så lätt för dig att säga, så mycket kan det betyda för någon annan.
Jag har fått höra att det är en egenskap som är fin hos mig, det är jag stolt över.

Sen är det ju förstås den stora kärlek som jag ännu inte fått erfara, Kärleken till dina barn. Jag har fått höra att det är den största och mest ovillkorliga kärlek du kan uppleva. Jag har ju fått känna på kärlek till barn som står mig nära, det gör att jag kan få en viss förståelse för denna kärlek, och jag kan tänka mig lite hur det känns att älska något som är större än dig själv, något som kommer ifrån dig och har växt p.g.a. din kärlek. Det måste vara stort...
 
Sen finns det ju den kärleken som alla drömmer om, DEN stora kärleken. När marken under dig sätts i gungning och luften far ur dig bara du ser hans ansikte. De rosa molnen dom pratar om i sagorna som verkligen finns. Om allt i hela världen går emot dig och du känner dig värre än värst, så kommer han med sitt leende och säger till dig "hej baby, vad fin du är idag", och helt plötsligt så är allt som bortblåst, och du kan inte ens komma ihåg vad det var som gjorde dig nedstämd, det enda du tänker på är att få krypa in i famnen på honom. Att vakna på morgonen och helt plötsligt uppskatta saker som när vårsolen kikar in genom fönstret och kittlar dig på kinden. Att se framtiden som ett äventyr, för allt är spännande bara ni gör det tillsammans. Till och med att vara uttråkade tillsammans kan vara flippat kul, för ni är tillsammans. Jag vet att vad som än händer, så finns han alltid där vid min sida, och jag vill ha honom där, jag vill ha honom där för alltid för han är den mest underbara människa jag någonsin stött på. Och han är min... Den kärleken känner jag för Alec..

//Älska mer, det r det som gör livet rosa, L


I can see clearly now...=0)

Hej Hej!

Nu var det slt på lovet och allvaret börjar igen... Denna helgen har varit jätte mysig! I fredas så gick jag och killarna och hälsade på Alec på jobbet, och sen åkte vi med honom hem och höll helg. På kvällen åkte vi hem till Alecs syrra och hade lite mys pys med gottis och småtragg. Extra spännande var det att Natalie tappade sin tand, haha, tänk att man skulle få vara med om det. Jag kommer ihåg när jag var liten och skulle tappa tänder, jag tyckte att det var värsta stora saken. Blev duktigt förvånad en dag när jag 10 år gammal hittade en liten burk i ett skåp med massor med tänder, ni kan tänka er att min kära mamma "had some explaining to do"=)
Hur som, i Lördags så hade vi morgon mys hemma innan det bar av till Trelleborg där Hampe skulle spela fotbolls kupp. Jag hade glömt hur spännande det var! I sista matchen så passade han fram till ett mål, sen gjorde han ett mål själv i sista 10 sekunderna, jag och Alec hoppade och tjöt, och jag kände mig på ngt vis stolt!  När segern väl var firad så körde jag och Alec vidare till malmö där vi skulle på party hos Suz å Ola. Träffade nårga ansikte man kände igen och några nya, kul med en lugn fest där alla springer omkring och snackar med alla. Vi blev lagom glada i hågen, och trots att Ola och Alec hade planer på att sitta uppe hela natten så tog vi oss hem till Suz kring 2-3 tiden och crashade. 


Men sen när vi vaknade på morgonen så kom Cicci, Suz och Ola med super frukost! Mmmmm, det finns inget godare än att vakna upp till en brakfrulle efter lite party dagen innan, dom hade varit på ett bageri och köpt bullar som var lika stora som ett helt bröd...typ=)

Sen var det tillbaka till K-town som gällde, Alec skulle spela korpen fotboll som vi nästan var på väg att komma för sent till, himla spännande matcher faktiskt. Det vankades till och med lite blod i match nr.2, men men så går det väl när grabbar ska spela boll, dom tar allt på "blodigt allvar"=0)

I alla fall, det blir ett himla massa tragg på mig nu i och med att jag inte har skivit på ett tag så det får ni stå ut med, plus att jag tycker det är lite roligare med lite bilder oxå, en bild säger ju mer än tusen ord, säger dom, (vilka dom egentligen?)
 Skolan började idag, och jag och Alec hade traditionell Måndagsmys då vi båda har sovmorgon denna veckan. Sen cyklade jag til Österäng där vi hade labb på Naturkunskapen, vi spexade och trixade med linser ljus och sånt, brännpunker och sånt shit=) Alltid lika spännande på dessa lektioner! Sen när jag väl var hemma så kom Melle hit och jag hjälpte henne med hennes psykologiprov, jag har redan läst det. Det är så himla kul, tänk vad kul att bli barnpsykolog, det finns så mycket att lära sig som gär dig till en bättre medmänniska. Kanske en ny framtidsplan...?
Jag var ju och hämtade ut mina nya brillor idag (därav "I can see clearly now", + att jag har fastnat på den låten "when the rain is gone"...) Så...
Här är smarta Lelle, med "nörd" brillor=)
Här är Lelle i de nyast hippa brillorna på marknaden.. Haha, sa dom inne på Specsavers iaf=0) Jag får väl se reaktionerna på stan sen, vem vet, jag kanske blir trendsättare!
Jaja, nu så ska jag sluta tragga och hoppa in i duschen, håller på å kolla på Narnia, Prins Caspian, grymt spännande, men jag fick göra ett avbrott nu när jag var tvungen att spela in färjan!
Sleep taight, dont let the bedbugs bite....
Puss//Lelle

RSS 2.0