Nu ska....

....jag till jobbet och sälja semlor! Haha, undrar om folk köper extra mycket idag bara för att det är fettisdagen?
Ännu ett komersiellt jippo, men men..me like=) Vi hörs ikväll, 13-19 är det som gäller med lill-chefen tror jag?

Ha en underbar dag i det fina vädret!
Puss å kram //Lelle

A new week is coming.. =)

Hej hej hallå mitt i natten!

Jaha, idag var en tidig morgon som gällde, jag och syrran öppnade fantasi och arbetstiderna löd 6-12
Skönt faktiskt att komma upp och ut och röra på sig lite;) Och det är alltid lika kul att öppna med syrran, känns som hemma fast borta lixom!
 Morgonen flöt på som smort, Mie kom vid 9 och spexade lite för oss (hon jobbade oxå.. =0)
Men när jag klev innanför dörren när jag kom hem så var det som en slägga i huvudet, jag var så trött!
Familjen här hemma satt och spelade spel i köket, jag gick och lade mig i sängen för att vila lite och somnade behagligt med deras skratt och prat som bakgrunds "musik", me like..zzzz...
Sådär, 3 timmar gick fort, och innan jag visste ordet av så var det upp och hoppa och iväg till idrottshallen (börjar ni ana ett visst mönster i mitt liv =)
Två sjukt spännande matcher stod det på menyn och jag hejade med Elin och Madde,  och busade lite med Maddes lille grabb, skärpt kille liksom. Han ville inte bli fotbolls spelare när han blev stor, han ville bli domare... haha, ja nån måste ju bli det oxå=)

Sen var det pizza/söndags/chill som gällde ikväll, och jag verkligen älskar söndags chill! Jag vill aldrig i mitt liv bli av med det, det har kommit till att bli en favorit.
Somnade dock i Alecs varma famn en halv timme (just den halvtimmen som det var sport på tv...?)
Men kom till liv igen.. Vi hade lite peptalk ikväll och jag känner mig som en prinsessa nu<3
..En prinsessa som verkligen måste färga håret, utväxten håller på att gå mig på nerverna, håller på att se ut som en sån som jag lovade mig själv att jag aldrig skulle se ut om jag färgade håret ljust.. Så imårn är det jag som ringer Melinda och ser om hon kan hjälpa mig!

Men men, nu är det bedtime, ser fram emot en ny vecka, men jobb på kalendern Tis, Ons, Tors, Fre, Lör, Sön...härligt!
Sleep taight, dont let the bedbugs bite // Krams Lelle

Sportlov=)

Jihaa!
Klockan ringde klockan 9 och jag kände mig inte som världens piggaste, men när de andras energi smittade av sig så kom även jag upp ur sängen=)
Jag, Alec och killarna klädde oss varmt och hämtade gear i källaren och satte fart mot Degeberga. Vi körde till gamla liften för att testa de gamla backarna. Vi var först på plats vid 11 tiden och backarna var alldeles fräscha;)
Jag tog det dock lugnt eftersom jag inte alls är på humör för att ligga sjuk en vecka till... Men det var lika kul att titta på!
Dom for ner för både dödstupet och bananen i världens fart, det såg jätte roligt ut!! Jag var lite nervös emellanåt, men dom fixade det.. Jag fick göra en insats och köra till moster Johanna och låna en snowracer som blev succé (nu står snowracer på handlelistan=) Vi passade även på att kela med mosters hund Sofia som blev poppis=)



Efter lite fika på backen så körde vi ner och värmde oss hos mor som var i flyttar tagen.. Där hittade vi lite chill/fika/packa/jamma stämmning på Trollemölla vägen;) Trevligt trevlig!
Folket i fråga höll på att fylla ett lass med möbler så vi lånade nyckeln till nya casa och stack och checkade in det=)

Fint hus var det iaf, där ser man fram emot att spendera tid;) Trevliga grannar oxå, Kusin Linda och Hugge var precis i närheten, så vi passade på att njuta lite till av trevligt sällskap<3

Väl hemma så höll vi dags planen, jag däckade lite i sängen innan vi hade nästa tid att passa kl 16.. Då var det överasknings bio som gällde, Bedtime Stories, faktiskt helt ok! (Förstår dock inte varför vissa i publiken valde att ta med 3-4 åriga barn på en amerikans svensk textad film, kanske överbegåvade barn, vad vet jag?)

