Fantasifrulle å köttbullar=)

Idag började dagen(kl 9) med frukost på fantasi, killarna hängde med, man får ju lyxa till det lite nu när det är lov. Fullproppat ställe, och Elin å Mie skötte ruljansen själv, duktiga flickor=) Och eftersom det regnade så var det ju uteslutet att göra något annat än att vara inomhus, så man behövde inte ha dåligt samvete för det.
När vi kom hem så körde vi ett par rundor Buzz quiz, det är så kul! Speciellt Hollywood och pop quizen för då har jag en chans att vinna iaf.. Haha, and i did, ett par gånger iaf=)
Men pluggis som man är så var ju datorn och skolböckerna tvungna att komma fram förr eller senare, jag anser hellre förr.
Så jag kallade in förstärkning av min kära skolkamrat, så vid 2 stegade Melle in och bjöd på sitt härliga sällskap=)

Och visst så fick vi saker gjorda, ett New York arbete börjar sakta men säkert träda fram, och jag hoppas att vi har tagit reda på det vår lärare söker. Mella var iallafall ambitiös och hade lånat med sig böcker ifrån bibblan (vuxenpoäng) Men men, vi kom ändå fram till att man måste njuta lite av lovet också, så vi körde ingen hel dag alá plugga Hi.B. tid, så Melle begav sig ut i regnet vi 5 tiden och jag gjorde då pojkarna sällskap i vardagsrummet där det vankades lite Fifa 08...
Mysigt värre;)
Iaf, så kom vi överens om att Köttbullar, Potatis å brunsås och lingon lät som en riktig god middag, så jag och Alec stegade in i köket och började kocka. Då dök farsan upp med en backup kamera inför helgens fotbolls turnering, duktiga Pappi <3
Han bjöd på sällskap tills maten var klar sen försvann han ut i mörka natten för ett kvällsbesök på Maxi. Storhandla är kul, funderar på att lära mig det här med självscanning snart? Nu har jag ändå ett eget ICA kort (vuxenpoäng till mig?)
Iaf, jag är ledig imårn och Alec har sin sista jobb dag, sen är det fredag som gäller och helg förstås, mycket att se fram emot, med de personer jag gillar mest<3

Stackars morsan som fick banga Thailand för att hon köpt hus, men hey, vad är en resa jämfört med ett permanent boende. Kör ett topplån sen vettja så åker vi alla världen runt =0) Skämt å sido förstås....
Jag är lite avundsjuk på farsan och syrran som åker efter nyår, men men, vi har ju oxå lite planer för nästa år, och jag har ju redan varit i Thailand. Okej, nu babblar jag, ska nog hoppa i säng nu, tidigt för en gång skull, jag älskar vår säng, det är den mysigaste säng jag sovit i, i hela mitt liv...sluta babbla nu..;)

Sov gott // Kramar från Lelle

p.s Lycka till Johanna=)

Ska det vara så himla svårt!

Nu har jag haft två hela dagar på mig med mitt New York arbete och jag verkar inte ha kommit någonstans....
Jag menar, om det står en sak i kurslitteraturen, och en anna på nationalencyklopedin, vilket ska man lita på då?
Och hur svarar man på dessa frågor ang. New York

1.Vilka krafter och processer har gett mönster till staden?
2.Varför ligger staden där den ligger? Historiska skäl/naturliga förutsättningar.
3.Ålder?           (kurslitteraturen v.s  nationalencyklopedin)
4.Sociala gränser? (kulturella, ekonimiska etc)
5.Infrastruktur?
6.Hur ser omlandet ut?
7.Befolkningsstruktur/befolkningsutveckling?
8.Näringslivets utveckling och utseende?
Sen så ska jag applicera Christallers centralortsteori på min stad, o få fram ett resultat... Ok?