Men, sen var vi hemma sista gången för dagen, en varm dusch och middag satt fint, sen var det soffan för hela slanten som gällde.. Och melodifestivalen, vad är det för skämt? Inte en enda bra låt egentligen, och om det var nån som var bra så var det Molly och då var det för att hon sjöng bra lirre...jaja, jag säger då det..

6-12 på företaget med syrran som gäller, hopp I säng, sov så gott, krams //Lelle


Nu så..=)

Jaha, denna dagen började bra! Luftade ut sjukdom ur lägenheten, städade till mig lite, och börjar känna mig frisk (peppar peppar...) Så denna dagen har varit bra, kom till och med utanför lägenheten lite, var och hämtade killarna, till Maxi, och sen blev jag trött efter det, så haha, konditionen och orken är väl nere på noll, but it's getting there;)

Idag var det tvätt som gällde iaf, baby var gentleman och tog det lasset eftersom jag blev levandes död av att springa upp för trapporna. När jag stod och lade in min rena tvätt i garderoben så slog det mig.
90 % av mina nytvättade underkläder var vanliga/boxer trosor.. Är det ett tecken på att man börjar bli gammal när snringizarna börjar sina i garderoben? Haha, stod och skrattade lite åt min insikt, men nej, jag ska nog dra ner den procenten lite ändå, för jag är inte riktigt redo att bli boxer på heltid... =0)

Och på tal om ösregn, är det inte dax för CJ att åka ur Let´s dance snart? Visst gubben är charmig, men det är alltid med nån charmig gubbe varje år som inte kan dansa och till slut kommer vi alla störa oss på det. Jag säger heja Laila och Morgan!
Och bara så ni vet så tippar jag på att en kille som heter Denna (eller var det Danny?) kommer att vinna denna säsongen av American idol, jag är redan helt såld, killen sjunger som en gud. (Jag återkommer med korrekta namn uppgifter=)

Jaja, nu ska jag hoppa i säng, imårn är det pulka i Degeberga som gäller;)
Sov gott allesammans, krams //Lelle

Tiiidig morgon...



Här har vi mitt nattduksbord just för tillfället...Ballerina, ficklampa, papper, "spottkopp", vatten, vicks, termometer, thé...
Doktorn gav mig ingen medecin igår, utan sa att jag skulle bli frisk av mig själv, och om jag inte blev det (motsägelsefullt?) så skulle jag ringa honom igen.
Så när jag kom hem därifrån så somnade jag, och sen sov jag i princip tills 01:00. Ett litet avbrott för att kolla på "Hos mig halv 8". Och sen när det var dags att sova så kom febern som ett brev på posten, 39,5 stod det på termometern, och jag låg och huttra och höll Alec vaken, han gav migg sitt täcke, så till slut så somnade jag under två tjocka täcke. Gissa vem som var lite småswitt när hon vaknade idag... Alec stack precis till jobbet och klockan står nu på.. 06:23, jag känner mig pigg, men fortf 39 i feber. Drack precis en treo, gurglade lite Noni, och nu så ska jag sätta på Nip/Tuck och hoppas att jag somnar igen... Uppdaterar mitt tillstånd i e.m, ska vi sätta pengar på om jag är frisk då el inte?
Jag hör av mig till Betsson så fixar vi det.. ;)
Sov så gott, krams //Lelle

Nu var det längesedan...

Jag lade upp en bild ifrån vardagen på min blogg=) grejen är det att just nu sitter jag i sängen, ser för jävlig ut, känner mig för jävlig, och jag äntligen fått en tid hos farbro dokter kl 15:45
Nu ska jag bara stå ut tills dess. Jag och Elin skulle egentligen till Hanna idag och hälsa på, men det gick ju åt pipsvängen eftersom både jag och Elin har gått och blivit sjuka, jag undrar vem som har smittat vem?
Hursomhelst, jag väntar med att ta en vardagsbild tills den inte innehåller mig sjuk el sovrummet..haha...

Jag drömde sjukt mycket drömmar inatt oxå! Jag drömde att jag var gravid i 9:e månaden utan att veta om det, och jag och Alec bestämde oss för att jag skulle föda hemma i vår säng (?) (kan kanske bero på att vå såg ett program på tv om "hemma föderskor") men iaf, vi var så duktiga och tog bord vårt fina överkast, och bäddade till det för mig, men jag var inte tjock el så..haha, märkligt, såklart var Carro med i drömmen, för vi pratade i telefon, för hon låg hemma i sin säng och skulle oxå ploppa ut vilken sekund som helst.
 
 Jag tycker det ska bli så spännande att hon ska ha barn igen, jag menar, Lillen är ju en stor händelse i mitt liv, jag kommer såväl ihåg dagen han föddes. Och att få vara en del av hans liv betyder så mycket, det finns inget mysigare än när vi ses (även om det tyvärr inte är lika ofta sen jag flyttade) och han springer fram till mig och kramar om mig. Man blir helt varm i kroppen, barns kärlek är så villkorslös på ngt sätt... Familjen Andersson/Carlsson var ju min extended family innan när jag bodde själv, och det var så skönt att veta att man hade ett extra hem att komma till när som helst. Jag vill ha en ny och helt egen relation till detta nya tillskottet och det ska bli så spännande!

Såklart vill jag oxå ha barn nån gång, men jag tror nog ändå att det är viktigt att vänta lite tills man känner sig redo, jag har ju några milstolpar jag vill komma fram till innan det är dax för kotte tillskott, men när den dagen träder i kraft så kommer det bli stort. Sånt man kan längta efter<3

Jaja, nu håller jag på att somna skrivande, så wish me luck hos doktorn!
Ha en bra dag, kram //L


jävla skit...

...och jävla hals... jag hatar att vara sjuk, imårn är det doktorn som gäller även om jag inte gillar det alls.
Tycker inte om att ringa till folk jag inte känner för att säga att jag sjuk och behöver bli botad. Det skulle funnits en sån sida på webben där man bara kunde kryssa i vad man hade om man nu visste det så kunde dom skickat hem medecin till en ist...
Fast efter närmare eftertanke...kanske inte ändå, systemet är väl bra, men det skulle varit enklare! Man måste ju prata med en massa människor, veta vart man ska, och inte ska, kostar det, kostar det inte? Tack vare min inflammation i magen så har jag ju högkostnadskydd, så dom kan ju bara mata på med recept lixom!

Men men, I hear you mommy, box passet är inte förrän nästa vecka och jag är ju förhoppningsvis frisk tills dess, känner mig bara så bedrövlig, och inte blir det bättre med att vara fysiskt bedrövlig oxå...jisses, hör på mig, haha, det är egentligen inte alls synd om mig, jag ska gaska upp mig själv. 2torrow i have a mission! Jag ska äntligen få en doktor i K-stad så jag slipper åka ut till D-town varje gång det tryter med hälsan.
Nej, nu så ska jag hoppa i säng och göra lite psykist inventering, det brukar alltid få mig på gott humör och tillbaka med kämpaglöden på rätt plats.
Sov så gott kära ni
Kram // Lellen

Gomårn!

Hej=)

Jaha, jag hade planer på att vara helt frisk nu när jag vaknade idag, men tji med de planerna.. Halsen är röd, utan prickar dock, men jag är iaf piggare. Nu ligger jag och drar mig i sängen och kollar lite på Nip/Tuck, har precis druckit varmt thé med citron och mjölk, känns som sammet i strupen...
Jag skulle vilja hitta på ngt idag, men jag vet inte vad..Liksom inte världens bästa väder ute, och en promenad kanske inte är det bästa för hälsan just nu..

Jag drömde så härliga drömmar inatt, jag drömde att det var sommar, jag hade ett jobb, haha, jag stod på stranden i ett skit häftigt stånd och sålde glass, och alla ville köpa glass så jag tjänade en massa pengar..haha... now that's a dream. Kanske inte mitt drömjobb, men det var en mysig dröm.

Nej, nu tänkte jag hoppa upp i duschen, och sen kanske det skulle passa med en dansrunda med dammsugaren här på Vasagatan;)
Ha en bra dag //Lelle

Gulliga ni är...