Nej, bara man kommer igång så brukar man få kläm på det, tur att Melle kommer hit imårn så att vi kan sparka igång varandra:) Jag vill ju ändå känna på att det är lov lite innan det är slut. Jag hade ju lite tur så att min Nk arbete blev uppskjutet till vecka 48.
Funderade lite på mina planer att läsa till socionom, men om jag ska vara ärlig så verkar det som att det är MÅNGA fler än mig som planerar att läsa till det, och då vet vi ju alla som händer, det kommer inte att finnas några jobb när jag är färdig.
Så vad ska jag bli när jag blir stor, kom gärna med förslag..=)

Hursom, Carro och Lillen kom på besök in till stan idag, och självklart så kilade jag ner på stan och tog en fika med dom och så letade vi efter en kostym till Lillen som han ska ha på sig på dagis imårn på hans Halloween fest, han ska vara en pirat, han blev så söt i den!! Han fyller mig alltid med glädje när jag träffar honom, den mest kärleksfulla 3åring jag har träffat... Och hans mamma oxå förstås=)
(Mamma upp i dagen=)

Men iaf, när jag kom hem möttes jag av två glada pojkar som oxå har pärelov, kul med sällskap nu när jag är ledig! Bara Alec som jobbar här...stackarn;) Lite internet problem spökar i hemmet, hoppas att det ska lösa sig iaf, men baby brukar klura ut det mesta, han ger sig aldrig.
Lite varmkorv och Bonde Söker Fru så var kvällen gjord. Dock känner jag att jag borde komma lite längre med mitt arbete innan klockan slår midnatt, men men, jag brukar alltid lösa det till slut... Some way=)

Sov så gott med er, i will, kram //L

Pärelov!

Oj, nu var det visst ett tag sen jag skrev ändå=) Men ni vet, jag verkar vara otursförföljd, min strömsladd till datorn bara la av hux plötsligt i Torsdag, och har man då som jag en laptop så klarar man sig inte utan den, så när mitt batteri var slut så var det slut! Men jag köper väl gladeligen en ny för 1000 kr bara så där...NOT! Nu var jag så illa tvungen, men hur kul att det att lägga pengar på något så trist som en ström sladd. Anyway, har haft en jätte mysig helg (på gott och ont dock)

Fredagen bjöd på 4 timmars arbete på kvällsturen med Sara, sen kom Alec och hämtade mig och vi stack till Degeberga till morsans cafe´ blues-kväll med en chokladinspirerad tre rätters middag, Musiken var underbar, och maten var säkert jätte god för dom som gillade kombinationen, men jag har ju lite svårt för mat ifrån havet, och förrätten var skaldjurs soppa med vit choklad. Chokladbrödet var dock jätte gott! Huvudrätten var sen kyckling gryta med choklad & kanel med saffransris, och jag var inte så glad i kanelkombinationen, och saffran äter jag inte, men jag gillade tortilliaschipsen med guccan=0) Så inget fel på kockarna, bara inte min smak, men det var trevlig att träffa Jokke och Tania, alltid lika mysigt!
   

Sen så kom Lördagen där jag var uppe och skuttade till jobbet redan kl 6 på morgonen, och där väntade Mie som hjälpte till att göra morgonturen till en rolig upplevelse=)

Iaf när jag slutade kl 12 så mötte Alec upp mig och vi snurrade en runda på stan, sen drog vi hem och tog oss en välförtjänt powernap, mest för att vi skulle orka med kvällen sen. På aktivitetslistan stod det "maskerad"=) Filmtema var det som gällde. Kul, alltså det är verkligen roligt att gå på maskerad om alla tar det på allvar och inte tråkar dig genom att halvklä ut sig, och alla var duktigt spexade, även baby och jag=)
Gissa vilka vi var.....



Det var en kul kväll, trots förluster.. Utgången var ju extra rolig, jag hoppas att alla ute förstod att vi hade varit på maskerad och inte fick för sig att vi inte riktigt hade alla hemma=) Söndagen bestod mest av slappt tv-tittade, fotboll och pizza, precis som mina favorit söndagar ser ut.

Nu så har jag ju då lov, och jag ska fixa ihop en massa skol arbete, så jag borde egentligen göra det ist för att sitta här och pladdra, så ha det så gott, nu ska jag nog laga middag, potatis och curry/köttgryta....mmmmm!

//Lelle

Dumma polis..