...som tror så gott om mig <3

men jobbet verkade inte så seriöst.. när jag och Frida kom dit så bara lokalen gav mig lite varningar i magkänslan. Det var typ ETT rum, lite halv skabbigt, och ett bord med några stolar, där blev jag intervjuad. Och han malde på om huuuuuur mycket pengar jag kunde tjäna, men det var ett halvtids jobb, kul att jobba varje dag 16:00-21:00.
Och så skulle man knacka dörr, kul att dyka upp när folk precis kommit hem ifrån jobbet och typ äter middag. Tack, men nej tack, jag jämförde försäljare med Jehovas vittne för honom, och han kände sig kanske lite träffad, men så är saken. Det är väl ingen som uppskattar när någon kommer och knackar på din dörr och försöker kränga på dig något du inte bett om.
Jag hade gärna gjort det, men då skulle det varit till folk som anmält ditt intresse...och enbart provisions baserad lön låter som en ångest laddad framtid. Så det var min korta karriär på som säljare....

Men när jag kom hem så kröp jag ner i sängen för att rå om min förkylning lite, var så matt i kroppen så det var det som kändes rätt. Sen kom baby hem och sken upp dagen. Jag somnade, och när jag vaknade vid 6 så stod han med middag färdig, så skönt att bli ompysslad när man inte är riktigt kry. Då är det bra att vara två så kan man rå om varandra när den ena halvan är lite svag....

Så nu hoppas jag att halsont och trötthet är borta imårn, då är det gymmet som gäller. Får ju träna till mig lite nu inför Torsdag, då ska jag och Elin på box pass på friskvårdshuset....vi får väl se vem som är vems överman.. mooohahahaha...

Gonatt nu kära ni, sov så gott!

//Lelle

Vi får väl se..

Efter en jobb helg så är det nu Måndag, och det är Lelle som sitter i sängen nu och är krasslig. Trodde man skulle klara sig helt ifrån alla dessa sjukdomar som härjar i vintertid, men icke. Jag har inte feber iaf så det är jag glad för...
Idag är det iaf intervju på Sector Alarm som gäller, dom söker försäljare och hade ringt mig...hm, hur det sen är med det får vi ju se, rörlig lön och provision låter ju inte allt för kul. Men men, bussen avgår ifrån K-stad 10:22 så jag återkommer när jag är hemma igen;)
Ha en mysig morgon, krams Lelle

lite bilder...<3




Alla <3 dag

Häääj!

Igår så var jag ute i degeberga och gjorde astma test på vårdcentralen, har ju bott i K-stad ett år nu så det kanske är dax att skriva in sig på nått ställe i stan...hehe, men vissa saker tar tid (tandläkaren är redan fixad;)
Men men, efter det så kom morsan och hämtade mig, sen hängde jag med henne hela dagen. Det var jätte mysig att bara komma ut och umgås lite, sälle är kul och vems sällskap är bäst om inte muttis <3

Idag så är det då fredag den 13:e, och jag och baby tänkte vara motvalls käringar och "fira" hjärtedagen idag ist.. haha... så vi packade fika och körde ut till Degeberga. Vi började på sockertoppen vid backarna, där Alec tog fina kort<3
så mysigt att vara ute en dags om denna. fullt med snö, mend det är ändå inte kallt, helt vindstilla..myyyyyys!
efter bergsklättringen så körde vi bort till forsakar och kollade in fallet, där satte vi oss och åt vår "alla hjärtans dag" bakelse (tack Sjöbeck=) och drack kaffe. Och jag måste säga att Kaffe smakar himla gott ute i kylan när man har promenerat långt!

Sen bar det av till Ekströms caf+e och kollade läget, det börjar ta sig!
Farsans soffa var nästa hållplats, sen var det far som bjöd på jättegod middag, morsan var oxå med förstås. Vi kollade en jätte bra film (Grand Torino) den rekomenderar jag verkligen. Mor somnade inte en enda gång, och det är ett bra betyg på film! Så efter denna härliga dag så sitter jag nu hemma i sängen och bloggar, så nöjd med livet... <3

Imårn är det fantasi 8-18 som gäller, det känns som om det var längesedan så det ska bli mysigt (kanske jag inte säger imårn efter 5 timmars sömn, men vad gör det=)

Sov så gott och ha en mysig dag, kärlek till er alla //Lelle

Alkohol kurs, så kul och intressant!

Sådär ja, denna veckan är det jag som har gått en alkohol hanterings kurs. Och nej, den gick inte ut på att lära sig hantera alkohol som drickande konsument, utan som försäljare andra sidan disken.
Jag och Sofie fick den av morsan och katta för att vi skulle bli ännu mer kompetenta.
Första dagen var i Måndags, och jag har lärt mig en hel del som jag inte visste redan! Denna kursen hölls på Kvarnen där vi bjöds på frukost, lunch och fika, vilken lyx tänkte då jag;)

På Tisdag så var jag ledig för vi skulle ha nån dag på oss att plugga. Då hade jag lite en sån "hemma-panik" dag igen. Dom dyker upp titt som tätt sen jag blev arbetslös, kroppens och själens sätt att ge utlopp för den okreativitet som finns i vardagen då. Brorsan kom då och hälsade på mig på kvällen och vi tjötade lite skit, och vips så kändes det redan bättre.
Han sa till mig att min hjärna inte kunde bli mer än förvirrad när jag haft tusen saker i luften, flera järn i elden och helt plötsligt bara är helt sysslolös...sant.

Men idag på alkoholkursens sista dag ( och ja, jag klarade provet och kommer få ett fint diplom=)
så hade vi en föreläsare som var så himla bra, det var liksom precis vad jag behövde, inte bara i jobb sammanhang, utan i livet över huvudtaget. Han hade långa föredrag om beteende, konfliktlösningar, och vi fick göra övningar som var jätte roliga och gav roliga resultat.
 Jag önskar ju att jag kunde komma ihåg allt han sa men vissa saker fastnade ju.
Som att människor alltid har en tendens att lyssna mer till negativa saker i livet, och allmänt dras till negativt.
En studie hade visat att man ger en människa negativ kritik, så krävs det 5 "komplimanger" för att väga upp till normalläge igen. Det är ganska mycket.
En människans STÖRSTA sociala mål är att bli bekräftad och en människans sociala rädsla är att bli avvisad. Och bekräftelse är en nödvändig faktor i vårt liv för att vi ska överleva, 3 minuter VARJE dag behöver en människa med total fokus på sig själv ifrån någon annan för att fylla det behovet vi har. Så det är inget att skämmas för att man vill bli bekräftad.

Något som jag tyckte var ganska klockrent var när han berättade om sin vän som hela tiden kom för sent till deras träffar, typ 1 timme försent. Till slut sa Magnus (föreläsaren) till sin vän:
"Du har ett stort problem, du kommer alltid försent"
Och det är ju egentligen inte sant.. Det är ju inte killen som hela tiden kommer för sent som har problem i denna situationen. Den timmen han var för senad så hann han ju säkert med att göra saker han behövde.
Den som hade problem var ju Magnus, det var ju han som fick stå och vänta i kylan på sin kompis!
Så det man bör säga i en sån här situation ist är ju:
"Nu är det så här att JAG har stora problem med att DU alltid kommer för sent"

Så nyttiga saker att få höra... DU styr alltid själv hur DU vill välja att hantera situationer. INGEN kan få DIG att bli arg, ledsen, våldsam osv... Du väljer själv hur du vill att en situation ska påverka dig och sen reagerar du.
Så jag tänker släppa min inre offer roll och inte vara så deppig över att vara arbetslös, jag är bättre än så.

Ha en bra kväll, längtar tills min baby kommer hem, då är det gymmet som gäller;)

(Träffade Filippa oxå på kursen, gammal jobbar kompis, kul!)

Nu var det ett tag sen=)

Hej hej!

N har jag inte riktigt koll på när jag bloggade sist? Men men, jag hade en jätte mysig fredag, men film hemma på duken med Alec och killarna, marängsviss till det så var kvällen smaskens;)
Dagen efter så var det jag och syrran som jobbade, vi stängde så fort öppet tiden slog 17. Hem till vasagatan och fixade till oss, sen körde Alec ut oss till bowlinghallen där Fantasi/Darins + chefer och fruar väntade med personalfesten i full gång!

Och jisses vad roligt vi hade! Det är det trevligaste gäng som finns, och taxi resan till chillout var ju inte sämre.
"Det gör ont" var låten som vrålsjöngs tills vi var framme..haha..
När vi väl kom upp för trappen på chill out så var vi på G som attans och skrattade och tjimade. Vad vi inte visst var att hela restaurangen satt tyst och fint och åt, så vi fick chilla ner lite;)
Sen efter god mat och världens roligaste chef vid bordet så var det kareoke som gällde. Kul att vi hade hela stället för oss själva! Men när sen nattklubben kom igång så var det vi som drog till T-baren.