Så då, är det imorgon som det är prov...igen.. Jag och Melle har pluggat hela dagen, och jag vet inte om vi har blivit något klokare, det är lite svårt att plugga när man inte vet vad man ska plugga in! Men men, det får väl gå som det går.

Iaf, nu så har jag fått tillbaka min cykel iaf som varit på lagning. 150 spänn, men det var det värt, har ju betalat 26 kr om dagen nu bara för att komma ut till Österäng och tillbaka.
När jag väl skulle cykla hem så tänkte jag; jag tar inte skogen för det är lite läskig, utan jag cyklar på den upplysta cykelstigen.
Men när jag väl kommit ut vid den lite större vägen så kommer farbror blå och tutar på mig och säger att jag får minsann inte cykla utan ljuse på cykeln. Jag svarar med en vit lögn att lysena precis har blivit stulna. Det spelade visst inte nån roll, jag fick hoppa av cykel och gå, annars så skulle jag få böta 500 spänn. Okej, då får jag väl gå då, inte för att jag är mycket mer upplyst som gående lixom! Men men, under tiden jag gick där med min cykel så mötte jag ca 10 cyklister utan lyse, kändes ju lagom dumt att gå där. Men jag fick lite paranoia att polisen smög efter mig för att se om jag löd deras påbud..
Jag smög in på nån annan gata och cyklade iaf siat biten hem *fight the power!!* =0)

Så nu är det väl jag som får se till att skaffa lyse till min jäkla cykel så jag inte går och blir fattig på kuppen. Jag kanske ska skaffa mig en pannlampa oxå, annars kanske jag får böter för det!

Gonatt, wish me luck 2-morrow, krams

Favorit i repris!

Jag kan nästan i princip säga att idag var en repris av igår. När jag stegade upp ur sängen imårse så begav jag mig till Österäng och väckte Melle med frukost, och sen var det plugg som gällde för hela slanten.
Alltid lika svårt att avgöra vad det är som är viktigt, hoppas att vi har förstått allt rätt, eller är det vi som faller platt på Torsdag... Men det ska nog lösa sig, det är lite lättare nu när man klassas som vuxen, för så är det faktiskt;
När man var tonåring och gick i skolan och man råkade strula till det med nån läxa eller något prov så visade lärarna inte speciellt mycket barmhärtighet, utan då fick man skylla sig själv och fick ett streck i betyget (med vissa undantag förstås)
Men nu när man är som sagt "vuxen" så blir man mer respekterad och betrodd och man kan komma överens med lärarna, det gillar jag. Men jag förstår kanske att gymnasielärarna börjar tröttna på "min hund åt upp läxan" fraserna vecka efter vecka. Så jag får väl lägga det i facket "+med att bli vuxen".

Var hemma en sväng hos brorsan idag oxå, han hade lagt undan en jacka till mig ifrån LP som han tyckte skulle passa mig. Gulligt av han tycker jag, synd att den inte passade för den var cool=)

Nu har iaf jag och Alec avverkat en biofilm till, haha, den var väl lite småkul med inte speciellt bra. Det blev Tropic Thunder, Ben Stillers nya. Nästa gång vi går på bio så ska det vara för att det är en jävligt schyst storfilm som vankas,  annars så är det mysigare att sitta hemma i soffan i mjukis tycker jag.

Så, nu är det snart dax för serie i sängen (gissar på Dexter eller Prison Break) innan jag ska nana för att återigen peta in information i skallen imårn igen.
Just det, dom ringde ifrån 3 idag och sa att min mobil är beställd och på väg, jihuu!