Efter lite fest där så kom Alec och hämtade mig och jag slocknade i sängen. En jätte lyckad kväll, fler såna hoppas vi på;)

Kärlek och sånt till er, kramar ifrån Lelle

Gonatt!

Det blev ju en hel bra dag ändå trots att jag kom upp i lite dålig tid;)
Haha, vi kom iväg till gymmet (vilken prestation, det ligger lixom tvärs över gatan:.haha..) och när man väl är igång så är det ju så skönt, det svåra är att få tummen ur och komma dit. Men nu har vi en plan att vi ska ha bestämda dagar så man får lite rutin på skiten..=0)

Idag när jag var på Domus så träffade jag en tjej kompis som jobbar där som sa att jag skulle komma dit med mitt CV så skulle hon se vad hon kunde göra. Så imårn är det Lelle som drar dit first thing! Man får ju aldrig sluta hoppas liksom.

Tack för era fina kommentarer, det känna alltid lika bra när man får en känsla för sig och vill sprida lite budskap och får respons. Jag blir så glad<3

Nu är det American Idol i sängen innan sovdags som gäller, jag och baby är trogna fans till programmet liksom, det är lite av en intern sak, eller hur baby;)

Sov så gott, nu är det snart helg!
Puss å kram Lelle

Helolo!

hej!

idag så kom det ännu en seg morgon. jag kunde inte sova igår, gick och lade oss vid 1 tiden, men jag låg och vred mig till 4. Fattar inte, hade så ont i ryggen och tycktes inte hitta något bekvämt sätt att ligga på. Så mina planer på att gå upp kl 10 gick i stöpet idag. 11:15 var klockan när jag slog upp mina trötta ögon idag. Jag drömmer som en tok oxå, massa drömmar, såna intensiva så att man knappt vet om det är dröm eller verklighet. Och så känner jag mig så döööö trött när jag väl vaknar. Vet inte riktigt hur jag ska lösa det?

Men men, nu tänkte jag iaf sticka till affären och inhandla dagens middag. Jag blev så sugen på soppa, så det blir gulasch med varma mackor, bara lite råvaror som fattas (och nej, jag kommer inte göra soppa från grunden själv, en sådan mästerkock är jag ännu ej.=)

Men sen när baby kommer hem 14 så är det gymmet som gäller, det ska faktiskt bli riktigt skönt, komma igång och svettas!
Men då måste jag sticka till affären nu för att hinna, ha en bra dag så hörs vi ikväll,
puss å kram // För tillfället zombie Lelle=)




(förlåt Carro om du inte var nöjd med bilden, men jag tycker det är en gullig bild på dig och minns med glädje vår fika stund när jag ser den, så du får vara så snäll och vänja dig;)

Ibland måste vi stanna upp...

Idag så kom jag upp i tid skönt! Redan klockan 9 var jag uppe och käkade frukost<3
Sen vid 13 tiden så träffade jag Johanna på fantasi för en fika, jätte mysigt! Det var så längesedan vi träffades, men det känns det som att det är alltid, vi träffas ju inte som förr, men det är ju inget man inte kan ändra på;)
Vi bestämde iaf att hon skulle följa med på kvällen då vi, fantasi gänget skulle gå och kolla på bio.
21 så rullade filmen i gång, det var typ bara vi i bio salongen! Den stjärnorna som lyser i taket kollade vi på, ganska tragisk film men ändå fin.. Så det har varit en mysig dag!

Väl hemma möter baby mig med att glatt: Heeeeeeeeeeeej! Jag blir alltid lika glad=)
Och på nån vänster så kom vi till att prata om döden (han hade läst i metro att en medelman lever 79,5 år typ)
Och det fick mig att tänka lite...
Vi är alla så upptagna av våra liv att vi glömmer bort det som är viktigt ibland. Det som är viktigast egentligen.
Alla oroar sig för framtid, pengar, vardagsliv, vad man ska "göra med" sitt liv. Och under tiden man kämpar för detta så glömmer man bort att livet passerar framför dina ögon utan att du märker det. Vi glömmer så ofta bort att höra av oss till dom vi älskar och berätta för varandra hur mycket dom betyder, och ta till vara på den tiden vi har tillsammans, för face it, vi kommer inte alla leva för alltid. En dag är dom borta, och då vill du inte ångra alla dagar, veckor, kanske till och med månader det gick utan att du hörde av dig, för att ens bara berätta att din vän/familj finns i dina tankar.
Du oroar sig för hur andra folk ser på dig, om du "lyckats", så mycket tid man kan spendera på det i onödan. Det räcker att DU vet att du har lyckats, och det mäter man inte i hur fina kläder du har, vilket jobb du har, hur snygg du är. Det mäter man i hur många man har runt omkring sig som älskar dig..