Sov gott, kramar Lelle

ps, bättre stavining idag baby? ;) puss

Mysiga Måndag igen=)

Då började denna måndagen med en liten sovmorgon och allmänt trevlig långsam uppstigning för oss båda. Tur att kära sambon oxå är meddlem i "ligga och dra sig"-klubben=)
 När jag väl kom till skolan så fick jag mina resultat, provet jag fasade för i Naturkunskap B blev VG+, jippi tänker jag! Men ändå är det där +:et störigt, det är som att säga; " du är bättre än VG, men något MVG får du inte" okej, men då klarar jag mig med ett enkelt VG ist för att veta hur nära jag var att snubbla på MVG mål-linjen. Det kanske är lite otacksamt, men så tycker jag!
Sen promenerade jag hem till Melle som har blivit super-hooked på Heroes (tydligen en en fluga som sprider sig som löpeld=)
Vi började sakta med kaffe och fralla, meningen var ju att sätta igång och plugga historia direkt, men man måste ju samla sig lite först. När vi inte hade fler ursäkter att skylla på så dök trevligt nog Eden upp med goda blåbärsmuffins och mysigt sällskap, så då fick ju kaffekokare dra en omgång till. Men efter 1 1/2 timme gnagade samvetet i bakhuvudet och vi fick börja med detta urtrista forskadet inför Prov Nr.2.
När jag klarat av min del som handlade om Kina och alla dessa j*vla dynastitiderna, så ringde det i min mobil. "Carro" stod det, så trevligt tänker jag "Tjänna" svarade jag, och möttes då av världens gulligaste 3-åring (Lillen) som säger: "Lelle, jag älskar dig och saknar dig, kan jag komma inom en sväng imårn"? Man bara smälter eller hur! Jag som började tro att den lille parveln glömt bort mig, men fick då genaste bekräftat att så var inte fallet. Mys!

Bussen gick hem från Österäng 20:03 och jag käkade min "middag" och inväntade kära Alec, sen var det bio-dejt som gällde. Vi kollade på Arn 2, hela filmen var förvånans värt bra alla 2 timmar och 21 minuer, den föll pladask den 22:andre och sissta minuten, och härmed förklarar jag den dissad.

Så imårn är det plugg på Österäng som gäller igen, redan kl 9 på morgonkvisten, så det är dax för mig att hoppa i säcken nu och somna i mysig famn. Sov så gott, I will //Kram Lelle

p.s grattis morsan, det ska bli så kul=)  (trist att jag inte har några bilder, men det kommer sen när jag väl fått min nya mobil som har kamera, ni får ge er till tåls...


En dag på jobbet

Idag började dagen med att jag var snor trött, vaknade inte förran halv 11, skulle börja jobba 12, så det kändes ju inte super. Men Alec hade något mirakelmedel som man smorde ansiktet med och sen skulle man känna sig pigg, och det funkade faktiskt. Så fort jag kom ut och kände viden i mitt ansikte så kände jag mig genast piggare.

Det var Johanna å Syrran som var mina arbetskamrater idag. Ganska lugn dag på fantasi, men ändå alltid något att göra. Men det är egentligen bara skönt, för annars går tiden så sakta om man inte har något att göra.
Jag gick och rekade stället lite, och upptäckte att någon hade räserbajsat på toaletten och den såg duktigt snuskig ut. Jag stack ut huvudet och sa till syrran "du städar toaletten". Men fick genast dåligt samvete och sa att vi singlar slant (vilken är egntligen krona resp. klave) anyway, jag satsade på kungen och hon på den andra symbolen. Jag med min vanliga otur fick
tråkigt nog stå mitt kast när jag förlorade. Tacka vet jag vinyl-vantar! Men allvarligt, hade jag råkat ut för något liknand och kommit utanför både här och var med det ena och det andra när jag var på toaletten så hade jag faktiskt städat upp efter mig själv. Som man brukar säga "man ska städa upp sin egen skit".

När arbetsdagen var slut bar det hemmåt där Alec och killarna väntade med middag, fläskpannkaka, jag älskar fläskpannkaka, och Alec är en riktgit mästerkock, så jag var i 7:th heaven, med lingonsylt och grädde..
Efter myskväll med Robert Gustavsson och skräckfilm så sitter jag nu och försöker blogga lite innan bedtime, men det är ett jävla liv här utanför på gatan. Tydligen så har hela kristianstads nattliv flyttat hit och håller fest utanför vårt fönster, eller nått=) Men men, det har man ju igen sen när man själv är ute och slarvar, så vad gör väl det;)

Ha det så gott, speciell hälsning idag till Carro, saknar dig och tänker på dig, saknar Lillen oxå och vill träffa er snarast..
Kramar //Lelle

En såndär bra dag lixom:)

Om man jämför gårdagen när jag var på sjukan så är ju alla dagar bättre, but still. Nu räddade ju min baby min dag igår;)
När jag vaknade så hade jag Samhälle B där vi fick tillbaka vårt prov vi gjorde förra veckan 17 rätt av 23. Jag är nöjd, så då kände jag att solen sken ännu mer på mig. Sen bar det iväg till Österäng skolan för att skriva detta Naturkunskaps prov som jag lita fasat för, när jag väl satt där med pennan i min hand och jag fick provet så fylldes jag med en sån härlig känsla. Känslan av att jag visste precis vad alla frågorna handlade om, förstod allt och jag hade bra svar på allt, precis som om det jag pluggat in bestämde sig för att ploppa upp i skallen med sin fulla glans just då i denna stund. Skönt, sen efter det så håller jag helg. Sticker till 3 butiken och beställler en ny mobil, som förhoppningsvis ska komma nästa vecka! Sen lämna jag in min cykel på lagning (saknar den otroligt mycket) Sen bar det av till Maxi.

När grabbarna väl kom hit så satte vi på en film och slängde in lite käk i ugnen, jag och Alec små-crashade i soffan sittandes, och kroketterna höll på att gå till spillo, men som tur var så fick jag ett spasm ryck och väckte oss så middagen räddades.
Annars lugn idol kväll, mys och sånt, precis vad man behöver efter en lite uppjagad vecka.
Då är det fantasi 12-18 som gäller imårn, men jag har en bra arbetsplats med roliga arbetskamrater så jag klagar inte alls.

Så nu sitter jag i sängen med laptopen och ska stänga ner den och krypa ner under täcket och vänta in min filmtokiga baby...;)

Så sov så gott, det ska jag, Kramar //Lelle

p.s   Dagens citat  "utanför Jysk på kvällstid säger Adam: -Där inne skulle jag vilja sova, där är precis sådär lagom mörkt...?"

Doktor skräck...

Gomårn gomårn, eller nja, kanske gokväll, men ändå=)

Idag så har jag fixat klart översiktiken och svarat på alla mina instuderings frågor så nu ska jag bara plugga in det och be till gudarna att det sitter på fredagmorgon när jag ska ha min skrivning. Men jag har ju lärt mig en hel del bara av att svara på frågorna, det är faktiskt ganska intressant detta med kroppen och alla organ och fräcka funktioner som vi alla har. Människokroppen är et mästerverk utan dess like! Och ibland är det så svårt att föreställa sig alla dessa små små små pertiklar som finns inne i oss, som tex våra blodkroppar. Dom är så små men har stor betydelse, hade det inte varit för våra antikroppar,ätarceller och lymfocyter så gud vet vad som hade hänt....

Nu är det min tur att försöka gå till sjukhuset och hitta rätt. Vilket är lättare sagt än gjort. Jag ringde sjukvårdsupplysningen för att jag har något strul med min mage och hon säger åt mig att jag ska uppsöka sjukhus så fort så möjligt. Närmare bestämt närakuten, tack sa jag och lade på. Men var fan ligger närakuten egentligen? Jag vet typ hur huvudingången ser ut...
Som tur är så ska Alec följa med mig dit imårn och hjälpa mig att hitta rätt=) Alltid skönt att ha någon som finns vid din sida när du är lite vilse..

Höstrusket är verkligen här och man känner inte direkt någon lust till att göra någonting förutom alla hålla sig inomhus. Konstigt att vädret ibland kan ha sån effekt? Nu får man helt enkelt omvandla detta till mysårstiden eller något för att det ska låta trevligare! FIlm, alla bra tv serier, gymmet tvärs över gatan, har inget att klaga på.