Så mitt tips nu innan sängdags, tänk ut en vän/familje medlem som du kanske tar för given, och ring den personen och berätta för den hur viktig den är.. det ska jag göra iaf<3

Så en massa kärlek till er som betyder allt för mig, ni som mäter hur jag lyckats i mitt liv, ni vet vilka ni är, och om inte så kommer jag ringa och berätta det för er imårn;)

         





Måndags morgon

Ja, då var det en ny vecka på G. Denna vecka började med att jag sov längre än tänkt (go figure) så imårn blir det nya tag med att försöka ta sig upp i rimlig tid. Funderar på att lägga alarm klockan i hallen så att jag inte kan stänga av den i sömne och sen vakna när dagen varat alldeles för länge...
Men men, väl uppe gick jag och plockade lite, lyssna på musik, ni vet sorterade grejer och så=)
Efter två kom baby hem ifrån jobbet, ett par minuter senare kom Tania på besök.
Vi spenderade eftermiddagen med tjejsnack om livet och sånt, mysit att träffa henne.. Hon är en sån vän som man alltid känner sig lika nära även om man inte träffas alltid, det är skönt tycker jag. När man vet att och var man har varandra, det blir som ett lugn och en trygghet<3




Sen bar det av till Maxi där jag stroasde rundor för inspiration till veckans middagar=) Och något spännande ska jag nog kunna skrapa ihop... Idag blev det dock pyttipanna med ägg, kanske lite tråkigt, men ack så gott;)

Ikväll har jag och Alec mest drömt rundor och planerat på lite framtida resor, sånt tycker jag är kul! Älskar att drömma om livet, ännu mer kul är det när man är med någon där man veta att det kommer bli mer än bara drömmar *love you honey*

Men nu är det dags för sängen, imårn är det en ny dag och då ska jag försöka komma på något nytt projekt för dagen (Tack för tipset Hanna, jag pratar med syrran och ser om hon har tid i veckan=)
Sov så gott, puss å kram Lelle

helgen

jaha, då var det söndag igen=)
fredags kvällen blev lyckad, girlpower och bra musik och snälla killar=) vi hade roligt på förfesten, haha, sen när vi väl gick ut så hittade vi kanske inte ngt super roligt ställe, men det hör ju ändå till en förfest att man går ut sen. Vi gick till Valvet och Harry's, men stannade bara ute typ en timme, sen var det BK och hem som gällde. Dagen efter så hade jag faktiskt ställt klockan trots att jag inte började jobba förrän klockan 12. Och tur var väl det, det är alltid mysigt att vara vaken nån timme innan man ska till jobbet så man slipper hoppa upp och i kläderna och iväg direkt. Vi var väl alla (utom Sara=) lite "trötta" sen dagen innan, men vi klarar allt på företaget, alla hjälps åt lixom!
                                           
          
                                                                

På kvällen så bar det av till Åhus där kusserna fyllde år, 15 och 17, dom är ju stora flickor nu! Tycker det var inte så längesedan dom var små flickor, men tiden springer visst iväg.. (vad är då jag?)
Det var iaf jätte mysig, god sallad, smarrig efterrätt och en mysig dos med kär familj! Sen lite gitar hero på det så var saken klar!

Idag så vaknade jag och Alec vid typ 11, sen blev det frulle i sängen, film och ja, vid 15 tiden började vi fundera på att kanske kliva upp, haha, man måste ju få chilla när man känner för det lixom!
Iväg till fotbollen iaf, spännande matcher, tillochmed lite fajts i en av dom. Jag, syrran och Madde snackade om att bilda ett eget lag "fotbollsfruarna". Det hade ju varit kul den dagen vi skulle mött våra killar, tror ni att dom hade varit snälla?

Nu är pizzan uppäten, filmen är slut, och jag ligger med laptopen i sängen och funderar på vad jag ska göra för nyttigt denna veckan, förslag?

Sov så gott, hoppas er helg varit bra!
Kramar //Lelle

RSS 2.0