Nu ska vi laga middag, det bli panerade kyckling fylld med ost och skinka, ris/grönsaker, och cafe de paris sås försås. gottis=)  
Kram kram //Linnea

p.s förmodligen ny mobil på G imårn, håll tummarna

Och så gick denna dagen=)

Nu sitter jag här framför datorn på kvällskvisten igen=)
Idag så har jag ringt alla samtal, polisen, försäkringsbolaget, Carro och så hoppas jag nu på att allt kommer att lösa sig. Dom på 3 tyckte synd om mig att mina mobiler blev stulna hela tiden, så dom gav mig lite extra cred och kommer låta mig förlänga mitt abonnemang redan nu, trots att min bindningstid inte går ut förrän den 2 Februari nästa år. Så det kan jag ju vara glad över iaf=)
 Jag var och kollade på joggingskor idag igen, men alltså shit vilket svårt beslut! Jag menar, man vet ju inte hur dom känns på riktigt förrän man har sprungit nån km med dom, och vaddå, ska jag dra på mig dom i affären och köra en runda på de streckade linjerna på golvet på stadium, eh nej, i dont think so. Jag behöver bara ha med mig någon anna som håller med mig i mitt val så att jag kan känna mig bättre till mods att jag gjort rätt beslut. För jag är ibland övertygad om att dessa försäljare bara försöker få mig att köpa ett par vulgodyra skor bara för att han vet att jag inte vet vad jag vill ha. Snubben där inne sa till mig att hellre att skorna känns för små än för stora, men jag vill inte att dom ska kännas något av det, jag vill att dom ska sitta perfekt. Nog snackat om mina skor, förmodligen hittar jag dom imårn och dom kommer att kännas underbart perfekta!
 Börjar dra ihop sig lite i skolan nu, på Fredag så har jag prov nr 2 i Naturkunskap, duktigt nervöst för det är ett svårt kapitel om kroppen och alla dess diverse funktioner som är en hel del ska jag säga. Plus att det hopas med Historia prov nästa vecka på torsdag, och det har vi inte ens börjat med. Och på Torsdag nästa vecka ska jag lämna in mitt arbete om New York som jag än så länge bara har samlat ihop information om....Så den här "lediga Tisdagen" jag har imårn är inte så "ledig" after all.
Nu pladdrar jag mest en massa, men det är väl det man gör på en blogg antar jag. Alec står och borstar tänderna nu, och jag tror att jag ska följa hans fotspår och oxå göra det, hoppa i säng tidigt för en gång skull så att jag kommer upp i tid imårn. Sleep taight, dont let the bedbugs bite=0)

Mysigt å prata med dig idag Carro, tänker på dig och den lille... ;)
Puss å kram //Lelle

Fattar nada..

Just nu så sitter jag på min datakunskaps lektion, och jag fattar verkligen ingenting.Excell är någon typ av kalkyl beräkningsprogram, och om jag jämför avsnittet med Word som var lätt och detta så herrejisses.
Ska jag klara av detta, skitsvårt! Och varför i allsinn dar ska jag kunna detta, jag ska inte blir nån jväla revisor lixom...?
Men men, det är väl bara att bita i det sura äpplet och försöka lära mig detta, sen att min lärare bryter som fan och knappt kan tala svenska gör ju inte lektionen lättre...

Små irriterad Lelle som börjar inse att hon verkligen behöver ett par glasögon...

Så jävla dumt...

Gårdagen började bra, vi hade en mysig Lördag och sprang lite rundor på stan, fixade och grejade.
På kvällen så festade vi till det lite, med vänner och sällskapspel och bra musik, kvällen kunde inte börja bättre=0)
När klockan slår halv 1 så börjar vi röa på oss, vi dela upp oss på stan och jag går till Grand, Marie fixade in oss förbi kön, så de var najs. Väl ute på dansgolvet så röjs det till rejält, när jag sen ska plocka upp min mobil för att ringa Alec (saknade ju honom en smula..=) så var den borta! Inte nog med det, digitalkameran som jag hade haft i väskan var oxå borta. Och plötsligt så kom en gammal arab fram till mig och skriker "I saw it, i saw it" OCh jag fattar ju ingenting, men tydligen så hade han sett nån som stulit grejerna ifrån min väska. Jag letar genast upp några vakter som absolut  inte hjälpte mig, dom sa i princip bara att jag fick ringa mitt försäkringsbolag. Väl ute så hittade jag polisen och pratade med dom, jag hade till och med mitt vittne med mig, men nej nej... Dom pekade ner för gatan och sa "där nere ligger polishuset, du får gå dit och göra en anmälan" Så i princip kan man säga att det spelar ingen roll om du tar hjälp av polisen eller vakter direkt och har ett vittne med dig, dom hjälper dig inte ändå! Så jävla surt... Jag börjar ju genast spekulera vad som fanns i mobilen, bilder sms mms osv, sjukt trist om nån annan går genom det nu lirre. Men men, jag har ju spärrat det, nu ska jag bara ringa Carro imårn och berätta att hennes mobil är stulen för att jag hade ju lånat den av henne för att min förra mobil blev stulen... Im so sorry hunny!
Sen blir det ju försäkrings samtal å sånt shit, ser mäkta fram emot det...not..
Men men, nu så ska jag gå och lägga mig i min baby's famn och kolla på parlamentet...
Ny skolvecka imårn, har många saker som jag måste plugga på nu, får nog dra till bibblan och sitta där så det blir ordentligen gjort, har en tendes att slappa till det här hemma när jag ska plugga, helt plötsligt blir ALLT ANNAT än plugget så himla mycket roligare.

Sov so gott, kramar från Lelle

Statsbo, Skogsmulle och Raggare...?

Igår så vaknade jag typ halv 8 av att Melle skickade sms=) Jag skulle ha Samhällsprov kl 8.10, så det gick bra. Provet var väl lite konstigt, men läraren är ju lite konstig, så det hade jag väl nästan räknat med..!
Sen var det NAturkunskap på Österäng som gällde, efter de så kom Alec och hämtade mig och vi drog till Malmö.
Nova i Lund är ju bara världens härligaste ställe, massor med affärer som man tycker om på samma ställe!
Lite shopping, träffade Alec's syrror, sprang i möbel affärer å kollade läget, kul=)
 Vi var oxå inne på Buttrix och kollade läget inför en kommande maskerad.....
Sen bar det iväg till Kyllingaröds skogar där morsan och farsan välkomnade oss med Tacos och idol mys, alltid lika trevligt att träffa dom, lugnt och skönt och farsan brygger så jävla gott kaffe.
Jag och Alec började sen få tunga ögonlock för vi hade trots allt inte somnat förran 3.30 tiden på natten innan och gått upp 7.30. Vi körde hem vi 11 tiden och när vi passerade elgiganten-rusta och där så skymtade Alec några bilar där inne på parkeringen.Då var där ett stort jävla gäng med volvoraggare och brände gummi. Och nyfiken som man är så körde vi in och parkerade vår bil och kollade på "showen". Haha, jag måste faktiskt erkänna att jag tyckte att det var roligt, jag bara väntade på att någon skulle crasha in i DUKA eller CHEAPY, men det hände inte.
Vi stack sen å  tankade, då såg vi en polis buss och ett par polis bilar som grupperade sig, för att sen haffa lite volvoraggare.. Haha, tänk hur en dag bara kan arta sig...=)

Vaknade idag, då hade min kära sambo gjort goda ägg mackor till mig, och kom in med det på en fin bricka med servett kaffe och allt, frukost på sängen, han är bäst, kan dagen börja bättre!
Så nu ska jag hoppa upp ur sängen och in i duschen så kan dagen börja, hoppas ni får en fin dag!
Kram //Lelle

Bara plugga hela dagen, rör sig något annat i skallen?

Tjänna!

Jisses vilken dag.. Jag och Melle försökte verkligen prätna in all Samhälle kunskap vi kunde inför
provet imårn, så nu får det bära eller brista.. Till slut blev vi trötta i skallen och slutade med att vi typ
nästan halvdäckade framför Heroes.. Men anyway så tycker jag att vi har varit så pass duktiga att vi förtjänar
godkänt!

Så nu är jag hemma och dyker på nästa projekt som är Naturkunskapen.. Instuderingsfrågorna ska jag gå igenom, svara på och plugga in. PRovet är ju nästa vecka, men jag ska ju hålla helg oxå;)

Så här high tech ser det ut är jag leker med kemikalier på Nk.B.   De var ju den gången jag blandade vatten och fotogen och satte fyr på det... Inte att rekomendera bara så ni vet, det sprakar och skvätter..Hm, man lär sig ngt nytt varje dag!



Och självklar kunde jag inte fortsätta kvällen hemma helt själv utan något gott att snaska på, så jag tänkte chips för det var så jävla längesedan! Nu står dippen i kylen och drar sig, och när min baby kommer hem och installerat sig efter jobbet så är det dax för mys framför tv'n. I just love life=)


Tjo chim//Da Lell'

God Morgon!

Ibland är det bara så mysigt att ligga och dra sig länge i sängen=) En sådan morgon har jag haft idag. Alec vaknade vid typ 11 och då vaknade jag oxå. Då är det extra mysigt att ligga kvar i sängen bara för att man vet att man har tid för det! Vi låg och pratade om hur det hade varit om man hade varit snuskigt rik, vad man hade gjort då, och om man hade varit lyckligare. Men vi kom fram till att den bästa lycka i livet kan man inte köpa för pengar, så då är jag lyckligare över det jag har ist. Turen att ha funnit min livskamrat, världens bästa familj, vänner som bryr sig om och känner mig. Tänk om jag hade varit snuskigt rik, då hade man aldrig vetat vilka som verkligen brydde sig, eller bara ville åka snålåk på min räkmacka. Så för att vända detta så kan vi vanliga dödliga vara lyckliga över att vi inte är rika. Det går ju ingen nöd på mig. Hur som helst så skuttar jag upp och sätter på lite kaffe, Alec sätter på "Americas Thougest (felstavat) Job's" på datorn och sen så kollar vi på det och tar frulle och morgonkaffe i sängen. Så himla skönt! Är det denna tiden vi kommer tänka tillbaka på när vi är gamla och säga, "oh vad mysigt vi hade då". Förhoppningsvis inte, hoppas att det följer med tiden så att vi ist säger "vår bästa tid e nu=)"

Nu har han iaf stuckit till jobbet och jag har gjort mig halv i ordning för att sticka ner på stan och kolla efter ett par löparskor. Jag får så ont i knäna av att springa på löpband med Aeribic skor så jag intalar mig att det kommer att bli bättre med ett par ordntliga skor. JAg återkommer med det resultatet.

Up and awayy, Love//Lelle



Häj!

Så, nu var jag tillbaka här=) Jag testade ju en kort karriär på Metrobloggen.se
Men det var lixom inte samma sak, där kunde man ju få betalt för att skriva och då
blev det nån press på att man var tvungen att skriva bra och intressant hela tiden för att
behålla läsare. Jag vill ju bara helst kunna skriva helt osammanhängande/korkat/filosofiskt/okonstlat
ifrån hjärtat när jag skriver det utan att tänka på att man ska roa några läsare.

Min gamla blogg adress som jag hade här gick tydligen inte att återskapa så jag gjorde en helt ny=)
Anyway, sitter nu och tycker att det är lite tråkigt att alla kompisar suktar efter Desperate Housewifes som går
på tv just nu, medans jag redan har sett klart den säsongen och bara väntar på att nästa säsong ska komma ut med svensk text.. Men men, man får offra något för att ligga på topp ibland;)

Melle var precis här hemma och vi skulle försöka plugga lite, ibland är det bara så svårt att få tummen ur, men vi var ganska duktiga och gick igenom något så roligt som; förklara begreppen "stat" "nation" "majoritet" och allt sånt trevligt som hör Samhälle B till. Provet är på fredag så vi har ju ett par dagar på oss... Det ska nog gå bra.

Nu kommer min baby hem om en timme så jag ska nog gå och duscha nu, var ju på gymmet innan idag, har inte duschat än... Men jag blev ju inte dirre svettig så att ni inte tror att jag gårr sunkig hela dagen, men ändå lixom.

Sov så gott, kram /L

ps. min super omtänksamma sambo lagade mat till mig för en hel vecka nu när han jobba kvälls skift, kan man bli gulligare?

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0